slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Othranx, 01 Ocak 2006 23:52 tarihinde demiş ki: ya beyler çoğunlukla battlefield2 ve dota oynanır diye düşünüyorum eğer insanlar üşenmezse generals yada battle for middle earth falan da atılabilir, neyse 9 10 gibi ayarlayalım daa, gelir gelmez başlıom çalısmalara hehe yaa multi olduğu sürece sorun değil yeterki herkes farklı takılmasın single oyun oynamayalım lütfen.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa bayramda çoğ kişi tatile gidiyo olmaz 9 u yapalım direk :D Bayramda olursa ben gelemem .. 9 OCAK en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya beyler hemen okullar kapandıktan sonra en yakın tarihte yapalım ikinci hafta pamukkaleye gidiyorum, son hafta hızlandırma var. sadece ilk hafta boşum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu cuma sabahlamalı olsa süper olabilir aslında.ama gece açık cafe bulmak zor diosunuz:/[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tamam o zaman 9 u herkese uyuyorsa 9 u gibi yapabiliriz, tabi cafe ile hiçbir görüşmemiz yok haliyle daha o gün ayarlayamazsak bilemicem bu arada nası yapıcaz sabahlama mı yoksa sabahtan geceye mi?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 9 güzel, ama saatini ve yerini iyi ayarlaman lazım ory benden söylemesi. yok oyun çalışmadı yok bilmemne oldu muhabbeti olmasın yaniğ.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 canım diyorum akşam gidelim 9 gibi sabahlayalım ama 18 yaş sorunu çıkabilir cafe kabul etmeyebilir neyse gelicem ayarlıcam bak yalan olmucak pyro bulusmaları gibi:P[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 *!otha iyi gaz vermi$im diye dü$ünür* geceden sabaha olması sorun çıkarır hala diyorum ama tın tın.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ha bir de 9 ocak banada daha uygun. p.s:sonradan farkettim tarih olayını editleyemedim.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hehe ne gazı lan ben dedim sana ben ayarlarım diye[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 *!otha ayarladıysa gelmez:)* 10 ocakmı şimdi napıyoruz?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış [Bu mesaj Hardter tarafından 03 Ocak 2006 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 9 ocak dioruz teorik olarak , hani gelmeyebilirsin şaka maka kimseyi kolundan tutup getirmiyoruz=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol *!istenmediğim bulusmaya gelmem*kikiki :) cafe varmı peki?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hardter kardesım gelmese bende gelmem[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sabahdan geceye yapabilmemiz için tum cafeyi doldurmamız falan lazım. bence en iyisi geceden sabaha[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 geceden sabaha internet cafeler artık istemiyorlar. yakalandıkları taktirde çok sıkı cezaları var çünkü. en azından izmirdekiler öyle.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bakalım konusuruz, sabahtan geceye erken giden olmayacağına garanti alırsak sizlerden daha uygun görünüyor[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya geçen seferki ne güzeldi. Yine buluşulur 12.00-13.00 gibi. Akşama kadar oynanır. çokta güzel oldu pekte güzel oldu. ne diye kendimizi kasıp sabaha kadar durucaz ki? ben gelicem işallah..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tamam canım öyle yaparız[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sabahlamak mı ne yaptınız yahu ben pc başında 2 saat durayım siz helal dıyın valla :) başım donuyor benim hemen çıçık[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sabahtan başlasın :/ ayrıca özendim, izmirde paintball falan yapsak O_o daha sonra tabi :p[signature][hline]sırf değişiklik olsun diye insanlara iyi davranmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Denedik paintball u yalan oldu. Tekrar deneriz yeni potalsiyel eklenmiş :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu yeni pati tayfasının pek niyeti yok galiba?[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gelsinler diye yalvaranda yok ztn.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lol gelıyorum ben kesın olarak biri liste yapsa ii olucak[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar