erso12 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Nebula scriptlerini benim server a koyduğumda playerlar bağlanamıyor ve lütfen nebula connectorunu kullanınız gibi mesajlar alıyorlar ve con lost oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Client 2.03 ile Bağansınlar. www.dbsource.net/dbsource[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 commands.scp den o kısmı sil ya bunu bile beceremiosunuz sonra irc kanallarında reklam yapıosunuz gelin süper server 7x baslıyoruz hadi gelin gibisinden senin için sölemiom da.. var öle büssürü tip.
marul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: erso12, 26 August 2003 11:21 tarihinde demiş ki: Nebula scriptlerini benim server a koyduğumda playerlar bağlanamıyor ve lütfen nebula connectorunu kullanınız gibi mesajlar alıyorlar ve con lost oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Commands.scp de 233. satırdan itibaren [itemdef i_insta_disconnecter] name Instant Disconnecter id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay On=@Equip timer 3 On=@Timer if () cont.disconnect endif remove return 1 kısmını sil.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Onun yerine version check yapan eventi (veya ikisini de) sil ki console error vermesin paso, 'i_disc.. diye bir item yok' vs diye.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
nicotinee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 oy oy aman nebula canım nebula :) ben yakında dönenzi herkeşe yardım verenzi :-)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402
erso12 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sağolun ama bu seferde başka bir sorun çıktı :) şimdi de gm account larda gmlerin üstüne Nebula Staff yazıyor ve title olarak da Nebula Staff Member diyor. Bunu nasıl düzelteceğim?
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Erso sphereden script dosyasını aç events e gir en aşayağa bak orda nebula staff member yazıor onu ne olarak yazcaksan yazdeğişir veya boşbırak sana kalmış
Öne çıkan mesajlar