Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 atmosfer yokki bulut olsun, buzul gibi duruyo, yada ışık parlamış falan :) bu arada sanırım bende gördüm sarımsı bişi dün gece gökte.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 İlginç bi histi izlemesi. Ay dışında birşeye bakıpda yuvarlak olduğunu görebilmek garip bir his bıraktı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 o beyaz yerde marslılar toplanmış bizimkiler buz sanıp incelemeye gitmesin diye, başka nedenide o tarafa aarlık yapıp gezegeni dünyaya yaklaştırıp dünyayı ele geçircekler (amma yazdım bea)[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dün gece odamın penceresinden (ankara/eryaman) bi yıldızdan biraz daha büyük ve turuncu bi biçimde görünüyodu mars.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Absolut, 26 August 2003 16:35 tarihinde demiş ki: 450 metredeki teniz topu büyüklüğündeki bir ışık kadar olcakmış. Bende bekliyordumki şöyle kocaman bişi olcak falan. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Ben demiştim ufak görünecek diye :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 odtu gozlem evinde izledim ve mukemmeldi tamamiyle ..[hline]Harvester - Deadly one...
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Çok güzel manzaraydı bak bak doyamadım.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kaç gün daha görünecek? dün göremedik bari bu gün görelim[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 İyi de o beyazlık buz gerçekten. Fakat donmuş h2o diil. donmuş co2, co. Yanlış hatırlamıyosam öleydi.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben hiç bişey görmedim valla, gördüm bi ara ama oda 2 dk için. çok bulutluydu hava =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Absolut, 26 August 2003 18:04 tarihinde demiş ki: Para verdim İstanbulun üstünü bulutla kaplatıcam sırf sen göreme diye Mep.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Paraya kıydım kaplattım bütün İstanbulu bulutlarla. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hehehe harcama öyle oraya buraya para sen bakiim. çocuğunun okul masrafı var, bez parası var babacık =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben dün gece havada simsiyah bişey gördüm yoksa mars omuydu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: kermit_frog, 28 August 2003 20:07 tarihinde demiş ki: ben dün gece havada simsiyah bişey gördüm yoksa mars omuydu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Heheuehehehhe[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 [hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Böö bizim dairenin tam arkasında kalıyor :([hline] Debea (Dünyayı Batıran Adam) , Muhattap of Comanchero ensitisü
Karakurt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Yahu bizim buradan hiçbir halt gözükmüyor, apartmanlar, şehir ışıkları zart zurt yüzünden. Geri zekalı gazeteler de 3 gündür haber yapıyorlar , yok yarın gözükecek, yok dün gözüktü insanlar akın etti çok güzeldi, yok üzülmeyin bir süre daha kalacak orada.. Ulan geri zekalılar 3 gündür insan resim basmaz mı, hergün bahsediyorsunuz bi gökyüzünün resmini çekin bare de gösterin ne geri zekalı bir basın yayınımız var ya bu kadar angut olunur mu.[hline]Est solarus oth mithas!
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben gordum az cok ama daha cok sari bir top ve etrafi turuncu parlayan bir toptu, teleskopum biraz kotu oldugundan belki de. Ama 1 saat ugrastim, ve anladim ki bizim cati mukemmel bir ortam mis.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 son sayfalarda nie bişey yok?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya bu işde bişey var ben mi göremiyorum nedir nooldu yaf...gerçi rahat millet burda post kassın biz göremiyelim böğü[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 olay şu (bende göremiorum) : 13 sayfa var başlıkta, ama son mesaj 9.sayfada (oda bu) edit : ":" dedikten sora parantez açınca smiley çıkmışta onu şeettim[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) [Bu mesaj Mirluin tarafından 29 August 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gece 1 de bi balkona bakıyom yukarsı kızıl bi ışık.. Arkamızda mı acaba diyor ve o yöne bakmaya uygun yer olmadığın farkediyorum..[hline] Debea (Dünyayı Batıran Adam) , Muhattap of Comanchero ensitisü
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 niye geldiyse. ölüorus sıcaktan :([hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum.
Karakurt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Fotoğrafını çekebilirseniz koyar mısınız buraya? Merak ettim, buradan görmek imkansız.[hline]Est solarus oth mithas!
Öne çıkan mesajlar