Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kas nasıl gelişir

mondain

Öne çıkan mesajlar

said:
baaluo, 25 Şubat 2003 20:12 tarihinde demiş ki:
walla bende 1.80 boya 75 kiloyum canavar gibi 15 barfix
40 şınav 100 mekik çekerim kafadan tek denemede
hiç öyle badi budü kasmışlığımda yok[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur

guc gosterisi mi yapiosunuz lan :P
ben de hic calismadim 2 ay once snaw mekik falan cektim 10 kg werdim eheh.
130 mekik 60 snaw 20 barfix de rekorlarim. (barfix tam olarak asai salmadassam 20. tam birakip bi sure bekleyip tekrar cekersem kendimi o sekilde 5-6 anca gidiorum eheh)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Karpuz onu geliştirmenin yolu var. Mesela şınavı ele alalım. Sonuçta hepsi aynı teknikle oluyor. Diyelim ki 5 tane şınav çekebiliyorsun. Bir karar alıyosun ve her aklına geldiğinde şınav çekmeye çalışıyorsun. Ama hep yapabildiğinin 2 fazlasına odaklanıyorsun. Yani ilk başladığında 7 tane çekmeye çalışıyorsun. Kaç tane çekebildiğin önemli değil ama 7 tane çekmek için kendini zorla. Sonra aklına geldiğinde muhakkak bir daha 7 tane çekmeyi dene. Eğer 7 tane çekmeyi başarabilirsen bir dahaki sefere artık 9 tane çekmeye çalışacaksın. Her başardığında bir sonrakini 2 artırarak denemeye devam et. Bir ay içinde çok rahat en az 30 tane çekmeye başlarsın. Ama her aklına geldiğinde yapacaksın. Sınav barfiks mekik gibi şeyler kas kuvvetine bağlılığın yanında aynı zmanda bir tür kas yapısının uygunluğunu da gerektirir. Ben 10 tane şınavı zor çektiğim zmanlarda cılız güçsüz bir çocuğun gözümün önünde 100 tane şınavı hiç zorlanmadan çektiğini gördüm. İnan bana bir yüz tane daha çek desem çok rahat yapabilirdi. Bu onun kas yapısının uygunluğundan ileri
geliyordu. Ama kas yapın uygun olmasa da çalışarak uygun hale etirebilirsin. Sadece şınav mekik ve barfiks çalışarak çok güzel bir kas yapısına da sahip olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sürekli çektiim zaman çok rahat şınav mekik barfiks çekebiliyodum.ama şu aralar örneğin 5 barfiksin üstüne çıkamıyorum.ya da 10mekik felam anca çekerim. önemli olan sürekliliği sağlamak. eğer 6 ay bu üçünü de yaparsan zaten deli bi kas yapısına sahip olursun.ama 6 ay sürekli yapma olayı önemli.tabi o kasların güzel gözükmesini isteyenler yediklerine flm da dikkat etmeli[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

said:
general83, 25 Şubat 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
ya bu guide açılmıyo
daha doğrusu ben sadece abuk subuk adresler gördüm içinde
ben mi salağım?[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin

sanırım benim :P
urlye bakmadan yazmışım
pdf formatında olunca sanırım dogru olandır diye bakmamıştım ( zaten AA yüklü diildi ) neyse çalışan dogru adresi bulunca yazıcam tekrar[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben 1.83 58kg yim. Boyuma göre zayıfım açıkcası o yüzden bende kemikten başka bişi varsa o da kas zaten. Bi tane yay bulmuştum onla çalışıyom ara sıra ama kilo alamadığım için hiç mi hiç kas olmuyo artık deli oluyom bu duruma :( Bi gün kafama esti aklıma geldikçe yemek yicem diye; yedim yedim hatta kusana kadar. 2 hafta karnım hiç açlık duygusu hissetmedim çünkü acıkmadan yiyodum. Ama gine alamadım... Siz bana en iyisi kilo alma yöntemlerini anlatın...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 26 Şubat 2003 03:14 tarihinde demiş ki:
Sınav barfiks mekik gibi şeyler kas kuvvetine bağlılığın yanında aynı zmanda bir tür kas yapısının uygunluğunu da gerektirir. Ben 10 tane şınavı zor çektiğim zmanlarda cılız güçsüz bir çocuğun gözümün önünde 100 tane şınavı hiç zorlanmadan çektiğini gördüm. İnan bana bir yüz tane daha çek desem çok rahat yapabilirdi. Bu onun kas yapısının uygunluğundan ileri
geliyordu.

+1 çünkü bi ara bu aralar hamladım gerçi de tek kolumla 2 barfiks çekiyodum kafama kadar çekiyodum. Hatta bunun sayesinde baya bi beleş kola içtiğimi biliyorum :) Kaslarım kiloma göre çok iyi fakat standartlara uygun değil... Kilo olmayınca kaslar bi yere kadar gelişiyo...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...