khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eski toprak patilerle mac yaptık berabere bitti.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 3426. msj ı da ben atıyım dedim... uzun zaman dır da girmiyordum ii oldu bea 2 konuya baktım gene bir kaç saçma başlık daha gördüm ehh.
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 meraba gunluk, uyku tutmadi, naber? kahve?[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 günlük 19 da bitti. bakalım yarın neler olacak![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 25 Aralık 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 shebnem gece gece varya yuşuflattın beni.ulan dedim ahanda sıyırdık kafayı.neyse gene sabah oldu gene uyku yok.oyyyy
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hiç birşey gece kadar rahatsız etmiyor..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gunluk biraz sonra deneme sınavım war bana şans dile..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 diablo 2 ye geri dönüş yaptım :) ama gene bitmek üzere :( canım günlük neden bu kadar az bölüm var ???[signature][hline].:Ðєภīح:.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 of benim de var deneme sınavım bana da şans dile o zmn[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne kadar kotu bı baslangıc gune sabah sabah kalk msn ınde onu gor :( ya birbirimizi seviyoruz ama ayrıyız napıyım abi eşşeklik ettim bu sene öss si var ben nası olsa boş bi adamım meşgul etmek istemiyorum onu... neyse yeter bu kadar :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dersaneye gitmedim.bu hafta bisuru yazılı var.pff=([signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yeni bir gun yeni bir hafta sonu yeni bir yazılı haftasına giriş[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili günlük allah rahmet eylesin. seni ben upladım ona gore beni sev say tamam mı günlük ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili günlük zergling neden bu kadar post kasıyor anlamıyorum.. ona bir akıl ver yarappi..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili günlük Mayhem neden Zergling 'i kullanarak bu kadar post kasıyor anlamıyorum.. ona bir akıl ver yarappi..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sevgili günlük neden sırf bu kalp icin kickass sevgilisini patiye getiriyor, ona bir akıl ver yarappii..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili gunluk bi gun ben de adept healer olucam, 5k madalyamı dört gözlen bekliyorum *!1, 2, 3,*[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sevgili günlük, neden ben "niye post kasıyorsunuz yahu madalyamı verecekler"sorusunu paticikte soramıyorum :([signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 dory insan hayallerle yaşar ama genelde hayalleri ile ölüyor umarım sende onlardan olmassın..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük, ben geldim...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gunluk bak kim gelmiş:) *!gözleri dolar*[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gunluk ben 3de uyandım, ohş nası uyudum var ya. Ruyamda helva yiyodum, normalde sevmem ama anlamadım:D acliğima yorumladım[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saçma sapan emo takılıyorum gunluk,doğru yolu bulmam lazım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki: gunluk ben 3de uyandım, ohş nası uyudum var ya. Ruyamda helva yiyodum, normalde sevmem ama anlamadım:D acliğima yorumladım *! özenir * *! dolaba gider* adept healer haa çok guzel =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sevgili günlük dişarı çıkıp Captain Black almak zorundayim =)) okulda iyi gidiyor =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Öne çıkan mesajlar