Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party Izmir (nabız yoklama)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12 falan yapsak ? bende geleyim ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling

[Bu mesaj Zergling tarafından 29 Aralık 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu gidişle yalan olcak benden sölemesi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
olaya tepeleme dalıyorum hiç bir yazıyı okumadan ben herşeye varım hem bakalım yeni patıleri görmüş olurum askere gitdik geldik kimler katılmış aramıza olur olur super olur valla[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Mesaj tarihi:
oooo lan partysi kaçırmak günah bedeli idam :p tabikide gelicem[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Mesaj tarihi:
ya beyler sharky ne yapıyo? ilk buluşmaya gelmişti de ondan soruyorum[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
arkadaşlar organizasyon işini pyro ya atıyoruz.. Mağlum elit teki elemanlar ona hayran :Dsfdsdf .. Şaka bir yana pyro harbi sen üstlen yoksa üstlencek kişi yok ..

İlk tarihi ben atıyorum ortaya 15 OCAK ?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 01 Ocak 2006 16:39 tarihinde demiş ki:
8 ocakta Bursa'da pati paintball yapıyoruz. sonrada izmirle sizlerle olmaya gelecem.

biz almayalım sağol.

organizasyon i$ini othranx yapıcakta ama adam daha ist.te, dönünce o halledicek.

p.s:15 ocak zor bana,9 ocak yapılabiletesi varsa daha iyi olur.[signature][hline]death øwnz lìfe
Mesaj tarihi:
bayramda yapalım ya işte bi gün ayarlıyalım[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Mesaj tarihi:
ya beyler çoğunlukla battlefield2 ve dota oynanır diye düşünüyorum eğer insanlar üşenmezse generals yada battle for middle earth falan da atılabilir, neyse 9 10 gibi ayarlayalım daa, gelir gelmez başlıom çalısmalara hehe[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Mesaj tarihi:
ocak 10-11-12-13 seçin beyenin oynayalım :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
  • Yeni Oluştur...