Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Saatte Ne Yapılır...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo yatmayanlarda var sadece hazirlaniyorum yatmaya once bi hazirlan. yada bi paltalk yukle camerali olanlara laf at uykun yoksa az dalga gec felan zuaha.[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
yatında zıbarın artık[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ne chati yat zıbar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ayakta değilim maşallah oturuyom
işim olduğu için mecburum[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
kalkın la sabah oldu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
aente, 29 August 2003 10:34 tarihinde demiş ki:
bu ne lan böle emir verion yatın kalkın cart curt diild diye delikanlımısın mekanında basarım seni ibibik kurbaa![hline]aente is alone this way
aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

headquarters of online games

:)[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind

Icq=176375932
MailMee
Mesaj tarihi:
herkes uyanmış be
bi ben uyuyamadım :(
beyfendiler kahvaltılarını yatakta mı istiyolar acaba :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 29 August 2003 08:44 tarihinde demiş ki:
kalkın la sabah oldu[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

Gunaydın valla yenı kalktım yataktan ıse gıtmeye hazırlanıyorum sımdı[hline]Cok HUZURLUYUM....Saol DraculaVigorous...
Metall
Mesaj tarihi:
adama bak be
yeni kalkıyo
benim gözüme uyku girmedi uykuuuuuuuu
töbe töbe
sinirlendiriyolar :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bu sıcakta uyku denirse
adamın uykusu bile gelmek istemiyo bu sıcakta :([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
valla senın klıman vardır bır sekılde uyursun serın serın :)

herneyse ben ıse kacıyorum artık bu sıcakta servısler benı bekler[hline]Rahatım...
---------------------------------------------
Saol DraculaVigorous...
Metall
  • Yeni Oluştur...