Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 doğuş - ayrılmalıyız[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rammstein - Feuer Frei[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Roy Orbison - Pretty Woman[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 The_RASMUS-Sail Away[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! [Bu mesaj _ClymoR_ tarafından 06 Ocak 2006 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 In Flames - Ordinary Story [signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Shadow Gallery - Floydian Memories silemiyorum diye bold yazmiosunuz farkindayim :P
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Embraced - Into The Unknown madem forum açılmış...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eversoris - back to the roots.gp5 sıkı durun,bomba gibi gelioruz =P
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Pain of Salvation - Chain Sling There is nothing you can do to help me now I am lost within myself as so many times before There's nothing you can do to ease my pain I am so, so sorry but if you love me you must let go..
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aa forum gelmıs Kenzo - Workin It Out[Audiofly Dub] [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:23 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir]
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Blackmore's Night - Home Again Dancing in the moonlight, singing in the rain Oh, its good to be back home agaaaaiiin Laughing in the sunlight, running down the lane Oh, its good to be back home agaaaaaiiin teey teey teeey
Öne çıkan mesajlar