Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bugun loading ekranında bunu gordum blizzard diablo 3 icin hazırlıklara girişmiş olmasın :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 banada guardları öldürmek honour puan vermez dedi dün ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Tip: A priest, a paladin and Varimathras go into a bar... Tip: Killing guards gives no honor. Tip: You do not have to wait at the battlegrounds entrance to stay in queue.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 A priest, a paladin and Varimathras go into a bar... bu nedemek yaw ? (türkçesi yani) bizim Varimathras boynuzlusunun ne işi war palalrın yanında sööleyin bi yamuu warsa çiziim adamı (zati gıcıım sylvannıs yanında duruo kıl edio beni)[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 fıkra başlangıcı o.Hani temel dursun kaaveye gıderler gıbı[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Suark, 06 Ocak 2006 14:30 tarihinde demiş ki: fıkra başlangıcı o.Hani temel dursun kaaveye gıderler gıbı +1 :D[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 evet yeni tipler gerçekten hoş olmuş yani bilmediğim bazı fonksiyonlar öğrendim bunların sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 there is no cow lvl sc de bolum atlama cheatiydi . sc2 mi yolda . d1 i cok oynamistim hatirlamadim orda cow lvl la ilgili bise var miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Sc nin şifresiydi there is no cow dediin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sc de şifreydide diablo 2 de direk cow level vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 abi diablo 2 de cow level ah ah ne günler :D. bence blizz wow'a da bi cow level tarzı bişi koymalı. blizz'in imzası gibi bişi bu. ikinci logosu gibi. en azından tiplere koymaları bile çok güzel bişi. ya bilmiom there is no cow level deyince çıldırıyorum oyunun başında XD [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 21:38 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cow levella ilgili olay tam olarak şöyle sanırım. Diablo ilk çıktığında herkes gizli bir cow level olduğunu sanıyordu. Böyle dedikodular mevcuttu en azından. Blizzard da cevap olarak StarCraft içerisinde hile olarak"there is no cow level" bölüm geçme şifresini koydu. Sonra da diablo 2 de cow level konuldu tabi :) Ehhh diablo 3 çıkacak elbet ama onunla alakalımıdır bilmiyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cow level gelio olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hmm ya diablo3 de bişiler yaparlar kesin de, wow'da acaba ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 wowdada bir inek bolumu konsun soyle elite inek felan keselim :D raid yapıp hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne kadar yaraticisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaratmak Allaha mahsustur hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eh taurenler inek yerine geçiyor her ne kadar süt wermeselerde :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben de gördüm bunu ya ilginç nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 blizzardın ineklere zaafı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cow level yokmuş demek.. *Thunder Bluff'a doğru atını sürer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar