Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tips:There is no cow level

Whitehaven

Öne çıkan mesajlar

A priest, a paladin and Varimathras go into a bar... bu nedemek yaw ? (türkçesi yani) bizim Varimathras boynuzlusunun ne işi war palalrın yanında sööleyin bi yamuu warsa çiziim adamı (zati gıcıım sylvannıs yanında duruo kıl edio beni)[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır
BY suark
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
abi diablo 2 de cow level ah ah ne günler :D. bence blizz wow'a da bi cow level tarzı bişi koymalı. blizz'in imzası gibi bişi bu. ikinci logosu gibi. en azından tiplere koymaları bile çok güzel bişi. ya bilmiom there is no cow level deyince çıldırıyorum oyunun başında XD

[ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 21:38 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cow levella ilgili olay tam olarak şöyle sanırım. Diablo ilk çıktığında herkes gizli bir cow level olduğunu sanıyordu. Böyle dedikodular mevcuttu en azından. Blizzard da cevap olarak StarCraft içerisinde hile olarak"there is no cow level" bölüm geçme şifresini koydu. Sonra da diablo 2 de cow level konuldu tabi :) Ehhh diablo 3 çıkacak elbet ama onunla alakalımıdır bilmiyorum tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...