Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç masaüstü oynamadım

Obscura

Öne çıkan mesajlar

Ben hiç masaüstü frp oynamadım hep d court fln gibi yerlerde oynadım
ama dehşet derecede oynamak istiyorum ama
bi süre sora geyiğe sarıo dıolar
bazısı bayar dıo bazısı kalkmadan 10 saat oynarsın dıo
bana yardım edın
öretin yol gösterin
kulunuz köleniz olurum valla[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay
Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Sosyal ağlarda paylaş

saklıda da yeni başlayan arkadaşlarımızın pek rahat ediceeni sanmıyorum açıkçası. birini bulmak lazım. şahsen ben bile "abi ben ferepe oyncam" diyen biri ile ilgilenmekten gayetle kaçınırım yani. hatta duruma göre gözünü korkuturum filan. :)

Bi ortalama oyuna filan katılırsınız, gelir oneshotları izlersiniz, conventionları izlersiniz olar yani.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf bakarak öğrenemezsiniz. Temel kavramları izleyerek öğrenin, sonra kural kitaplarını falan okuyun en son aşamada ince detayları öğrenirken bi öğretmene ihtiyacınız olucak. (Ben bu yolla bir ayda süper DM oldum herkese öneririm)[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ilk önce kendine uyan sistem ile iligli araştırma yap.Az çok kuralları öğren.Sonra izle sonra oyna:D.Tabi ilk oyunun olcak görünüşe göre bu senin.O yüzden ilk önce izle sonra öğren sonra oyna:D.İlk dediğimi yeni bir sisteme geçerken kullan.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
Sosyal ağlarda paylaş

ya oynamaya başlıcaksanız benden öneri kendin gibi bi kaç arkadaş bul kendine hiç oynamamış ama oynamak isteyen sora para toplayıp alın kitapları ingilizceniz varsa fln bak benden garanti süper eğlenirsiniz...ilk başlayanlar böyle başlasınlar ilk oyunlarının tadı damağında kalacak[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş bul ilgilenen.kitabı al.oyna.biyerlere gitme ben ferepe örencem abi öğretsene nooolur diye. gidin arkadaşlarınızla bi players handbook alın.okuyun güzel güzel.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 27 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
ya bi yerini tarif etsenize kardeşim alla alla. :hrr:

:D[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...

saklıkent tarif edilmez yaşanır..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bi arkla buluştum sihire gitmiş bikaç arkadaşıyla dalgaya vurmuşlar
frp oynarken
bak osman senın karşında bi dragon var taaammı sende paladınsın
hadı bakim goçum öldür şunu fln demişler tekme tokak kapı dışarı edilmişler mauahsd[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay
Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...