Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 atmosfer yokki bulut olsun, buzul gibi duruyo, yada ışık parlamış falan :) bu arada sanırım bende gördüm sarımsı bişi dün gece gökte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 İlginç bi histi izlemesi. Ay dışında birşeye bakıpda yuvarlak olduğunu görebilmek garip bir his bıraktı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 o beyaz yerde marslılar toplanmış bizimkiler buz sanıp incelemeye gitmesin diye, başka nedenide o tarafa aarlık yapıp gezegeni dünyaya yaklaştırıp dünyayı ele geçircekler (amma yazdım bea)[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dün gece odamın penceresinden (ankara/eryaman) bi yıldızdan biraz daha büyük ve turuncu bi biçimde görünüyodu mars.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Absolut, 26 August 2003 16:35 tarihinde demiş ki: 450 metredeki teniz topu büyüklüğündeki bir ışık kadar olcakmış. Bende bekliyordumki şöyle kocaman bişi olcak falan. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Ben demiştim ufak görünecek diye :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 odtu gozlem evinde izledim ve mukemmeldi tamamiyle ..[hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Çok güzel manzaraydı bak bak doyamadım.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kaç gün daha görünecek? dün göremedik bari bu gün görelim[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 İyi de o beyazlık buz gerçekten. Fakat donmuş h2o diil. donmuş co2, co. Yanlış hatırlamıyosam öleydi.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben hiç bişey görmedim valla, gördüm bi ara ama oda 2 dk için. çok bulutluydu hava =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Absolut, 26 August 2003 18:04 tarihinde demiş ki: Para verdim İstanbulun üstünü bulutla kaplatıcam sırf sen göreme diye Mep.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Paraya kıydım kaplattım bütün İstanbulu bulutlarla. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hehehe harcama öyle oraya buraya para sen bakiim. çocuğunun okul masrafı var, bez parası var babacık =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben dün gece havada simsiyah bişey gördüm yoksa mars omuydu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: kermit_frog, 28 August 2003 20:07 tarihinde demiş ki: ben dün gece havada simsiyah bişey gördüm yoksa mars omuydu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Heheuehehehhe[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 [hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Böö bizim dairenin tam arkasında kalıyor :([hline] Debea (Dünyayı Batıran Adam) , Muhattap of Comanchero ensitisü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Yahu bizim buradan hiçbir halt gözükmüyor, apartmanlar, şehir ışıkları zart zurt yüzünden. Geri zekalı gazeteler de 3 gündür haber yapıyorlar , yok yarın gözükecek, yok dün gözüktü insanlar akın etti çok güzeldi, yok üzülmeyin bir süre daha kalacak orada.. Ulan geri zekalılar 3 gündür insan resim basmaz mı, hergün bahsediyorsunuz bi gökyüzünün resmini çekin bare de gösterin ne geri zekalı bir basın yayınımız var ya bu kadar angut olunur mu.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben gordum az cok ama daha cok sari bir top ve etrafi turuncu parlayan bir toptu, teleskopum biraz kotu oldugundan belki de. Ama 1 saat ugrastim, ve anladim ki bizim cati mukemmel bir ortam mis.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 son sayfalarda nie bişey yok?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya bu işde bişey var ben mi göremiyorum nedir nooldu yaf...gerçi rahat millet burda post kassın biz göremiyelim böğü[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 olay şu (bende göremiorum) : 13 sayfa var başlıkta, ama son mesaj 9.sayfada (oda bu) edit : ":" dedikten sora parantez açınca smiley çıkmışta onu şeettim[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) [Bu mesaj Mirluin tarafından 29 August 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gece 1 de bi balkona bakıyom yukarsı kızıl bi ışık.. Arkamızda mı acaba diyor ve o yöne bakmaya uygun yer olmadığın farkediyorum..[hline] Debea (Dünyayı Batıran Adam) , Muhattap of Comanchero ensitisü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 niye geldiyse. ölüorus sıcaktan :([hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Fotoğrafını çekebilirseniz koyar mısınız buraya? Merak ettim, buradan görmek imkansız.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar