Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet pek güzel olacağını sanmıyorum ama belli olmaz inşallah atv falan satın almazda 300 bölüm falan yapıp döndüre döndüre artık insanları baydırmazlar...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 married with children'ın esprilerini nedense sevmem hiç ya, öte yandan seinfeld esprilerine ciddi anlamda yarılırım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Emaleth, 29 August 2003 01:07 tarihinde demiş ki: volficiğim ağzından bal damlıyor maaşallak be. bende buna +1 dedım[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Azmodai, 29 August 2003 13:08 tarihinde demiş ki: bence dizi starda oynasin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG alıştı diyosun :) oyle bir dizi "yalan olur"[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 married with children gibi süper aşmış bir diziyi taklit etmek salaklık olur açıkçası ama taklit ediceklerse ben rol olarak al bundy yi mazhar alanson oynarsa bi o yaklaşabilir, bide mazhar baba bi ara dizide oynuyordu sonra ayrılınca dizide bikaç bölüm gidip bitti o dizi süperdi adını unuttum orda bunun çocugu vardı, mazhar baba dişçi idi dizide cocuguda işsiz aylak gezip zamparalık yapıyodu falan , neyse izleyenler anlamıştır bud da o herif olursa kıvırabiliteleri yüksek olur ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mazhar Alanson o dizide gerçekten iyiydi. Süheyl Uygur çok kötü kaçtı kaldırdılar yayından. Dizideki 2 salak oğlan ara sıra sağlam espriler yapıyordu(aşırı geyikte olsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar