Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok yakın bi arkadaşımla tartıştım biraz keyfim kaçtı. Gerçi tatlıya bağladık ama bundan sonra ne olur bilemem.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
Tehlikeli işler yapıyorum günlük. Çok pis oldu. Neyse düzelicek.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
hayat her türlü olumsuzluğa rağmen hala güzel ve her zaman güzel kalacak bunu farkettim.daha doğrusu onu hoş tutmak için bazı şeyleri feda etmem gerekebildiğini....ama halimden memnunum[signature][hline]All I can do is try...
Mesaj tarihi:
patlayan şekerli milka yiyiyorum yanında nescafe çook mutlu oldum birden.. bazen böle küçük şeylerdende mutlu olmak lazım :)[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Mesaj tarihi:
günlük uykum var.evet hem de daha bu saatte.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
dudağımı deldim günlük..
acıyor:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Mesaj tarihi:
üzerimde bi ağırlık var günlük baba
uyku olayını düzene sokup sigarayı azaltmam lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
günlük.. azına koyam.. cnm sıkıldı ya.. hiç uykum yok ne yapim bn ya..puffff..gs de yendi ztn cnm sıkkın..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
günlük bjk yi yendik ve iyi biriyle tanıştım bakalım ne olacak dua et banaa[signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Mesaj tarihi:
dream theater - spirit carries on dinlerken onu düşünüyorum bi yandan da bunları yazıyorum.sözler ilerledikçe gözlerim yanıyo içim bi tuhaf oluyo sanırım ağlıycam günlük :( offff offf[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Mesaj tarihi:
seni seviyorum..gerçekten ilk defa birisini bu kadar çok seviyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
sevgili günlük MxO dl si bitti. yeni bir mmorg'ye başlamanın gururu ve sevinci içindeyim...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK
66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Mesaj tarihi:
ben ranzada takılıyorum ama sigaram aşaada kaldı =/ gunaydın sigaramı içmezsem olmaz ama =(
midem bulanıyo bide[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız.

Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :)
ama biz dün kutladık.:P
dershaneden geldim yorgunum be günlük.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 11 Aralık 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız.

Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :)
ama biz dün kutladık.:P
dershaneden geldim yorgunum be günlük.

ben de kutlamak içim ö.m. atcaktım tam ya =) kutlu olsun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
günlük, beni bırakmıyor...
yeter artık. istemiyorum. çıksın hayatımdan. ya da çıkmasa mı?kızdırıyorum üzüyorum suratına bakmıyorum bana mısın demiyor.
yüzsüzlük kimde şimdi?[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
bunu yazan sinus vanillus'a cosinus durumlari var günlük . kahretsin bu hafta kendimi matematik calismaya adayacagim. sinavdan düsük not almamam gerekiyor. =
bunu basarirsam gidip kedi kesecegim!! basaramazsam da kendimi keserim artik. yok, her iki durumda da kendimi keserim evet!
*!delirir*
bilimum konsantrasyon bozuklugu + dikkat daginikligi ile , nasil basaracagim acaba!?[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures"
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...