unac Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 günlük.mutsuzum bilmem neden[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sevgili günlük; doğum günüme 2 saat kaldı.......mutluyum =)[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Sizi çöplüğüme bekliyorum. [Bu mesaj Padi tarafından 09 Aralık 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok yakın bi arkadaşımla tartıştım biraz keyfim kaçtı. Gerçi tatlıya bağladık ama bundan sonra ne olur bilemem.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tehlikeli işler yapıyorum günlük. Çok pis oldu. Neyse düzelicek.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hayat her türlü olumsuzluğa rağmen hala güzel ve her zaman güzel kalacak bunu farkettim.daha doğrusu onu hoş tutmak için bazı şeyleri feda etmem gerekebildiğini....ama halimden memnunum[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 patlayan şekerli milka yiyiyorum yanında nescafe çook mutlu oldum birden.. bazen böle küçük şeylerdende mutlu olmak lazım :)[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Günlük bugün arkadaşlarla toplanıcaz güzel ortam olur umarım...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Aralık 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük uykum var.evet hem de daha bu saatte.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeni uyandım, insan deilim sanırsam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dudağımı deldim günlük.. acıyor:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 üzerimde bi ağırlık var günlük baba uyku olayını düzene sokup sigarayı azaltmam lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük.. azına koyam.. cnm sıkıldı ya.. hiç uykum yok ne yapim bn ya..puffff..gs de yendi ztn cnm sıkkın..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük bjk yi yendik ve iyi biriyle tanıştım bakalım ne olacak dua et banaa[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şu anda sevgilimle knuşuyorum[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dream theater - spirit carries on dinlerken onu düşünüyorum bi yandan da bunları yazıyorum.sözler ilerledikçe gözlerim yanıyo içim bi tuhaf oluyo sanırım ağlıycam günlük :( offff offf[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 seni seviyorum..gerçekten ilk defa birisini bu kadar çok seviyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sevgili günlük MxO dl si bitti. yeni bir mmorg'ye başlamanın gururu ve sevinci içindeyim...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi günlük, bugün haftasonu,ödevlerimden sadececik bir ödevim kaldı.onu da nasıl başarıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben ranzada takılıyorum ama sigaram aşaada kaldı =/ gunaydın sigaramı içmezsem olmaz ama =( midem bulanıyo bide[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız. Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :) ama biz dün kutladık.:P dershaneden geldim yorgunum be günlük.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Madcat, 11 Aralık 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız. Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :) ama biz dün kutladık.:P dershaneden geldim yorgunum be günlük. ben de kutlamak içim ö.m. atcaktım tam ya =) kutlu olsun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 günlük, beni bırakmıyor... yeter artık. istemiyorum. çıksın hayatımdan. ya da çıkmasa mı?kızdırıyorum üzüyorum suratına bakmıyorum bana mısın demiyor. yüzsüzlük kimde şimdi?[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Günlük bugün de akşam oldu, hayırlısı bakalım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bunu yazan sinus vanillus'a cosinus durumlari var günlük . kahretsin bu hafta kendimi matematik calismaya adayacagim. sinavdan düsük not almamam gerekiyor. = bunu basarirsam gidip kedi kesecegim!! basaramazsam da kendimi keserim artik. yok, her iki durumda da kendimi keserim evet! *!delirir* bilimum konsantrasyon bozuklugu + dikkat daginikligi ile , nasil basaracagim acaba!?[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar