unac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yazrın yazılı var pff[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gunluk bu okul ne zaman bitecek ya hergun iki üç tane yazılı çekilmio artık.. ztn kaç tane zayıf war ben sayamadım..nese artık allah buyuk...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
druenler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili gunluk, sarfettigim madalya eforuna ufak katkindan dolayi seni ne cok sevdigimi bir kez daha anladim.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez)
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sewgili dünlük :D dün bi topice bi saate 60 msj yazdm hatta topicte 30 dkda 200 msj oldu ama topic şmdi çöpte:(:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir )
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gun geçmiyorki karnımda yeni bir kist çıkmasın gunluk,yakın zamanda tekrar bıcak altına yatıcam,kanser olup yatmayımda bari.bir huzursuzluk çöktü benliğime,ruhumun derinliklerinde hissediyorum kistimin kıpırtısını =(( gg[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gore tex kumaşa aşık oldum günlük. çimentonun içine girdim onun sayesinde kurtuldum, seni seviyorum gore tex.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük hatun cok üstüme geliyo bunaldım sanki gizemin doum gününe gitme diyo bana yaa darlandım valla[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
utopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günnükk pişmanlık kötü...[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame...
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Günlük bu hafta 7 yazılı 2 deneme var :([signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Günlük,bu haftasonu esk'e dönsem mi sence?2 gün 2 gündür...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
demorah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bugünde aradık buddyi Bikaç ipucu bulduk sanırım Umudum yarına...[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük araba 1 haftadır yatıyo çakıyım böyle arabaya[signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 26 Aralık 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
beybin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 naber günnük ? içim sıkılıo biras , gribim üstelik . perşembe gripin konserine gidip herkese şifa dağıtıcam . üstelik beleşler bilet.ay pardon biletler beleş.hastayım kusr'a bakma bugünlük. gribim. gripin. gripsiniz .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük sakallarımı hem seviyorum hem sevmiyorum. of her tarafta da çıkıyo ya. nedir bu. bu gidişle kulaklarından kıl çıkan dedeler gibi olacam ha :horace:[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Allah ım yardım et nolur!!!![signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 naber günlük uzun zaman dır görüşmüyoruz kendine ii bak sonra görüşürüz :D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping.
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yarın edb sınavım harbici karneye 4 gelck[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
prebiyotik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük okuldaki herşey berbat dersler 1 davranıl notu 3 püüüff
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sevgili Günlük, Seni sevmiorum neden sevgili diorum ? sevgilime mektup veyahut imeyıl atacagim vakitte "Sevgili sevgili," diyemi baslamam lazim lafa sacmalik.. kapaaa yaaa kapattt..!!2.1243kl[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Selam Günlük sana bişi soracağım benden sıkılıyor musun artık yok yani benimle beraber Dejavu yaşamak zorunda bırakıyorum seni...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili gunluk; o_O[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Niye kızlar erkeklerin dostlarını kabullenemezler ha niye[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük annemle çok kötü kavga ettik :([signature][hline]laverda yalan oldu..
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: fede, 26 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Niye kızlar erkeklerin dostlarını kabullenemezler ha niye +111 biz erkekler çok güzel kabulleniyoruz:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. [Bu mesaj Lyciren tarafından 26 Aralık 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu günlük bu kadar yeter yarın dersane var pfff ii geceler günlük ve bütün patiler:)[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping.
Öne çıkan mesajlar