Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 $öyle bir bölüme bakınca ist.tekiler yapıyor bizim neyimiz eksik gibisinden dü$ündüm.Gerçi eksik olan çok $eyimiz var misal bulu$maların çoğunun yalan olması.Pmlerden çoğu ki$iye sordum herkes olumlu cevap verdi hatta bir kısmı benden daha istekli bu i$e eheh.Tek metboy çıkıntılık yaptı ama cafe sahibiyle de konu$ucaz yemeklerde indirim yapsın açboya diye. $imdi asıl mrk konusu böyle bir$ey yapılırsa kimler gelir,kimler ne zmn uygun.Yazın yaptığımızda eğlenmi$tik ama gelen ki$i sayısı artarsa daha da eğlenceli olabilir organize.Ha biz ist.tekiler gibi sabahlama tarzından zıyadei,ben sabah 11-12 de gidip ak$am 21-22 ye kdr yapmayı öneriyorum.Çünkü İzmir dekilerin çoğunun ya$ı daha 18 olmamasıydı,cafenin sahibinin sorun çıkartmasıydı,gece açık cafe bulamamak cabası. p.s:link vericektim de önceden yaptığımız bulu$manın topicini bulamadım arama özürlüyüm biliyorum.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gelir herkes gelir korkma sen payrocum gelemeyenleri de zorla getiririz.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nerde yapiyorsunuz lan party? hangi semtte yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 herkes farklı semtler oturdugu icin alsancakta yapalım gecen seferki gibi diyorum.cunku ucyol da oturanı vardır bornovada oturanı.alsancak en uygunu bence.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu sefer organizasyonu ben yapmıyorum haberiniz olsun. ben sadece cafenin telefonunu veriririm. bulursam tabi o da.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Pyro, 28 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Gerçi eksik olan çok $eyimiz var misal bulu$maların çoğunun yalan olması. sana öyle gelmiş:) bana uygun bi zaman olursa gelirim.kendim bi zaman söyliyemiyorum çünkü ne zmn ne yapıcağım belli olmuyo.[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 geliriz. yer farketmez[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 levie satı$ı ba$an koydu =P hemde en sağlamı peh.oth ayarlar pm de ben ayarlıcam tarzı bır$eyler dıyordu,tel nosunu bulursan ona verirsin levie. @redog: demek istediğimi anlayan anladı merak etme sen.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sizin orası farklı bi izmir galiba.[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben gelirim .. geçen buluşmada çok güzeldi ama atıl erken ayrıldı .. bide pyro senin görevliyle diologun çok güzeldi heh:D.. Ama atladığımız birşey var bizim buluşma yaza gelmişti bu nedenle cafe boştu ama kışın çok dolu oluyor Elit ... Şöyle bir program hazırladım :D 11:00-11:30 : Buluşma tanışma vs. 11:30-13:00 : Bir yere tıkınılmaya gidilir sonra nargile muhabbet fln. 13:00 - xx:Xx : Lan party doyumsuz oyunlar vs. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 redge gecen seferkini hatırlıyorsan,senıde o adam gibi yaparım baltalama =) hatta sen bir i$e yarıyıverde tel.ni bul elitin eheh.gerçi elit'te yapalım dıye kararla$tırılmadı daha ama.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tarih olayına göre gelebilirim yada gelemiyebilirim.. belli olmaz benim işm.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hehe abi o unutulmaz kalplerde:D .. Bulurum bende elit olmasın abi başka bir yer bulalım[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beni bilen biliyor..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nasıl yani:) geliyomusun?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 barış kaşınma abi... eşşek gibi gelceksin OKADAR! bu arada peh.oth kimdir nedir anlamadım ben ya?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hangi tarihe dusnuyorsunuz lan party olayini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: GEd, 28 Aralık 2005 19:33 tarihinde demiş ki: hangi tarihe dusnuyorsunuz lan party olayini? hocam ayıp oluo ama:-p[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 benim nabzım atıyor :p ama yakınken bayram döneminde falan olsa süfer olur (:[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha. beni bilen biliyor derken. Her türlü lan party ortamında oradayım demek istemiştim. lol. :D[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 metboy gelmesin zaten oyun oynayamıyo bir.nargileye gitmem onu baştan söyleyeyim dumanaltı ortamdan hiç hazzetmem; istte duman izmirde duman olmaz yani.buluşuruz yemek yeriz, sonra da gideris, ama min 16 kişi falan olmazsa tadı çıkmaz, en güzeli gelenler yanlarında birer ikişer kişi getirerek 20 kişi falan oluşturabiliriz.ben getiririm yanımda bikaç kişi mesela yoksa zaten güzel bi fiyat falan da ayarlayamayız. 18 olmayan çok kişi varmı, çünkü erken gidip geç çıkmak çok sorunlu bir aktivite oluyo, dönüş zor oluyo insanlar erken kalkıyo falan; en güzeli geç gidip böyle sabah 12 de falan kalkmak..[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 metboy kovalasın sizi. ben de gelcem yazın. sömestır ne zaman bu arada.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yok sana sömestr, atma bundan sonra msg, ver o madalyayı da bana dopsi seni!!!:P[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ne zamn ve hangi semt te olcak? belirleyin yeri ve zamanı, uygun olursam bnde gelirim.[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 10 u gibi ve büyük ihtimal alsancak olucak[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar