Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük 19 da bitti. bakalım yarın neler olacak![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 25 Aralık 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gunluk biraz sonra deneme sınavım war bana şans dile..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
ne kadar kotu bı baslangıc gune sabah sabah kalk msn ınde onu gor :( ya birbirimizi seviyoruz ama ayrıyız napıyım abi eşşeklik ettim bu sene öss si var ben nası olsa boş bi adamım meşgul etmek istemiyorum onu...

neyse yeter bu kadar :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
sevgili günlük Mayhem neden Zergling 'i kullanarak bu kadar post kasıyor anlamıyorum.. ona bir akıl ver yarappi..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
sevgili gunluk bi gun ben de adept healer olucam, 5k madalyamı dört gözlen bekliyorum
*!1, 2, 3,*[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük, neden ben "niye post kasıyorsunuz yahu madalyamı verecekler"sorusunu paticikte soramıyorum :([signature][hline] www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
dory insan hayallerle yaşar ama genelde hayalleri ile ölüyor umarım sende onlardan olmassın..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
gunluk ben 3de uyandım, ohş nası uyudum var ya. Ruyamda helva yiyodum, normalde sevmem ama anlamadım:D acliğima yorumladım[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
said:
dory, 26 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
gunluk ben 3de uyandım, ohş nası uyudum var ya. Ruyamda helva yiyodum, normalde sevmem ama anlamadım:D acliğima yorumladım

*! özenir *
*! dolaba gider*

adept healer haa çok guzel =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...