keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Beyler su hareketli gifler nasıl yapıyor ben biraz meraklıyımdırda bunun bir programımı vardır yoksa stilimi yardimci olursaniz cok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 en basiti için unfreez diye bi program var. şu şu resimleri ardarda koy dersen olur. daha kaliteli daha ayrıntılı bişeyler ararsan jasc'ın animation shop isminde bi programı var.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 photoshopta yapılıyordu sanırsam. paintshop pro photoshop karıştırırım hep. ama büyük ihtimalle photoshop olması lazım. o, animated gifleri açıp editlemene imkan veriyordu. büyük ihtimalle animated gif yapmana da imkan verir..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Tesekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 fakat bir sorun var ben unfreez i yukledim make animated gif diyorum ve gif dosyasinin vesionunun yanlıs oldugunu soyluyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 arkadaslar eluad gif animator du sanırım googlenden arat bulursun en ıyı prog o ustune tanımam.[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dedigin ulead olmasın sakin cunku eluad diye bir gif animatoru bulamadımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gif87 ve gif89 diye iki ayrı gif formatı var bildiğim kadarıyla. resimleri aynı formatta kaydederek dene, belki ondandır.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bana Gif demeyin hele animated gif demeyin abi böle tüylerim diken d,iker oluyor. İşler gördüğünüz gibi işlemiyor aslında onları decode edip bitmap te animated biçimde oynatmak varya of of allam allam çıldırtır adamı haberiniz ola.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar