Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 6 sı gibi gelicem =) sanırım[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Temmuz süpermiş :)

Bu ayın 6'sında geliyorum 10-11 gibi geri gidicem ayarlayabilirseniz ben de aranızda olurum.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
asteroth bendede aynı olay yüksek ihtimal =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
said:
lilynessy, 03 Ocak 2006 05:42 tarihinde demiş ki:
ocak sonuna doğru ank'dayım.Gelirim

geç oluyor o zaman :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 03 Ocak 2006 16:02 tarihinde demiş ki:
Temmuz süpermiş :)

Bu ayın 6'sında geliyorum 10-11 gibi geri gidicem ayarlayabilirseniz ben de aranızda olurum.

superimdir evet :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Mesaj tarihi:
ee bir karar vermediniz mi? :) bende gelirim uyarsa[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Mesaj tarihi:
ben ankaradayım:D herzaman evimize beklerim:) hoşdere caddesi:D tam olarak karar verince pm atın gelmezsem üzülürüm:)bir pati olaraktan[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

[Bu mesaj _ClymoR_ tarafından 05 Ocak 2006 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_ClymoR_, 05 Ocak 2006 11:16 tarihinde demiş ki:
ben ankaradayım:D herzaman evimize beklerim:) hoşdere caddesi:D tam olarak karar verince pm atın gelmezsem üzülürüm:)bir pati olaraktan

hoşderedeysen gel iş yerime bi çayımızı iç :)

Bence bayramdan sonra olsun busefer bende geleyim hep gelices dedik bi şekilde gelemedik bayramdan sonra ortak bir tarih belirleyelim ve yapalım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
doğru ama tatil içerisinde olmalı :)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
12 şubat pazar olmaz mı peki

çok utanarak sölüyorum bizim okul ( tobb ) cmtime ders koydu.

olmaz derseniz 11 inde ısrar ederseniz asarım dersi ama 12 benim için daha hoş olur
  • Yeni Oluştur...