_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Adam anormal Formsuz geçen maçta neredeyse full time oynadı sadece 3 sayı attı onlarca top kaçırdı.Sanki sahada uyuyor.. Aydın Örs ise ısrarla oynatıyor Bişey değil adam kendine olan güvenini kaybedecek. Umarım toparlar. sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hastaydi o mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 adamın herşeyinden (oyunu koşuşu yüz ifadesi) hasta ve halsiz olduğu belli oluyo. çok ısrar etmesi zarar verebilir bu akşam. isveçe kadar düzelir inşallah.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Spurs e gidecek deniyordu.Gittimi hala sacramentodamı.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Moncain, 26 August 2003 15:23 tarihinde demiş ki: Spurs e gidecek deniyordu.Gittimi hala sacramentodamı.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology adam spurs ü fethetti be ne dion sen :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 aramızda boş bol ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 nefret ediyorum bu adamdan, dötü kalktı feci[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 muhteşem değil nefis :D said: fizban, 26 August 2003 21:14 tarihinde demiş ki: hido'dan muhteşem 3'lük diyesim geldi.[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hido nba de yapamadıgını milli takımda yapmaya calısıyor..kendini jordan sanıyor galiba..takım arkadaslarını kendinden kucuk gorme huyunu bırakıp onları adam yerine koyarak oynadıgı zaman en etkili oyuncumuz oluyor.o da son zamanlarda oldukca nadiren oluyor.umarım isvecte dev aynasını bir kenara bırakır adam gibi davranır ve oynar.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aslında geçen sezon başından beri bir şut yüzdesinde düşme var. Bakın bi siteden aldım burayı (şubat 2003 te yazılmış) En son Hidayet'in düşük şut yüzdesinden bahsediyorduk. İzmir yolculuğu sırasında Pivot dergisi editörü Gökmen Ertem'le bu konu üzerine konuşma fırsatımız oldu. Gökmen Abi'nin tespitini burada paylaşmak istiyorum: Hidayet bu yaz yaklaşık 5 cm. boy attı, bu da vücudunda bazı fiziksel değişikliklere yol açtı. Kas yapısı gibi... Bunlardan biri, belki de başlıcası, göğüs kafesinin büyümesi oldu. Göğüs kafesi büyüyen bir oyuncu rahat şuta kalkamaz (bkz. Anthony Mason). Belki de Hidayet bu fiziksel değişime ayak uyduramadı ve şutunu kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: LvL_Sabo, 26 August 2003 23:15 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum bu adamdan, dötü kalktı feci[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza öle hakllısın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: LvL_Sabo, 26 August 2003 23:15 tarihinde demiş ki: nefret ediyorum bu adamdan, dötü kalktı feci[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza -1[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar