Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Evanescence-Taking Over Me.[signature][hline]Madcat..
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Porcupine Tree - Strip the Soul
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 unleashed - legal rapes[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 over kill - i hate[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 linkin park-pushing me away[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Sepultura - Arise[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 BOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGRRRRRKKKKKKKKK! Summoning - Elfstone[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Rumble Millitai - no nazis[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hala lp linkin park-a place for my head[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sacred reich - victim of demise[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 slipknot-wait and bleed[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 amon amarth - death in fire [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 slipknot - pulse of the maggots the test subjects run the experiments ![signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aklımı çeldiniz bre bu saatte. ne güzel to bid you farewell, benighted falan gidiyodum =P slipknot - duality[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Blink 182-all the small thing[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 slipknot - circle I know the way that I faulter Can't be afraid of my patience There's a sacred place where Razel keeps safe [signature][hline] [Bu mesaj arcane tarafından 15 Ağustos 2004 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 slipknot-people=shit slipknot gecesi oldu ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ha ne? Queen - Bohemian Rhapsody[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Blind Guardian - Lord of the Rings[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Korn & Sepultura - Ratamahatta Ağğğgggggghhhhhtttttt
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Katatonia - I am Nothing[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Cold-stupid girl[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Öne çıkan mesajlar