DaggerPhobia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Aha pati acılmış :D Oh be sonunda Knightonlineranking forumlarından kurtuldum .. ama bu ne ya gri beyaz öeggkk... turuncu iidi :D neyse pati geldiya yeter warsın pembe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 murtaza kosp kulanıyor demişsin ama sen lvl 61 sanırım ve hp bak itemlere bak =) neyse macro basbaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 macro demişim yanlışlıkla =) combo zaten 3 skill kulanmış z+r =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ne de güzel combo yapmış pekte güzel combo yapmış çok ta güzel combo yapmış :D [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:10 tarihinde, KosPer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende bi ss vardi adam bana 4 kere 800-850 arası damge verdi yapısık bir warrordu yani adam bir hitte 3200-3400 verdi sanırım adam kosp kulanıyodu [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 20:37 tarihinde, pavel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 her 6lı vuran macro olsa. ohooo. sen 6 taneyi 1k,800,600,500,500,400 vb gibi yersen ok macrodur da. rleri de mi farketmedin. afedersiniz ama millet delirmeye başladı. geçen gün 54 lvl assasla arenada combo çalışıodum. adam macrocu demeye başladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 valla kosp mu bilmemde. benim arkadaşa 98765543 metreden vuruyorlar onu anlamadım tası al 8. bara r lerken uzaklastımı tasla skillere tıklıyınca uzaktan çekiyo bzm areste banlananı çok gördüm bu meseleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adam 2 skill vurmus gerisi z r hep gayet normal combo hatta spikede vurmamıs sana 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 macro cu ariosaniz ::flamethrow:: mu ne var ona bakin bana sanie de 8 skill vurduydu lagsiz ortam 1.5k hp bi anda gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bildigin combo işte r skil rskil sen macrocu arıosan 1gün olimpia czde takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 AGALARA CLAN GELDI HANIMMMM!!!!! KOSPer Murtaza!!! hic mi utanmadin vururken yavru magelere tuh tuh tuh ayip murtaza ayip apacik combo ( combo ne desen bilmem ya neyse :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 O_o Garip olan ne ? Gayette combo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bu bızım bıldıgımız mause combo deılmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 mouse deil klevye yabmış =) kosp cu bu murtaza kosp cu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yanliz ordaki gm pm pls yazisida mühim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaslar kusura bakmayın buraya yazıyorum ama hiçbiryerden ulasamadıgım için yazmak zorunda kaldım ... bu cagr1 denilen adam insanlardan item alıp sora charın şifrei değişir .... xigenonda normalkde bana ait olan bi chara ! itemlerim hacklenmesine karsın gene item aldım arkadas şifreyi 2.kez değişmiş msnde millete ben delikanlıyım asla yapmam öle selerdiorsunda ... sende delikanlılıgın d si yok ... sana 2.kez güvendim .... bide 60 lvl magenin şifresini değiştirmiştir kendisi ! .. herkes kimin ne oldunu bilsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvrenough Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aynı dmgları 4 erli yedim ben murtaza dan..ama aynı derken seninkiyle aynı diil :) yani 2 kere 200-300 arası mesela 387 380 298 310 gbi.. önce yedim.. pot içtim gene aynen 4 tane yedim..öldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben Murtaza nın yerinde olsam sewinirdim İllegal bir durumum olmadığı için kişileri boylesine ağlatıyorum die Sağlam Combocuymuşum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 murtaza ile bazen denk geliyoruz kesinlikle çok iyi oyuncu picallo da öyle ıkısı brb ken en son gorduğumde 4-5 kişiyi hem kestiler hemde kaçmakta olan beni heallediler :) burn_Tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Adam combo yapmamıs bu resmen katliam olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Murtaza feci combocu 1 2.si de sen bi warriorsun assasdan neden kaçıosun ben 61 de kaçmıom murtazadan LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Oda doru adam dan neden kactın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gayet temiz bir combo yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ewt combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar