dory Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Iron Maiden - Look For The Truth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Damien Rice - I Remember Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 pain of salvation - martius/nauticus II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Norah Jones - Feelin' The Same Way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Great White - All Over Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 White Lion - Broken Heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 In Flames - Come Clarity I want you to lead me Take me somewhere I don't wanna live in a dream one more day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şebnem Ferah - Vazgeçtim Dünyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Tool - H. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 death - bite the pain Not a drop of blood is drawn but you know how it bleeds beware of the sharp edged weapon called human being . . I will not feed your hunger, instead I bite the pain looking not back, but forward I bite down hard try to cover up the trail of deceit and daggers spawned from your soul [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:53 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şebnem Ferah - Nefessiz Kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Spongle - Around The World In A Tea Daze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şebnem Ferah - Vazgeçtim Dünyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Soner Arıca - Vefasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bedia Akartürk - Yeşil Başlı Gövel Ördek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Katatonia - Evidence iki kere daha loop ederse aşırı dozdan ölücem bunalıma girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Danger Danger - Don't walk away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Skid Row - Quicksand Jesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tool - Right In Two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Black Sabbath - Children of The Grave.[spo] Revolution in their minds - the children start to march Against the world in which they have to live and all the hate that's in their hearts They're tired of being pushed around and told just what to do They'll fight the world until they've won and love comes flowing through Children of tomorrow live in the tears that fall today Will the sun rise up tomorrow bringing peace in any way? Must the world live in the shadow of atomic fear? Can they win the fight for peace or will they disappear? So you children of the world, listen to what I say If you want a better place to live in spread the words today Show the world that love is still alive you must be brave Or you children of today are Children of the Grave, Yeah! [/spo] Oldsukul hevi beybi! [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 05:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 crossfire - gelibolu arsenals of hellfire landing at the shores of inferno war cries are mixing to roar of the gunshots rising scream welcomes the death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sagopa Kajmer - Istisnalar Kaideyi Bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tool - Merkaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sagopa kajmer-bağlı hayatım pamuk ipliğine [spo]Her sene birimiz için kurban olur kuzu koyun Yaşamak değil, ummadığın anda kesilir boynun Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre Şahitlik etsin suçlarına, komut ver köre!.. Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti. Biraz ayıp etti, bazen yalnızlık da heybetli. Yaşadığım oda kasvetli. maleesef ihtiyacım olan iş rüşvetli Karamsar adam hikmetli Naziklikten bıktım, kaba olmam kendime küfür Bana derin ve deneyselsin diyen moronlara cevaplar üfür Yaşam sirk sahnesi, jongür veya cambaz. Kendi kader tayininde her insan, bir kumarbaz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar