Linu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bugün son sınavım vardı ama okula gitmedim..gittik rapor aldık sonra..soğuk algınlığı başlangıcıymış..öyle bişey yok aslında.sadece dün gece öyle bir acı çekiyordumki..uyumam geriyodu..uyumam ve unutmam.sabah garip bir kabullenmeyle uyandım.ama biliyorumki derinden birşeyler koptugitti içimden..beni sevemeyecek,bağlanmayacak birini sevmeye başladıımı farkettiğim için..dünyanın en yanlış insanını seçtiğim için sevgili olarak..birtek an olarak teselliedebilir beni geride boş bir kabuk olacak..onun deyimiyle ceset..kadavra..neden herşey bu kadar zor olmak zorunda sanki..oys çok içten bir insan..açıkça neyip verip veremeyeceğini anlattı bana açık sözlülükle..bana saygısı var bunu biliyorum..ama sevmiyor sevmiyor..[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Günlük uyuya kalmışım, dükkanı daha yeni açtım. Millet kapı da bekliyordu geldiğimde.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 selam günlük,bugun sabah ingilizce dersine uyanamadım.6da yatınca 8de kalkmayı gözüm kesmedi.Hersene böyle milim yokla geçiyorum,ne olacak bilmiyorum.Kız arkadaşıma gece mesaj atmıştım daha aramadı ve mesaj atmadı.Acaba benmi çok kuruntu yapıyorum?Yoksa kızdamı problem var acaba?eniyisi hiçbişey yazmamak,oturmak öyle keyfine bakmak..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gunluk haftaya sali 6lim 4ever 2gether ekurisi bizde kalioruz... cooook egleniceeeesss...abimi de mervesine postalamayi dusunuorum..ooohh...yaticak yer sorunu da olmicak.. ya super yaaaaaaaaa.uyumaliyiz ama o nasi olucak:D seviorum gunnnukk :D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bugün matematik yazılısı olduk çok güzeldi bakalım kaç alcam:-?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yarına vermem gerken bi ödevim daha var.. onu yapmam lazım günlük. b.ku yedim. millet haftalardır uğraşıyo ben son güne bıkratım helal olsun bana :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yarın ülkeler coğrafyası ve türkiye fiziki coğrafyası yazılım var ama hangisine çalışcağıma karar verene kadar pati okucam. ben diyorumki ülc ye çalışıyım ama ozamn tcf çalışamam. en iyisi pati okumaya devam.. -21.gün-[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yaw gunluk bazen insanlar nie bukadar malak olabilio şaşarım ya[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yarın bölümümle adaş sınavım var brrrrrrrrrrr ama ben ekonomiyi seviyoruuuummmm =p ((bakalım yarından sonra sevebilcek miyim ;p))[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ders çalışmaktan bıktım!!!!!!!!!!!!!!!! günlük sen çalış benim yerime gir[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben bu blizzardın .... hala açmadı serverımızı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Poktannn bigündüüüüüüüüüü[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 onu yanlış anlamışım..herşey zamanla daha iyi olcak inanıyorum,saol günlük yanımda olduun için ;)[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bıraktım anasını satayım Makina elemanlarınıda bıraktım s.çarım okuluna haaa dengem bozulduu be çalışmıyorummmm çalışmıyommmmmm yazın hallederizzzzzz halledemezsekkk 6 yıl olur yeter lann öffffff oh çıkıcam birazdan dışarıyaaa bi çay nargile yapalım rahatlıyalımmmmmm[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lan gunlukçç bgn üzerimden buyuk bi yuk kalktı walla..şimdi rahat rahat gidebilirim ankaraya..:Dkalan bazı sorunlarımımda halledersem süper olacak.. bakalım işte yapcaz bişiler..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 günlük lan 36 günüm kaldı. allaha dua ediom bana akıl ihsan eylesin de toefldan 30+ puan daha alayım die. 7 ocakta sınav valla. bi geçsem de wowa başlasam yaw. kumar oynuyoz valla.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 01 Aralık 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bundan sonra arkadaşlarla sinema falan ayarlamak yok. Ne halleri varsa görsünler. Sadece çağıran olursa gicem bundan sonra. Yada tek.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Whiskey, 30 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Bıraktım anasını satayım Makina elemanlarınıda bıraktım s.çarım okuluna haaa dengem bozulduu be çalışmıyorummmm çalışmıyommmmmm yazın hallederizzzzzz halledemezsekkk 6 yıl olur yeter lann öffffff oh çıkıcam birazdan dışarıyaaa bi çay nargile yapalım rahatlıyalımmmmmm evet girmedim sınava yaza vercem dersi.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Günlük bugün süper bir iş var inşallah hayırlısı ile olur. Bütün şartlarımızı kabul ederler ve onların şartlarını da biz kabul edersek, herşey tamamdır. Hayatım değişecek umarım...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 soluk geçen dogumgünlerini sevmiyorum günlük, zevkini alamıyorum=( öle işte[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gunluk tekrar asık oluyorum.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gunluk bugun corafya sınavı oldu krahatlamaya fırsat kalmadan yarınki matematik sınavına hazırlıklar başladı ardı arkası kesilmio bu sınavların nolcak biz ogrencilerin hali[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 günlük çok uykum warya...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mutlu olmayı özlemişim be günlük ehehehe :))))))))) yihaa :))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 günlük nihah tiyatroda One Flew Over the Cuckoo's Nest'i oynuyoruz.. Deli rollerinden birini kaptim! martini'yim.hüeyt be isimdeki karizmaya bak! ama erkek kiligina girmek zorundayim . Olsun , memnunum rolümden. Fahise rolünü vermediklerine sevindim =P.[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Aralık 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar