Bungala Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Günlük yine zor bir dönemdeyiz.Dostlar ayrı mekanlarda bense şehrin ortasında yapayalnız.Yapacak şeyler ve alınacak tadlar sınırlı...Sıkılmayı sevmiyorum ama biliyorum ki sıkılmak bile hiçbirşey hissetmemekten iyidir-iyimser düşünce işe yaramasa bile.Yakın dönemdeki sınavlarımında durumu daha iyi yaptığı söylenemez...Neyse kendine iyi bak...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sevgili gunluk yine kalktim saat bir sularinda yabanci bnir ulkede yalniz basima,agzimda hafif bir sigara tadi var,duygularim kuyruna basilmis yilan gibi bir oraya bir buraya kivriliyor,birak gunumu saniyelerim bile birbirini tutmuyor,dun bide aksi gibi teker patladi bu gun onu hallettik ama sorun hala devam ediyo sanki hafif bi yalpalama var neyse iste boyle amac yok amac ariyorum,gunum yakin biliyorum,hadi optum seni[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Derbiye odaklandım günlük.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 müziğe odaklandım adam soloları attıkça kendimden geçiyorum günlük..[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 günnük, kafamı kapıya tosladım kanıyor agrhh[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Günlük yarın vize var 100 almam lazım. Gramer kitabının da cevaplarını bulamadım[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 günlük bugün nargile içtim dünde içtim..way beaa..ama şimdi bütün hafta parasız kalıcam[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 günlük bgn maçı izleyebilmek için ne kdr fedakarlık yaptım bilemessin hadi fener bu maı yende sevinelim ya..:D:D:D uh lelele uh lelele uh lelelele fenerbahçe..:):)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 2 gündür taksimdeydim günlük sefil kaldım gene[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sınava virtuel iş prensibide dahilmiş günlük daha şimdi öğrendim yarın be sınaw:([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 iidr gunluk ya fb de yendi keyfime diyecek yok vala:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 boynum arıo[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günlüüüüükkk!ödev bitti.holey!uyucam! 6.30da kalkıcam=( bi de fener yendi ..heheytt =)))[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 NEMRUDUN KIZI YANDIRDI BİZİ ÇARPTI SİLLESİNİ FELEK MİSALİ SİL YAZIMIZI KURTAR BİZİ ÇARPTI SİLLESİNİ FELEK MİSALİ MEVLAM GÖR BİZİ OCAĞIM SÖNDÜ NASIL BELADIR BIRAKIP GİTTİ BU NE DEVRANDIR DÜNYA GÖZÜMDE KERBELADIR YALVARDIM YAKARDIM YOL BULAMADIM AH DOĞMASAYDIM KARA YAZIM EVİRDİM ÇEVİRDİM YARANAMADIM AYANDIR HALIM işte myle oldu bu gun... zaten varlıgında içiyordum iyice gömüldüm şişelerin dibine[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fizik sınavı miss miss... ama cebimde beş kuruş para olmayışı ama annemın evde olmayışı beni çileden çıkarttı böhüea![signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günlük dostlarımdan birisini üzdüm affedilmeyi hak etmiyorum[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben sanırım aşık oldum bee günlük komik[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] [Bu mesaj slayer77 tarafından 28 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günlük az kaldı ankara yolları taştan olacak..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lan gunluk 5 hfta sora tatil ulan ne cabuk gecti..:D yrn matematk snvi var ne yapcam bilmiom..5 getrmem lazm.. bugun okulda co$tuk fb fb fb..superdi.. zaten yrn snv edebiyat dersine denk gelio..birlikte yapicam onumdekiyle..copy rulaazz ;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fenerbahçe tshirtü giydim diye dayak yiyordum bugün günlük. 2 tenefüs bağırdı ve azarladı. ''ben sana giymiceksin demedim mi? niye giydin?'' dedi. sonra özürdiledi.. ve bugün kroluk kanımızda var dediler pff lafa bak:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gunluk bugun sewgilim sozlusuyle konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kıllattım günlük,toparlamam lazım.. Bazı şeyleri kısıtlamam lazım. Ders çalışmam lazım, soru çözmem lazım, ooof of..[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günlük sol elim paramparça oldu bugün :( offf of![signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 günlük ne yapsam bilmiyorum. çok karışık duygularım ve ne yapsam sonra pişman olacakmışım gibi geliyo. keşke 2 sene öncesine dönebilsem![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaklaşık 4 saat sonra vizem var ve deli gibi hastayım of of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar