Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Audi ler bir sonraki ciddi yenilenme (motor, dizayn vs) ya da makyaji (sadece dizayn ve donanim) ne zaman alacaklar? eger bu 2006 yili icinde bu tur bir plan var ise zaten ocak ayina girdik, 7-8 ay daha bekleyebilirim. ayrica bu yenilenme ne kadar bir degisikligi beraberinde getirir ? bu konuda bilgisi olan ya da detayli bilgi veren bir yer bilen var mi? 1.6 fsi bir a3 almayi planliyorum. istedigim donanim icin 3 aylik bekleme periyoduna da raziyim. coupe ve sportsback arasinda ise henuz karar veremedim bir turlu. netten elimden geldigince arastirma yaptim, yukaridaki verilen linkleri de incelemeye devam ediyorum, fakat bu konularda tecrubesiz oldugum icin simdilik bu soruya bir yanit bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha 2005 modelde değiştirdiler o dediklerini :) (bkz. imzamdaki araç :p) o yüzden sanmıyorum birkaç sene daha bişe değiştireceklerini, tam olarak bu değişimlerin periyodu nedir audide paramecium gelsin söyler :) bu arada bendeki sportback, birkaç milyar fark var diğerine göre, hatta ben alırken 3 kapısı % bilmemkaç da indirimliydi kampanyadan ötürü ve 5 milyar sadece o kampanya farkettiriyodu, şimdi devam etmiyor ama galiba benim tavsiyem 5 kapıdır, ikinci eli zaten hızla düşen bir marka olduğu için bir de coupe alarak alıcısının sayısını düşürmemek lazım, zaten oldukça rahat bir arka koltuğu var, çok güzel aile aracı bile oluyor gerektiğinde ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ocak 2006 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paramecium ateş seni çağırıyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ikincil tavsiyeler; kesinlikle cruise control olsun, otomatik vites düşünebilirsin tiptronik falan, manuel vites (6 ileri) de gayet konforlu, sportif kullanıma yatkın ama 1.6 fsi ancak ekonomik sınırda kalıyor, 2.0 almak isterdim açıkçası, hatta şöyle quattro 2.0 olsa S line falan... *!uyanır* hah ne diyordum, çoklu cd seçeneğini seçebiliyosan seç derim tek tek cd değiştirmek sıkıyor, kasetçalar zaten olmadığı için tek cdye kalıyorsun, mp3 çalmadığı için de biraz sıkıntılı o iş, 12 hoparlörlü Bose sistem seçeneği vardı ben alırken üzerinde bu özellik olan araç olmadığı için alamadım ama mevcut 8 hoparlörlü sistem dinleyene "ekstradan bir şeyler mi taktırdın müzik sistemi falan" dedirtiyor, Opel Vectra'daki müziği dinledikten sonra 8 hoparlörlü standart sistemi bile tavsiye edebilirim ;) S line alınabilir biraz daha fazla ödeyerek ama bence Türkiye şartlarında o sınıf araçlar ancak büyük şehirlerde ve bunların arasındaki yollarda kullanılabiliyor, hoş bir önceki aracımın ince yanak lastiğini ortaköyden beşiktaşa gelirken balon yapıp kullanılmaz etmişti yoldaki kasisler ama neyse... yağmur sensörü, arka park sensörü mutlaka olmalı, koltuk döşemelerinde kullanılan kumaş gayet şık ve kaliteli ama kışın çok üşüdüğümü (özellikle Ankarada) söyleyebilirim, olabilseydi de ısıtmalı mı olsaydı diyorum eşşeğin bir yerine su serpercesine... sis farı mutlaka olmalı, çok değiştiriyor havasını, alayım da ilerde taktırırım deme sakın kendi servisi 750-800 YTL ye takıyor :p yine Xenon olabiliyosa olsun, çünkü var öyle bir seçenek, onu da sonradan taktıramıyosun çünkü, sistem ona göre ayarlı olmadığı için beyinden tut da elektronik ne varsa Xenon ile uyuşmadığından takamıyorlar sonradan ve bence de A3te xenon+sis olmalı ;) aklıma geldikçe yazarım artılarını ve eksilerini[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 A3 makyaj gördü zaten yeni kasa 2010 gibi gelir ancak. Benim keşke alsaydım dediğim cam tavan var Sportback için arabanın havasını değiştiriyor gerçekten.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mercedes ve bmw de model yenileme 7 senedir 3 senede bir de makyaj atilir audide tahminim buna yakindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 7 sene ise Coupe 2010 11 Sportback de 2011 2012 gibi kasa atlar.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam, önce makyaj sonra değişim. bu periyot rakiplerin durumuna, model satış rakamlarına göre 2 ile 3 yıl arasında değişebiliyor. taktik basit, satıyorsa kurcalama; bakınız yeni 5-serisi :P blackrose, siyah 2.0TDI quattro s-line gördüm geçen akşam. aklıma gelen isimdin :) gece gece o sokak aydınlatmalarının ışığı düştüğünde ne tatlı şey oluveriyor o öyle. bir anda metalik gümüş renkten soğudum :)))) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 paremecium dogrulamak isterim bmw her 7 senede bir degistirir rakiplerini sallamaz. Makyajlar genelde rakiplere bagimlidir. Ama acik ve net diyorum bo konuda en SEREFSIZ VE KISILIKSIZ firma audidir. Paramecium alinma ama sende hak vericeksin. A4 u sattilar sonra makyaj yapiyoruz diye tamamen kasa degistirdiler. Bole makyaj olurmu? kasada eskisiyle alakali ne kaldiki. Daha kasa tamamen degismez diye audi a4 alan insanlar salak mi?(evet canim yandi) O yuzde audiye asla guvenmeyin kasa degistirmiyom makyaj yapiyom der elinizde eski araba kalir. Makyaj dedigin lambasini az yuvarlasin vs dir kasa degisimi makyaj degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cevaplar icin cok tesekkur ederim. gercekten cok yardimci oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, matama accayip hırs yapmışsın :D saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi sen araba al ertesi sene fiyati yari yariya dussun neymis efendim makyaj yaptik nerde lam audi muhendisleri designerlari ben makyaj yapcam onlara [Bu mesaj matama tarafından 05 Ocak 2006 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, benim araç pul fiyatına indi :P 1 makyaj+2 model değişimi geçti üstünden. aslında gerçekten de yüzeysel makyaj yapıldı ama bilinenin aksine görsel etkileri fazla oldu. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya abi siz ne diyosunuz ben geçen sene 57 milyar verdim geçen gün sigortacı aradı kaskoyu yenilemek için "abi senin aracın piyasa değeri 40 görünüyor kaç üstünden yapayım" deyince "bırak yapma kasko masko, seneye 10 milyar üzerinden yaptırırız nası olsa" diyesim geldi...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oops! namessar sen bunları okumamış ol... pardon para, davaya sekte vuruyodum az kalsın...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Haaa haaaa haaaa... O zaman Volvo alsın, onun da ikinci eli öyle düşüyor (alıcı az), araba aynı paraya olan muadili A3ten daha donanımlı ve sağlam. Ha A3e 60 milyarı göz kırpmam gömerim diyorsan Volvo alma, göm A3e namın yürüsün derim. Ama kendim 1.6 FSI Ambition A3ten vazgeçip 1.6 dizel Volvo S40 almış bir eleman olarak konuştum, çok da mutluyum, 49 milyara gelen S40 53 milyara denk gelen A3ten güvenlik olarak daha iyi, ebat olarak eccük daha büyük (en azından 4 kapı, bana verdikleri fiyat coupe idi) ve donanım olarak da daha üstün. Neyse, getirin arabaları yumurta usulü tokuşturalım ben sonra göreceğim Paramecium'u :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi sağlam sağlam diyosun da daha dün efsane yaptığın arabayı bugün çürüğe çıkardın resmen iki tane testin sonucunda ortaya çıkan % 1-2 farkı mı söylüyosun burda anlamadım :) hoş öyle bir sonuç görmüş okumuş da değilim var mı yok mu böyle fark onu da bilmiyorum ha ama şurada yanlış kıyaslama yapıyorsun onu söyleyebilirim, A3 ile senin volvo arasında sınıf farkı var, yani senin araçla bir araç kıyaslanacaksa bu belki A4 olur segment olarak, o zaman da gel tokuştur derim sana istediğin şeyini, gerek güvenliğini gerek donamını olsun her türlü tokuşur (fiyat hariç tabi :p) katılıyorum fiyat konusuna, aynı paraya ben de full+full 406 alıyodum hem de ısıtmalı deri koltuklar vs vardı ama audiye bunu söyleyince "bizi bmw ve mercedes ile kıyaslayın, hele fransızlarla hiç kıyaslamayın" dediler ben de sustum :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 diğer konuda baktım verdiğin linke de bi kere yukarıda bir year yazısı var bilmem gördün mü onu? senin verdiğin S40 2004 yılında test edilmiş, zaten senin şu anda kullandığın belki ondan da sağlamdır, aynı sayfada bakarsan A3 yok yani kategorize edildiğinde A4 ile kıyaslayabilirsin belki orda da görülüyor ikincisi small family cars altındaki A3'e ait iki test var biri 1997 diğeri 2003, yani benim şu andaki kasayla alakası yok o testteki aracın, ayrıca mesela güvenlik açısından bi ton şeyi değerlendirmişler, 2003 testindeki de dahil belt reminder değerlendirmesi yok A3'te, ama bu benim araç için doğru değil, benim araçta belt reminder var :p ha bi de al buyur (verdiğin linkteki S40); Make, model and hand of drive Volvo S40 2.4i LHD Body type family saloon Model year 2004 Kerb weight 1370 kg VIN and date when rating applies YV1MS684152045204, YV1MW664252040123 Cars built on the same platform Volvo V50, Ford Focus C-MAX and Mazda 3 Make, model and hand of drive Audi A3 1.6 RHD Body type small family car Model year 2003 Kerb weight 1340 kg VIN and date when rating applies 8P_4A062055 Cars built on the same platform VW Touran[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bence hiç içinde kuşkun olmasın bir tane a3 coupe al. bu sene makyaj gördü zaten şimdi alıcağın 2006 model'den çok memnun kalırsın. en az 3 yılı var galiba yeni modelinin gelmesine. bazıları 5-6 bile diyor. herneyse arabayı fsi alırsan iyi olur ama şöyle de bir olay var. çok sağlam dolulukta bir 1.6fsi 30.000€yu çok rahat geçiyor. tabi hepsi gerekli ve güzel opsiyonlar fakat a3 2.0tdi varken veya a4 1.6 varken o parayı harcamak koyabilir. a3 2.0tdi biraz pahalı olabilir ama a4 1.6 indirimle 30K€ oluyor ve üzerine biraz bişiler koydunmu aynı paraya gelicek. illa a3 alcam diyorsan tabi alacağın arabadan memnun kalacağını garanti ederim. bende 1.6 triptronik var coupe en pişman olduğum özellik xenon koydurmamak oldu. bir arkadaş bahsetmiş sonradan takılnca komplikasyonlar oluyor o yüzden şimdi taktırmaya yemiyo açıkçası. xenon'suz yeni audi alınmaz resmen. sis farları bence tamamen zevk meselesi ama yani pek de gerekmiyor açıkçası. bende tekli cd var eğer geniş bir müzik arşivin varsa, kafana ne eserse onu dinlerim diosan 6'lı cd alma. bayınca bi müzik deiştirememek kötü. s line paket ise tamamen senin zevkine kalmış. beğenirsen düşün sadece. fiyat olarak ucuz deil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: BlackRose, 05 Ocak 2006 14:14 tarihinde demiş ki: oops! namessar sen bunları okumamış ol... pardon para, davaya sekte vuruyodum az kalsın... alirken bazi seyleri goze aliyorum zaten. mp3 calarli vs vs li full aksesuarli ust ekonomik sinifi bir cok araba ile ayni fiyata daha az donanim almayi goze aliyorum ornegin. istedigim ekstra donanim icin yuksek fiyatlar verecegimi, ekstra bekleme suresi yasayacagimi biliyorum. depoya daha cok benzin koyacagim gercegini goze aliyorum. yedek parca da teknik serviste yuksek fiyatla karsilasmayi goze aliyorum. ikinci elinin pul olacagini, satip parasiyla arabayi yenilemenin yerli uretim ya da bir wolkswagen a gore daha zor olacagini goze aliyorum. arabayi garaja atip cikarmayan, ikinci el fiyatini borsa da altin zannedip kalitesiz uretim renault megane lara kosan akraba takimimi karsima almayi goze aliyorum. audi alacagim dedigim gunden beri volvo cularin saldirisina ugruyorum zaten aile de es dost icinde, isin o kismini geciyorum, onu da goze aliyorum. napayim, seviyorum a3 u. bir ara a4 ile a3 arasinda uzun sure kaldim zaten. a4 biraz fazla agir geldi dizayn olarak. sanki ben degil de 62 yasindaki babacigim biner o arabaya daha cok gibi geldi. sanki illa a4 alacagima gider bastirir parayi 3.20 bir bmw alirmisim, ya da ucuza bir passat kapatirmisim gibime geldi. gonlum a3 coupe tan yana. ama gerek aile, gerek kalabalik arkadas grubu vs. 2 kapi cok dert olacak, zaten surekli 4 kapi lobisinin baskisi altindayim cevremden. ama icim gidiyor coupe icin dogruyu soylemek gerekirse. ama sportsback olacak gibi geliyor bu gidisle gozumu karartip size ne parayi ben veriyorum demezsem eger. bu ay sonu siparisi vermeyi dusunuyorum. [Bu mesaj Namessar tarafından 06 Ocak 2006 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 A3 ikinci eli en iyi olan Audi kesinlikle, ozellikle universite ogrencileri cok talep ediyor. Sabanciyi gormeniz lazim bu kadar A3 baska ancak Audi fabrikasinda vardir. Erkek kadar kizlar da kullaniyor. 4-5 Sportback yan yana parkettigimiz oluyor. Hatta dooman da bizim univde onda da A3 coupe var :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 06 Ocak 2006 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 06 Ocak 2006 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Volvo bir kenara (Blackrose hiç tat bırakmıyorsun adamda, ben Paramecium'un 97 model A4üne laf atıyorum :D)... Şimdi Namessar, açık konuşmak gerekirse, A3 her ne kadar kendi sınıfında üst seviyede olsa da, fiyatı olarak S40tır neyindir civarındaki sedanlarla aynı paraya geliyor, fiyat aralığındaki tek rakibi de BMW'nin "Ya şunlar da sebeplensin" mantığıyla ürettiği 1 serisi (ki kendisiyle flört etmişliğim vardır). Ha sen diyorsun ailemi ikna ederim, dediğin gibi servistir neyindir veririm gözümü kırpmam, A3 al tabii. Volvo da neticede "genç arabası" tabir edilmek için biraz fazla ağırbaşlı. Benim babamın ikna olmadığı konu A3'e o fiyatın çekilmesiydi, üşenmeyip beni DOD'a götürüp ikinci ellerini falan da gösterdi, vs vs, sonra "çok ağlayacaksan A3 alayım ama ben kesinlikle karşıyım" dedi. Bu beyanından bir hafta sonra da TIR'ın teki koca Range Rover'ı pert edince A3 "ufak" görüldü, ebat olarak daha büyük sedanlara ve en sonunda gerek güvenlik gerek ailede bıraktığı memnuniyet sebebiyle Volvo'ya yöneldik. Benim Volvo da Volvo deyişimi, muhalefet değil de bir seçenek sunmak olarak düşün yani, yoksa her delikanlının kalbinden bir kere A3 geçer (zaten bence fiyatının olayı da burada yatıyor). Yalnız benim ısrar edeceğim konu, "Gencim Coupe isterim" kararını tekrar gözden geçirmen. Göze hoş gözükse de Coupe araba kullanmak biraz sıkıntılı iştir, özellikle önceden tecrüben yoksa. Bunun üzerine 2. elde gitmediği için abuk subuk fiyat düşmesi ve Sportback ile farklı muamele görmesi de olacak. (Arkadaşlarınla bir yerlere gidiyorsan inip binmek iki saat tören halinde oluyor, kıl bir durum, gül-diken ilişkisi). Çok benzin yakmak, 1.6 FSI için sana bağlı bence, o kadar kafaya takma. 2.0 değil sonuçta alacağın araba.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 06 Ocak 2006 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Ha sen diyorsun ailemi ikna ederim, dediğin gibi servistir neyindir veririm gözümü kırpmam, A3 al tabii. parasini ben kendim veriyorum, para konusunda aile ile sorunum yok. ama 2 kapi alirsam bol bol laf yiyecegim babamlardan, orasi kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Parasını sen veriyorsan kimseyi dinleme, değerlendir, kararı ver, pişman olmadan kullan abi o zaman. Ben hala "Babam sağolsun" modundayım, izin verse yazdıracaktım arkaya zaten :D Şu durumda ne istediğine bağlı, ama sportif olsun deyü tek kapı alırken kullanımı da göz önünde bulundur. Bak ben ömür billah tek kapı araba kullanamıyorum, babam da annem de ayrı zamanlarda ayrı arabalarda kaza geçirip tek kapı arabada sıkıştıkları için tamamen karşılar tek kapıya, "Coupe" deyince "Yok ya?" diyorlar. Bana yine de sen onu bunu bilmeyip A3 Coupe'yi altına çekeceksin gibi geliyor, benden söylemesi... Hayırlı olsun derim valla şimdiden :)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşlar yeni konu açmadan sorayım dedim şimdi doğuş otodan araçlarını yeniletecek örneğin a 3 ü varken a4 alacak insanlar oluyormuş 3-5 milyarın hesabını yapmadan bir an önce elinden çıkartmak istiyorlarmış bu doğru mu .. yani galerilere internete düşmeden.. daha uygun bulabileceğim söylendi varm ı böyle bir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar