Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gunluk bu okul ne zaman bitecek ya hergun iki üç tane yazılı çekilmio artık.. ztn kaç tane zayıf war ben sayamadım..nese artık allah buyuk...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
sevgili gunluk,
sarfettigim madalya eforuna ufak katkindan dolayi seni ne cok sevdigimi bir kez daha anladim.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Mesaj tarihi:
sewgili dünlük :D dün bi topice bi saate 60 msj yazdm hatta topicte 30 dkda 200 msj oldu ama topic şmdi çöpte:(:([signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Mesaj tarihi:
gun geçmiyorki karnımda yeni bir kist çıkmasın gunluk,yakın zamanda tekrar bıcak altına yatıcam,kanser olup yatmayımda bari.bir huzursuzluk çöktü benliğime,ruhumun derinliklerinde hissediyorum kistimin kıpırtısını =((

gg[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
günlük hatun cok üstüme geliyo bunaldım sanki gizemin doum gününe gitme diyo bana yaa darlandım valla[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Mesaj tarihi:
Günlük bu hafta 7 yazılı 2 deneme var :([signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
Günlük,bu haftasonu esk'e dönsem mi sence?2 gün 2 gündür...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
günlük araba 1 haftadır yatıyo
çakıyım böyle arabaya[signature][hline]laverda yalan oldu..

[Bu mesaj laverda tarafından 26 Aralık 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
naber günnük ? içim sıkılıo biras , gribim üstelik . perşembe gripin konserine gidip herkese şifa dağıtıcam . üstelik beleşler bilet.ay pardon biletler beleş.hastayım kusr'a bakma bugünlük.

gribim.
gripin.
gripsiniz .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
günlük sakallarımı hem seviyorum hem sevmiyorum. of her tarafta da çıkıyo ya. nedir bu. bu gidişle kulaklarından kıl çıkan dedeler gibi olacam ha :horace:[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

Mesaj tarihi:
naber günlük uzun zaman dır görüşmüyoruz kendine ii bak sonra görüşürüz :D[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Mesaj tarihi:
Sevgili Günlük,

Seni sevmiorum neden sevgili diorum ? sevgilime mektup veyahut imeyıl atacagim vakitte "Sevgili sevgili," diyemi baslamam lazim lafa sacmalik.. kapaaa yaaa kapattt..!!2.1243kl[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
Niye kızlar erkeklerin dostlarını kabullenemezler ha niye[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
said:
fede, 26 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Niye kızlar erkeklerin dostlarını kabullenemezler ha niye

+111

biz erkekler çok güzel kabulleniyoruz:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know