Deve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 merhaba arkadaşlar ben daha çömezim türkçe script sitesindeki sicript leri kopyalıom mesela necro kıtabı var orda onu kopyaladım note defterıne paste ettım farklı kaydet dedım kaydederken necromencer.scp olarak kaydettım sona sphere/script lere attım ama necro kıtabını bulamıuom bu scrıplerı oradan kopyalayınca ayrı admı verıcez nedecez yardım edermısınız..
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Sorunun ne ki tam olarak? Script load mi edilmiyor, booku nasil ekleyecegini mi bilmiyorsun, nedir?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Hocam sen neyi bulamıyosun onu anlamadım? Ama şöyle söyliyim, baştan. 1> .scp yaptığına, 2> servera resync attığına 3> birde spherescripts e attığına emin ol. Daha sonra scripti aç ve [ITEMDEF ***] teki *** leri, oyun içinde .add *** olarak yaz. Yani [ITEMDEF i_hebele] ise, oyun içinde .add i_hebele diyceksin çıkarmak için.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits
Deve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ya baggio abi ben sıtedkı hazır scrıptlerı kopyaladım scp olarak kaydedıp scrıpte attım ama axıs te bulup ta cıkaramıom sorunum o saol abi..
Deve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Abi bide servera nası rsying atılıo komutu nasıl yazılıo ?
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Shock anlatmis iste, .scp oldugundan emin ol once, bazen oldu saniyosunuz da scp.txt yapiyor notepad.. Ondan sonra da .add i_pompa diye eklersin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Komutu yok, konsola 2 kere r enter yapiyosun, veya sag tiklayip resync pause diyorsun 2 defa.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Deve, 26 Şubat 2003 15:18 tarihinde demiş ki: Ya baggio abi ben sıtedkı hazır scrıptlerı kopyaladım scp olarak kaydedıp scrıpte attım ama axıs te bulup ta cıkaramıom sorunum o saol abi.. Öle desene :) O aldığın scriptlerin içine bakıcaksın Category filan yazıyomu diye.Eğer yazıyosa, scriptin adı ne ise (Örn=hebele.scp), spheretables.scp yi açıp, [RESOURCES] ın altına, aynen hebele.scp olarak yazıyorsun.Sona axisi açtığında category belirttiğin isimdeki bölümde scrit yerini almış oluyor :)[hline]Shock The Bizkit The Bizkits
Deve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 allahh saolun arkidişler saoll baggio abi ogrendım ehehe
Öne çıkan mesajlar