unac Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 günlük.mutsuzum bilmem neden[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sevgili günlük; doğum günüme 2 saat kaldı.......mutluyum =)[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Sizi çöplüğüme bekliyorum. [Bu mesaj Padi tarafından 09 Aralık 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok yakın bi arkadaşımla tartıştım biraz keyfim kaçtı. Gerçi tatlıya bağladık ama bundan sonra ne olur bilemem.[signature][hline]I gladly obey.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tehlikeli işler yapıyorum günlük. Çok pis oldu. Neyse düzelicek.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hayat her türlü olumsuzluğa rağmen hala güzel ve her zaman güzel kalacak bunu farkettim.daha doğrusu onu hoş tutmak için bazı şeyleri feda etmem gerekebildiğini....ama halimden memnunum[signature][hline]All I can do is try...
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 patlayan şekerli milka yiyiyorum yanında nescafe çook mutlu oldum birden.. bazen böle küçük şeylerdende mutlu olmak lazım :)[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Günlük bugün arkadaşlarla toplanıcaz güzel ortam olur umarım...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Aralık 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük uykum var.evet hem de daha bu saatte.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeni uyandım, insan deilim sanırsam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
ivy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dudağımı deldim günlük.. acıyor:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 üzerimde bi ağırlık var günlük baba uyku olayını düzene sokup sigarayı azaltmam lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük.. azına koyam.. cnm sıkıldı ya.. hiç uykum yok ne yapim bn ya..puffff..gs de yendi ztn cnm sıkkın..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 günlük bjk yi yendik ve iyi biriyle tanıştım bakalım ne olacak dua et banaa[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şu anda sevgilimle knuşuyorum[signature][hline]laverda yalan oldu..
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dream theater - spirit carries on dinlerken onu düşünüyorum bi yandan da bunları yazıyorum.sözler ilerledikçe gözlerim yanıyo içim bi tuhaf oluyo sanırım ağlıycam günlük :( offff offf[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 seni seviyorum..gerçekten ilk defa birisini bu kadar çok seviyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sevgili günlük MxO dl si bitti. yeni bir mmorg'ye başlamanın gururu ve sevinci içindeyim...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
barbie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi günlük, bugün haftasonu,ödevlerimden sadececik bir ödevim kaldı.onu da nasıl başarıcam bilmiyorum.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben ranzada takılıyorum ama sigaram aşaada kaldı =/ gunaydın sigaramı içmezsem olmaz ama =( midem bulanıyo bide[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız. Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :) ama biz dün kutladık.:P dershaneden geldim yorgunum be günlük.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Madcat, 11 Aralık 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: Sufenta, 11 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: günlük, lan dün ne güseldi :))) 4.cü ayımız. Dün onlarındı ,bugünse bizim 4.ayımız günlük. :) ama biz dün kutladık.:P dershaneden geldim yorgunum be günlük. ben de kutlamak içim ö.m. atcaktım tam ya =) kutlu olsun.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 günlük, beni bırakmıyor... yeter artık. istemiyorum. çıksın hayatımdan. ya da çıkmasa mı?kızdırıyorum üzüyorum suratına bakmıyorum bana mısın demiyor. yüzsüzlük kimde şimdi?[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Günlük bugün de akşam oldu, hayırlısı bakalım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bunu yazan sinus vanillus'a cosinus durumlari var günlük . kahretsin bu hafta kendimi matematik calismaya adayacagim. sinavdan düsük not almamam gerekiyor. = bunu basarirsam gidip kedi kesecegim!! basaramazsam da kendimi keserim artik. yok, her iki durumda da kendimi keserim evet! *!delirir* bilimum konsantrasyon bozuklugu + dikkat daginikligi ile , nasil basaracagim acaba!?[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide..
Öne çıkan mesajlar