HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Porcupine Tree The more I show the way I feel the less I find you give a damn The more I get to know the less find that I understand Innocent, the time we spent, forgot to mention we're good friends You thought it was The Start of Something Beautiful? Well think again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Techno- Trance on Ecstasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gojira - Where Dragons Dwell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Sylvan - former life When it's silence all around you, you will face your life alone... alone... Did you see it in her eyes? Did you see her pride had broken? Did you think of her at all? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sylvan - One step beyond For when you rise and carry on and take me one step beyond You find the words that I'd never search for You try to make me strong and take me one step beyond You win the thoughts that I can not fight for cok fena sardim sanirim kesinlikle dinlenmesi gereken bi album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gojira - Ocean Planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Dave Grusin - Baby Elephant Walk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Tom Waits - Temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Pearl Jam - Love reign over me reign over me filminden sonra hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Porcupine Tree - Trains / We Lost The Skyline (2008) albümünden, konser kaydı. Orjinali kadar olmasa da, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 The Red Army Choir - O Fortuna çekilin lan önümden hrrrraüüüğğeaaaaa!!11 engellemeyin beni!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Arcturus - To Thou Who Dwellest in the Night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Vintersorg - A Sphere in a Sphere to Infinity Cok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Black Sabbath - Iron Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Folkearth - The Forlorn Knight Dev said: abi, adamlar viking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Led Zeppelin - The Song Remains The Same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Alan Parsons Project-I Wouldnt Want To Be Like You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Empyrium - Ode to Melancholy Melancholy - still my desire for thy precious tragedian wine... Sweep me away, into the vale of thine! Where sorrow's strong and so is joy. Melancholy - still my desire, O let my heart by thee inspire... O fill the air with thy sweet scent, Let thy light, thy star crescent. Wherever she dwells I will bid a farewell sigh For she dwells with beauty - beauty that must die And deep inside me I will wait for her return To her enchanting, awe-inspiring flame I'll yearn O lust and rueful thought be mine, My soul enhanced, desires... Melancholy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 The Flower Kings - Painter edit;bold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kıraç - Yolcu Veda tekmil olup ömrün dolmadan Emanetçi emaneti almadan Ömrünün bağının gülü solmadan Varıp bir cananda karar kıldın mı Garip bülbül gibi feryat ederiz Cahiller elinde küskün kederiz Hep yolcuyuz böyle geldik gideriz Dünya senin vatanın mı yurdun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sagopa kajmer-ben hüsrana komşuyum denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum, yolları gözler meczubum uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı, bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır, vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır. bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalısın bunu dava, sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava, gel yanaş!... yaşın kaç ? hmmmm yolun azını gitmişsin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma. çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın. elindeki ölümlü: para,ev,mülk, tâ ki vücut. rabb cömertliğinde asla koymamıştır hudut, can yakmak pahasına mı icadoldu barut ? ben gülüp selam ederken simâları nemrut. ben bu uğurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat, ruhum buruk, yüzüm sanık, görsen hor da durum ortamızda,her şey açık meydanda, kaç kişi felci tattı iyi ve kötü arası cereyanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ritual - Lobby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kalmah - Wings Of Blackening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Demons & Wizards - Fiddler On The Green Wasn't there a dream last night Like a spring never ending Still the water runs clear Through my mind On the field I can see a fiddler The fiddler on the green and the sad boy I took him too early Would you mind Would you mind Would you mind If I take you To be with you To be with you To be with you To be with you The sun seemed bright The air was clear The air was clear A trick of light Turned red into green She saw the light Her face was pale Her body smashed Her beauty's gone Isn't it a shame The reaper said He is quite alone here And still waiting for you Oh I really did fail for the first time Spoke the fiddler, poor old fiddler The fiddler on the green The fiddler on the green It would be nice… Take my hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kıraç - Zerda Taş duvarlar kara örtü ağrır kalbim Dile gelse zalım toprak, söylese derdim Dile gelse zalım toprak, söylese derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar