Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston Publice dikkat!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boston Public'in olayı ne ? Komedi mi ? Reklamının sonunu yakaladım, öğrenciler isyan edince hoca silah çıkartıyo, kesin çözüm haha
Ufak bi ikilem yaşıyorum burda. Trajikomik bişey fln mı, drama mı Chicago Hope gibi ?

edit: bi araştırayım dedim de, ödüllü fln bi diziymiş. David E. Kelley'in dizisiymiş vede. hmm.. izlemek lazım sanki[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin

[Bu mesaj hella tarafından 27 August 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Boston Public Ally Mcbeal katlar cunku genclere daha fazla hitab ediyor(cogunlukla Amerikan lise gencligi ama paraleller kurulabilir) trajikomedi olarak nitelendirelebilir ama Ally Mcbeal ile karsilastirildiginda dusundurme katsayisi daha fazla. Nicky Kattin karakterine ozellike hasta olmustum.

Scrubs ise bir sitcom yeni tip fakultesini bitirmis stajyer bir doktor ve onun gibi yeni mezun arkadaslarinin hikayesi manyak ii tiplemeler var mesela odaci cok ilginctir bide ana karakterin yari resmi egitmeni(mentoru). Ally mcbeal gibi bir karakteri alin hastanaye koyun yane. Ilk bolumun sonu beni epey kirmisti gulmekten bi de sezon sonu manyak acimasiz ve komikti.
Mesaj tarihi:
valla ben ally birriğinde çok üzülmüştüm,bu dizide aynı ellerden çıkıyo,iyi bişi olacağı %99[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
asıl coupling var onu izleyin derim ..
fragmanları süper
tam bi ingiliz komedisi olcak
en çok onu bekliyorum

boston public falan da izlenesi tabi ..[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
  • Yeni Oluştur...