Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birkac soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
--- Herhangi bir yere forge koyuyorum sonra save atıgımda kayboluyor nedeni nedir ?

--- Şehirlere girdigimde systemessage de yazan yazılar ve diger önemli yazıları turkcelerştirmek istiyorum bunların oldugu dosyayi veya bildiklerinizi soylerseniz cok iyi olur :)

--- Buyu attıgımızda uste yazan yazıların rengini degistirdim tıkır tıkır calsıyorda yaını renginde mi ne bir systran::load error:cannot load language paire' adlı hata geciyor buna tamam dedikten sonra yazılar cıkıyor bu hatayı nasıl kaldırabilirim .

--- Diğer yazılarımda yazdıgım gibi lordluk sisteminin bende ve arkımdaki problemini cozemedim paticik den cektgimizde spheretablese yapıştırılacak tı yaptık butun cumle elemade calısıyor bende calısmıyor ?????????????

--- Bide elinde olan varsa veya yapabilecek tek menu halinde oyunda kac playerın ve staffda kac kişini oldugunun oldugu bir scp lazım ben bunların komutlarını beceremedim aranızda yapacak vardır sanırım :P

--- Son sorumda :) Run book hazırladım kendime ama ekledigim runların adalrını run bookda degiştirmek istiyorum bununda komutunu bilen veya elinde olan varsa pls yazabilirmi ?

!!!!!!!!!!!Yardim eden herkeze tessekkur ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
- Herhangi bir yere forge koyuyorum sonra save atıgımda kayboluyor nedeni nedir ?
-- .add yerine .static komutuyla ekle, veya ekledikten sonra .xattr 0010, .xtimer -1 komutlariyla sabitle.

- Şehirlere girdigimde systemessage de yazan yazılar ve diger önemli yazıları turkcelerştirmek istiyorum bunların oldugu dosyayi veya bildiklerinizi soylerseniz cok iyi olur :)
-- Guards vs yazilarini anca hex editorle degistirebilirsin.

- systran::load error:cannot load language paire' adlı hata geciyor
-- Options'da biyerlerde translation server diye bisey var, disable et onu.

- lordluk 'sistemi' (lol)
-- Diger topice bak.

- Bide elinde olan varsa veya yapabilecek tek menu halinde oyunda kac playerın ve staffda kac kişini oldugunun oldugu bir scp lazım ben bunların komutlarını beceremedim aranızda yapacak vardır sanırım :P
-- Dialogunu kendin yaz, aktif client sayisi. Staff icin bisey yok, login-logout triggerlariyla yapabilirsin ama, acc pleveli 1den buyuk biri girdiginde bi variable'i 1 arttirir, ciktiginda azaltir vs.

- Son sorumda :) Run book hazırladım kendime ama ekledigim runların adalrını run bookda degiştirmek istiyorum bununda komutunu bilen veya elinde olan varsa pls yazabilirmi ?
-- Scripti gormeden hicbisey denemez ki buna..[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
  • Yeni Oluştur...