Loading Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Oyunda nasıl bir karakter yaratırsak ilerde sıkıntı çekmeyiz?Ayrıca oyuna başlayınca yapılması ve yapılmaması gereken şeyler nelerdir?Yardımcı olursanız sevinirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben assault riffle ve pistol skillerini arttırıyorum bi kaçta yardımcı skill var tabi statleride max. yapmaya çalışıyorum ama belli bi seviyeden sonra gelen puanlar yetmiyor hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ana sayfamızda bazı mesleklerin klavuzları mevcut. Hatta İnvol eğer updatelerse :) bazı diğer mesleklerinki de olucak :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 assault rifle ve pistol skili ayni anda arttirilmamali[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Soldier pistol kullanıyor mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet ya adam gibi bi assault riffle bulamadım bide bi kaç item var çözemedim ne olduğunu kola bacağa falan takılıyor klinikte anladığım kadarıyla ama önce chip falan yerleştirmekmi ne gerekiyormuş nası yapıcan bunu? icq: 20076438 ao oynayan varsa bi ara aynı anda girlelim bi kaç bişey sormalıyım mesela athens den başka şehir varmı clan için pvp olayı nasıl oluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Tir en kalabalık şehir clanlar için ve genelde team bulmak için orası en uygun yer.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 şu an çöl gibi bi yerdeyim sharks diye bi yerde görev çıktı oraya gidiyodum baydım çıktım heh athensin baya bit south-west inde walls and doors mu ne citynin adı öyle bişi yazıyodu missionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Assault rifle icin shoplara bak Nova Flow Mark IV gorursen al, yada bir traderdan iste trader shop Mark Ii icin baksin (sanirim orda hep oluyor). Birde boss lootdan cikan Division 9lar var, senin icin en iyisi onlar ama biraz sans isi bulmak. Ikiside Assault Rifle/Ranged Energy hybrid silahlar, sadece bu 2 skilli artir silah skilleri icerisinde. Level5den sonra OAdaki subwaye gidin, Dovve Mapta ( 'p' tusu ile acilan) Subway diye yazar. Orda level 20lere kadar oyalanirsiniz, daha sonra Temple of Three Winds var Tir'in kuzeyinde (gene haritada isaretli).[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 http://www.paticik.com/ao/syf.php?id=17 implant[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 soldier isen pistol alma hic. assault rifle al sürekli. mg/smg silah gecerse ve kullanmak istiosan ona göre arttir. div9 bayaa sağlam silah. benim soldierda da div9 var.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar