Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Murtaza buda mı combo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne de güzel combo yapmış pekte güzel combo yapmış çok ta güzel combo yapmış :D

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:10 tarihinde, KosPer tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bende bi ss vardi adam bana 4 kere 800-850 arası damge verdi yapısık bir warrordu yani adam bir hitte 3200-3400 verdi sanırım adam kosp kulanıyodu

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 20:37 tarihinde, pavel tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
her 6lı vuran macro olsa. ohooo. sen 6 taneyi 1k,800,600,500,500,400 vb gibi yersen ok macrodur da. rleri de mi farketmedin. afedersiniz ama millet delirmeye başladı. geçen gün 54 lvl assasla arenada combo çalışıodum. adam macrocu demeye başladı :S
Mesaj tarihi:
valla kosp mu bilmemde.
benim arkadaşa 98765543 metreden vuruyorlar onu anlamadım

tası al 8. bara r lerken uzaklastımı tasla skillere tıklıyınca uzaktan çekiyo bzm areste banlananı çok gördüm bu meseleden
Mesaj tarihi:
arkadaslar kusura bakmayın buraya yazıyorum ama hiçbiryerden ulasamadıgım için yazmak zorunda kaldım ... bu cagr1 denilen adam insanlardan item alıp sora charın şifrei değişir .... xigenonda normalkde bana ait olan bi chara ! itemlerim hacklenmesine karsın gene item aldım arkadas şifreyi 2.kez değişmiş msnde millete ben delikanlıyım asla yapmam öle selerdiorsunda ... sende delikanlılıgın d si yok ... sana 2.kez güvendim .... bide 60 lvl magenin şifresini değiştirmiştir kendisi ! .. herkes kimin ne oldunu bilsin !
Mesaj tarihi:
aynı dmgları 4 erli yedim ben murtaza dan..ama aynı derken seninkiyle aynı diil :) yani 2 kere 200-300 arası mesela 387 380 298 310 gbi.. önce yedim.. pot içtim gene aynen 4 tane yedim..öldm
Mesaj tarihi:
Ben Murtaza nın yerinde olsam sewinirdim İllegal bir durumum olmadığı için kişileri boylesine ağlatıyorum die Sağlam Combocuymuşum =)
Mesaj tarihi:
murtaza ile bazen denk geliyoruz kesinlikle çok iyi

oyuncu picallo da öyle ıkısı brb ken en son gorduğumde

4-5 kişiyi hem kestiler hemde kaçmakta olan beni heallediler :)

burn_Tr
  • Yeni Oluştur...