elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: maxigenous, 04 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: O değil de bence Lan Partynin yeri Kesinlikle ADEKS 1 değil , bölük pörçük oturuyorsun , oyunlar için eziyet çekiyorsun , donanım desen fiyasko , havalandırma çalışmıyor . Saatler geçireceğimiz mekan daha iyi olmalı bundan sonra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ders çalışılmak zorunda olunulması ne kadar ilginç bir durum değil mi? Ya ya ... :([signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya arkadaşlar, kimse doğru düzgün oynamıyor ki zaten? wcg için öneleme falan da yapıldığı yok, eğlenmenize bakın. Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen-Soth (+3 kişi) Dogdog Sacros Tarist Thomas Wish (+?) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Pha Silphatos (?) Deathlord Toplam: 25+ kişi. max. 30 kişi civarı olacağız tahminen, iyi güzel yeterli.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en son ne zamana kadar ad yazdırabiliyoruz ? büyük ihtimal benle bir arkadaş daha gelecez de... bi de giriş ne kadar 16 ytl mi ? bir hafta öncesine kadar bildiririm ? [Bu mesaj kfg tarafından 28 Aralık 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu cuma günü bir hafta öncesi olacak. yarın gidip fiyat falan konuşacağım, bir de bakalım uygun mu değil mi öğreniriz, ki uygunlardır tahminen. 30-40 kişi arası diyeceğim.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en geç cuma haber veriym o zaman ben ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tamam. Bu arada, şöyle 10 kişilik bir grup olarak bir ricamız olacak. Oyunda sinirlenip, bağırarak küfretmemeniz, gerçekten çok iyi olur. Ör: "BAYRAĞI ALIODUM TAM A.K. NAPIYORSUN YA.. SENİN BEN ..." ... böyle bir laftan sonra herkesin kasanın üzerinden kulaklığını alıp kafasına geçirme refleksine girişmesi (edit: nedeni o lafın devamını duymamak için, belirteyim bari), bizleri o anda üzmüştü. Yapmayın, yaptırmayın, uyarın, lütfen. Ayrıca, (bu önemli) sabaha kadar belirli aralıklarla vıvıyvıyvıyvıy diye bağıracak arkadaşlar lütfen ya sessizce vıylasınlar, ya sussunlar, ya da başka bir seçenek gelmesinler bir rica. Hepimiz gülelim, eğlenelim, birbirimizi keselim ışın kılıcıyla, kafamıza helikopter düşsün, sabaha kadar dota oynamayalım (ehe), tam havadayken railgunla headshot yiyelim...vs. Hoş şeyler bunlar, hiçbir şiddet unsuru yok, hepimizi mutlu ve mesut eder, dimi? Yazının ana düşüncesi: Etrafımızdaki başka insanları herhangi bir şekilde rahatsız etmeyelim bir şekilde. Anlayışınıza teşekkürler, sponsorlarıma da teşekkür.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 28 Aralık 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eheh viy viy viy viy viiiiiy ... oneydi ya sabahin 6 sinda bile devam ediyodu o_O. hak veriyorum coldwind'e ozellikle bazi insanlar ses tonlarini ayarlayamiyor. evdeymis gibi senin ben (burayabirkufurkoyun) diye car car bagiriyo , pekte ho$ bir ortam olu$muyor. lutfen dikkat edelim bu hususlara[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beyler bu cuma yapalım ozmn?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu cuma? yer ayırtılmadı ki, ayrıca yılbaşı öncesi (30-31 aralık oluyor) kimsenin sabaha kadar lan party yapmak isteyeceğini sanmıyorum. 6 ocakta sanırım birçok okul tatile girmiş bile oluyor, o yüzden ideal bir tarih.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Şimdi bana kimse sesini çıkarmazsa sorun olmaz ama biri abuk sabuk bişey derse, kızarım onu bilin eheh. Bi de yeterince tezarat yapılmamış bana naza çekerim kendimi gelmem bakın.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tam belli değil ama gelebilirim[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 geçen seferki 3. kat tayfası olarak bi 10 kişi gelir belki du bakalım bi söyleyeyim[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 vıylayan herif gelmesin ya da sussun da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, Silphatos gelirse ben de gelirim yine ve kaldı ki sürünün diğer elemanlarının da yakasından tutar çekerim :P gerisi nasip. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 deathlord gelirse bende gelirim...[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 banada yer varmı?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence max 40 gibi bi sınır koymak lazım[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne kadar kalabalık olursa bizim için o kadar iyi olur. gelebilirm büyük ihtimalle ama warcraft hiç oynamadım(yuh), dota ne onu da bilmiyorum(allah belamı versin)....(ama oda wc ile ilgili o yüzden bilmiyorum ehe) çok pis ra2 oynarım cs yi bayadır oynamıyorum ama sabaha kadar açılırım kesin... hl de oynayabiliriz.. jediyi de bilmiyorum başka hangi oyunları bilmiyorum bilemiycem. beni de yazın ama listeye yanımda bir tane "?" ile beraber[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaklaşık 1 saat evvel konuştum adeksle, yaklaşık olarak fiyat 15 YTL olacak. Ordaki Aydın Bey yarın arayacakmış beni, tam fix menüyü ve fiyatını kesin olarak verecekmiş. Akşam 9-Sabah9 tarifesi geçerli, 2. yada 3. katın tamamını sırf bize kapatacaklarmış, böylelikle insanların birbirinden kopmasını engelleyecekler. her kat 45 kişi almakta, buna göre gelecek arkadaşlarınızın sayısını tam olarak söylerseniz, 45'i geçip geçemeyeceğimizi anlamış oluruz. Yani sizden ricam, bizim tayfa gelecek diyip işin içerisinden hemencecik sıyrılmayın :) Eğer 45 kişiyi geçersek fiyatta indirim bile olabilir belki :p Hadi hayırlısı olsun. edit: pm atmanıza gerek yok, şu anda herkese yer var. Bu topic altına ben de varım diye yazın, listeye ekleyelim.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 29 Aralık 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 3'ü aksam Antalya istikametinde yola çıkacaımdan ötürüüüüü maaalesef gelemiyorum :( yaaaaaaaa galleşler başka vakit mi bulamadınız uleeeeeeyn (yassakmıs ama neyse) turambarturin de bu yüzden gelmiyomus :( Neyse artık bidahaki sefere not:sebep sormayın çok ince işler dolayısıyla :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen-Soth (+3 kişi) Dogdog Sacros Tarist Thomas Wish (+?) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Pha Silphatos (?) paramecium Narstil stainless (?) Finrod turambaturin yanında soru işareti olanlar durumlarını kesinleştirebilirlerse seviniriz, ayrıca arkadaş grubunuzdaki kişi sayısını da bilelim ki toplu indirime gidelim.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gelin işte ya, soru işareti ne öyle! :)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: DeathLord, 29 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: 3'ü aksam Antalya istikametinde yola çıkacaımdan ötürüüüüü maaalesef gelemiyorum :( yaaaaaaaa galleşler başka vakit mi bulamadınız uleeeeeeyn (yassakmıs ama neyse) turambarturin de bu yüzden gelmiyomus :( Neyse artık bidahaki sefere not:sebep sormayın çok ince işler dolayısıyla :-P gelemiorum kusura bakmayın... naapalım bi dahakine inşallah[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 beni soru işaretimle birlikte silin, gelmeyecem zaten daha 1 ay oldu daha acıkmadım heşşatlara.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar