Zergling Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 12 falan yapsak ? bende geleyim ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 29 Aralık 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
redge Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu gidişle yalan olcak benden sölemesi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 daha dur biz gelmedik bi gidişi yokki olayın olayı ayarlama safhası 6 ocaktan itibaren başlıyo
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olaya tepeleme dalıyorum hiç bir yazıyı okumadan ben herşeye varım hem bakalım yeni patıleri görmüş olurum askere gitdik geldik kimler katılmış aramıza olur olur super olur valla[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oooo lan partysi kaçırmak günah bedeli idam :p tabikide gelicem[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bir tarih kararla$tırılsada millet ona göre uygun mu degil mi bilsek?[signature][hline]death øwnz lìfe
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya beyler sharky ne yapıyo? ilk buluşmaya gelmişti de ondan soruyorum[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iyi iyi sizde bir çoğalma görüyorum güzel olucak kanımca[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kanımca vs le olmuyor bu i$ler emek göster biraz.[signature][hline]death øwnz lìfe
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gösterecem ben sana emeği mrk etme sen[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bf2 demı? lol[signature][hline]death øwnz lìfe
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bayramdan sonra yaparsanız bende oradayim ona ore =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hızlandırmalar ba$lıyor nereye yapıyoruz bayramdan sonra.[signature][hline]death øwnz lìfe
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 8 ocakta Bursa'da pati paintball yapıyoruz. sonrada izmirle sizlerle olmaya gelecem.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
redge Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar organizasyon işini pyro ya atıyoruz.. Mağlum elit teki elemanlar ona hayran :Dsfdsdf .. Şaka bir yana pyro harbi sen üstlen yoksa üstlencek kişi yok .. İlk tarihi ben atıyorum ortaya 15 OCAK ?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Zergling, 01 Ocak 2006 16:39 tarihinde demiş ki: 8 ocakta Bursa'da pati paintball yapıyoruz. sonrada izmirle sizlerle olmaya gelecem. biz almayalım sağol. organizasyon i$ini othranx yapıcakta ama adam daha ist.te, dönünce o halledicek. p.s:15 ocak zor bana,9 ocak yapılabiletesi varsa daha iyi olur.[signature][hline]death øwnz lìfe
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bayramda yapalım ya işte bi gün ayarlıyalım[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok fazla oyunlardan anlamam ama bf2 yi beceririm... önemli olanda tanışmak zaten. 9 ocak ta falan olursa gelirim.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
GEd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 starcraft oynucak varsa gelicem :p son 3senedir dogru dürüst bişi oynamiyorum :)
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya beyler çoğunlukla battlefield2 ve dota oynanır diye düşünüyorum eğer insanlar üşenmezse generals yada battle for middle earth falan da atılabilir, neyse 9 10 gibi ayarlayalım daa, gelir gelmez başlıom çalısmalara hehe[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 izmirLiLer 7/24 onLine Cafemiz mevcuttur. Veresiye yoktur :P[signature][hline]SupremacyBourne Ares EL Morad Archer WhyNot-Tm
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hadi ya?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu arada arkadaşlarınıza falan söyleyin oynamayı bilen olabildiğince çok olmak lazım[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ocak 10-11-12-13 seçin beyenin oynayalım :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Öne çıkan mesajlar