Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Weird Al Yankovich - Amish Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 South Park (saddam hussein) - I can change o kadar süre geçti, koysaydın ya biraz romantizm. daha romantizm yok. ağlıycam yoksa. eğlenelim güzelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Punjabi MC - Mundian to Bach ke teker teker lütfen. 1 dakkada 3 şarkı yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Sen de Bone 1 dk aralıkla 3 şarkı yazdın :) Liquid Tension Experiment - Acid Rain WOOOHOOOOO (5+1 ile dinlenmesi gereken bir şarkı)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 nerde ya? *! etrafına bakar çaktırmamaya çalışır* Sonic Mayhem - Counter Attack [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Şubat 2003 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Anathema - Parisienne Moonlight Yasak şarkılarıma dönüş yapıyorum[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Yok hoca, sadece 1 dakika arayla 2 şarkı yazmışım bir kere.. Biraz yavaşlıycam ben ama zevkli şarkı Ceza - Medcezir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bob Marley - Jammin' İmzama bakın[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Blues Brothers - Peter Gunn Theme [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Şubat 2003 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 George Bizet - Carmen[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Baha Men - Who Let the Dogs Out diyip kaçıyorum ben. 1 saattir müzik dinliyorum. vay be rekor. Ayrıca burdaki tüm şarkıları çekeceklere acıyorum. iyi sanşlar. ben baydım bir yerden sonra çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Within Temptation - Deceiver Of Fools[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Muse - Pink Ego Box (Instant Messenger) It's gonna be ok Can afford another day at 50 bytes per second...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Cem Karaca - Kahya Yahya[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Miles Davis-Blue In Green[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Kamelot - Karma who will trade his karma for my kingdom a sacrificial rite to render truth the fire in my soul rejects my wisdom cause all you do in life comes back to you [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sarkilar bold yazilir arkadaslar aaa... Iced Earth - Last Laugh (Live)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Therion-Ship Of Luna[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 SymphonyX - On The Breath Of Poseidon [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bold yahu bold.. Dream Theater-Another Day[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 South Park'tan ciktik :P Dio - Holy Diver[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 HIM - I Love You Kuralları yineliyorum: -Sadece şarkı yazıcaksanız post atın -Bir mesajda tek şarkı yazın, bir dakika içinde kimse 3 şarkı dinleyemez. -Şarkının adı ve söyleyeni bold olsun. -Söz yazacaksanız italic fontda yazın. -Hayır, kapatmayacağız bu topic i, aynı konu üstünde devam edicek, nereye kadar giderse, taşıyalım, kaptalım denen mesajlarda şarkı içeriği yoksa editlenecek/silinecektir.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Parcalandım ve herbir parcamı ayrı yere bıraktım bırını açık denizlerin en derin yerine attim,kürek çektim uzaklaştım dönüp,arkama bile bakmadım. Birini yüksek dağlarin zirvesine çıkardım hiçkimse kurtarmasın kurda kuşa yem olsun diye birini hiç onutamadığım o küçük şehire bıraktım.Denemedim kimbilir,belki denesemde bulamazdım.Önce Savruldum yok oldum, sonra dinlendim duruldum ve her giden parçam yerine yenisini doğurdum. Daha güçlü, daha sakin,daha mutlu,daha suskun,daha olgun,daha kırgın,daha yanlız,daha yorgun. Parçalandım ve herbir parçamı ayrı yere bıraktım. Birini tanıdık bir vişne ağacının dibine ektim soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi, birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim geri vermedi meğer benden pek haz etmezmiş, birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım bilerek isteyerek ama asla pisman olmadım.... Bir hata yapmiştim [Bu mesaj Theodorus tarafından 09 Şubat 2003 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Hadi uyalanalım Rage Against The Machine - Wake Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Punjabi MC - Mundian To Bach Ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar