Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party Izmir (nabız yoklama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 01 Ocak 2006 23:52 tarihinde demiş ki:
ya beyler çoğunlukla battlefield2 ve dota oynanır diye düşünüyorum eğer insanlar üşenmezse generals yada battle for middle earth falan da atılabilir, neyse 9 10 gibi ayarlayalım daa, gelir gelmez başlıom çalısmalara hehe

yaa multi olduğu sürece sorun değil yeterki herkes farklı takılmasın single oyun oynamayalım lütfen.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Mesaj tarihi:
ya beyler hemen okullar kapandıktan sonra en yakın tarihte yapalım ikinci hafta pamukkaleye gidiyorum, son hafta hızlandırma var. sadece ilk hafta boşum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
bu cuma sabahlamalı olsa süper olabilir aslında.ama gece açık cafe bulmak zor diosunuz:/[signature][hline]Görmesende duymasanda
Yaşardım yine,bu aşkı seninle;)

G&A
Mesaj tarihi:
tamam o zaman 9 u herkese uyuyorsa 9 u gibi yapabiliriz, tabi cafe ile hiçbir görüşmemiz yok haliyle daha o gün ayarlayamazsak bilemicem bu arada nası yapıcaz sabahlama mı yoksa sabahtan geceye mi?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
9 güzel, ama saatini ve yerini iyi ayarlaman lazım ory benden söylemesi. yok oyun çalışmadı yok bilmemne oldu muhabbeti olmasın yaniğ.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Mesaj tarihi:
canım diyorum akşam gidelim 9 gibi sabahlayalım ama 18 yaş sorunu çıkabilir cafe kabul etmeyebilir neyse gelicem ayarlıcam bak yalan olmucak pyro bulusmaları gibi:P[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
*!otha iyi gaz vermi$im diye dü$ünür*
geceden sabaha olması sorun çıkarır hala diyorum ama tın tın.[signature][hline]death øwnz lìfe
Mesaj tarihi:
*!otha ayarladıysa gelmez:)*
10 ocakmı şimdi napıyoruz?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Türlü güzel renklerini senden almış
Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim
Senden güzelini yapmak bana mı kalmış

[Bu mesaj Hardter tarafından 03 Ocak 2006 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol
*!istenmediğim bulusmaya gelmem*kikiki :)
cafe varmı peki?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Türlü güzel renklerini senden almış
Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim
Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Mesaj tarihi:
sabahdan geceye yapabilmemiz için tum cafeyi doldurmamız falan lazım.
bence en iyisi geceden sabaha[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
Mesaj tarihi:
geceden sabaha internet cafeler artık istemiyorlar. yakalandıkları taktirde çok sıkı cezaları var çünkü. en azından izmirdekiler öyle.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Mesaj tarihi:
bakalım konusuruz, sabahtan geceye erken giden olmayacağına garanti alırsak sizlerden daha uygun görünüyor[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
ya geçen seferki ne güzeldi.
Yine buluşulur 12.00-13.00 gibi.
Akşama kadar oynanır.
çokta güzel oldu
pekte güzel oldu.
ne diye kendimizi kasıp sabaha kadar durucaz ki?
ben gelicem işallah..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
sabahlamak mı ne yaptınız yahu ben pc başında 2 saat durayım siz helal dıyın valla :)
başım donuyor benim hemen çıçık[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Mesaj tarihi:
sabahtan başlasın :/
ayrıca özendim, izmirde paintball falan yapsak O_o daha sonra tabi :p[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak...
Mesaj tarihi:
Denedik paintball u yalan oldu. Tekrar deneriz yeni potalsiyel eklenmiş :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
bu yeni pati tayfasının pek niyeti yok galiba?[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
lol gelıyorum ben kesın olarak biri liste yapsa ii olucak[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden
Geçtik her bağdan, her tövbeden
Herkes koyu müslüman döner
Biz putperest döndük kabeden
  • Yeni Oluştur...