mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bu diziyi kesin seyredin. Scrubs da gayet iidir. Yorumlarinizi bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Boston Public'in olayı ne ? Komedi mi ? Reklamının sonunu yakaladım, öğrenciler isyan edince hoca silah çıkartıyo, kesin çözüm haha Ufak bi ikilem yaşıyorum burda. Trajikomik bişey fln mı, drama mı Chicago Hope gibi ? edit: bi araştırayım dedim de, ödüllü fln bi diziymiş. David E. Kelley'in dizisiymiş vede. hmm.. izlemek lazım sanki[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 27 August 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Boston Public Ally Mcbeal katlar cunku genclere daha fazla hitab ediyor(cogunlukla Amerikan lise gencligi ama paraleller kurulabilir) trajikomedi olarak nitelendirelebilir ama Ally Mcbeal ile karsilastirildiginda dusundurme katsayisi daha fazla. Nicky Kattin karakterine ozellike hasta olmustum. Scrubs ise bir sitcom yeni tip fakultesini bitirmis stajyer bir doktor ve onun gibi yeni mezun arkadaslarinin hikayesi manyak ii tiplemeler var mesela odaci cok ilginctir bide ana karakterin yari resmi egitmeni(mentoru). Ally mcbeal gibi bir karakteri alin hastanaye koyun yane. Ilk bolumun sonu beni epey kirmisti gulmekten bi de sezon sonu manyak acimasiz ve komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bence süper bi dizi yane fragmanlardan gorduğum kadarıyla[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 boston public daha eğlenceli bir şeye benziyor.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ya da ilgi çekici...[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 valla ben ally birriğinde çok üzülmüştüm,bu dizide aynı ellerden çıkıyo,iyi bişi olacağı %99[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 scrubs'ı hastanede geçen hot shots gibi bişey sanırım[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 asıl coupling var onu izleyin derim .. fragmanları süper tam bi ingiliz komedisi olcak en çok onu bekliyorum boston public falan da izlenesi tabi ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ehah ewet o aşmış ya do you have a hurry esprisine yarıldım zati ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 scrubsun reklamının sonunda hasta adam ve doktor sarkı soyluyolar ya hastasyım ya super[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar