Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 evt baslıkdan da anlayacagınız gibi en iyi diyebileceginiz technoların isimlerini almak istiyorum :) Zevkinize güveniyorum... Braveheart Theme [Techno Remix] bence en guzellerinden birisi de bu :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben crystal method ve apollo 440 severim..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Techno sevmem pek ama guzelleride yok degil, misal; star wars:phantom manace - Duel of the fates(techno remix) astral projection - liquid sun Joseph Bishara - Death Is The Only Way Out d-devils - judgement day spacefrog - lost in space (yves de ruyter remix)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 darude-sandstorm[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Aquagen - God saw the people dancing Brooklyn bounce butun eski şarkıları son 2 albumu dışındakiler. 666 salute ve get up 2da track[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Esc
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 aphex twin - come to daddy , windowlicker apollo440 ... bi sürü crystal method - keep hope alive hive - ultrasonic sound (bu aslında techno olmayabilir)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time!
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 starwars imperial march rage mix (force commander ana menüsünde çalıyo hani) linkinpark ın cure for the itch, session ve technique parçaları polliphonheads mı ne öle bişey matrix 1 ost den spybreak prodigy massive attack[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
coaxem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=35283[hline]<<<>>>
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Strong Bad!! (thx to Volfied)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 simdiden yardımcı olan ve buraya yazı yazan ark. teşekkur ederim. :) ya arkadaslar belki alakasız yere yazmısh olucam ama cep. tel. ücretsiz olarak melodi nereden yukleyebilirim yada foto nereden yukleyebilirim. poly. melodi bu arada yardımcı olursanız sevinirim. [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 29 August 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 aphex twin ve prodigy dinlebilir güzel[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Öne çıkan mesajlar