slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 grup vitamin - ismail İsmail ismail bir tuhaf adamdir uc kuruş icin hesap sorandir uyanik gecinir amma yalandir tum malvarligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmiş cin gibi cocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmiş aklini seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail ismail .. sek sek sekerek ismail (ismail) rastik cekerek ismail (ismail) adresim ayni ismail (ismail) posta kodum da ayni yavrum (ismail) kel başa şimşir tarak bu ayaklari artik birak ne işin var ki isporyum da yaninda bir kiz sarimtirak ayranin yok icmeye atla gidersin ceşmeye bu ne perhiz, what’s this aman ismail, can touch this hafif psikopattir kendileri buna enayilik de dahil kizma amcasi daha cok cahil ismail (ismail) ismail odalarda işiksizim (ismail) peşindeyim ismail (ismail) tut ki karnim acikti kedimi yedim (ismail) ah .. ben deli ismail, sen benden deli (ismail) kirdigin potlar beni aşti bak yalnizsin herkes kacti ismail de buna şaşti aklini seveyim lan ismail lan ismail atli misin yavrum bagdatli misin herkes zeka yaşini sorar lan sen bu kadar tatli misin ulan ismail ulan ismail ulan ismail ulan ismail ismail (ismail) sira sira siniler (ismail) hasta olan iniler (ismail) ismail kel kafandan sen suclusun (ismail) ismail miyav dedi (ismail) minik fare kukredi (ismail) ismail iki gozum iki iki musluk (ismail) oynatmama az kaldi ismail nerde (ismail) la fa, la sol ismail (ismail) ismail balli lokma tatlim benim (ismail) ismail sensiz cennet bile surgun sayilir (ismail) seninki dupeduz vurgun sayilir ismail (ismail) ismail sen kocaman bir cilginsin (ismail) ------:------ (ismail) cilgin cocuk iso (ismail) ismail onemli şahsiyetim benim (ismail) ismail felsefe yapma (ismail) ismail tut-i mucize-i guyem (ismail) ben ne desem laf degil (ismail) ismail tutti frutti seyrediyorum (ismail) goremiyorum biraz egil ismail beni anlamadin ya, ben ona yaniyorum . … ismail mutfakta biri mi var ? off tapıyorum bunlara gelmez bunun gibi bir grup bidaha :/ mükemmeldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 the do-on my shoulders youtube http://www.youtube.com/watch?v=9bBkEQYdMM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Nirvana - Come As You Are come as you are, as you were as i want you to be, as a friend, as a friend as i've no enemy, take your time hurry up the choice is yours don't be late take a rest, as a friend, as i've no memory, memory, memory, memory dowsed in mud, soaked in bleech as i want you to be, as a trend, as a friend as i've no memory, memory, memory, memory and i swear that i don't have a gun, don't have a gun no i don't have a gun, no i don't have a gun memory, memory, memory, memory no i don't have a gun, and i swear i don't have a gun no i don't have a gun, no i don't have a gun no i don't have a gun, no i don't have a gun memory, memory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 serj tankian - empty walls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Trentemoller - Take Me Into Your Skin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 St. Germain - Sure Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Moonsorrow - Kylän Päässä Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Doggy e gitsin bu Blind Guardian - Valhalla Deliverance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Gary Moore - All your love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Infected Mushroom - Heavyweight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aghora - 1316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 anathema - judgement. konser versinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Anathema gelip durmuyor mu zaten Türkiye'ye, hatta onun kadar çok gelen yabancı bir grup daha yoktur sanırım. In Vain - Det Rakner! Dinleyin, dinletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum çok muhteşem birşeymiş. cem karaca- sevda kuşun kanadında sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın ökse ile sapanla vurursunda saramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 EEEEEEEEEEEEEXIT LIGHT EEEEEEEEENTER NIGHT Metallica - Enter Sandman Pandorayi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yasemin Mori - Aslında Bir Konu Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Allegria-Cirque De Soleil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Tool - The Patient Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Axamenta-Ashes to Flesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Scorpions - No One Like You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 megadeth - wanderlust. megadeth'in thrash namına en güzel albümü hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Anna Maria Jopek - Gdy Mowia Mi ulen dün izmirdeydi bu akşam da bodrumda. kahretsin. yine göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Alan Parsons Project - Old and Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Uriah Heep - Lady In Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar