Demise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Opeth - Black Rose Immortal Opeth in gelmesi şerefine :P[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hüyfff, tam ruh halime uygun şeyi bulmuşum şükürler olası bee... :) Prodigy - Mindfields *!coşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Emaleth, 29 May 2003 18:14 tarihinde demiş ki: ehi şu anda açıklamalı bi anons yapmak zorunda kaldığım için şimdi dinlediğim parçayı da yazmak zorunda kaldım, normalde bu parçayı dinlerken yakalanmak istemezdim. dinozor gibi gösteriyo beni :P Dio - Holy Diver p.s.1. vallahi normalde dinlemem, konsere gelecekler diye şeyttim. *!sıyrılmaya çalışır* p.s.2. lamutix'ten aldım mp3'ü, o normalde de dinliyo sanırım :P *!bok atar, izi kalır* kardeşim sen gelip onbinlerce mp3 arasından bunu seçip alıyosan ben naapiyim. ayrıca taptaze dinamik playlistlerimi görüp de şahsımla "17 yaşındasın di mi?" diye alay etmeye çalışmanızın üstünde 24 saat geçmeden sarfettiğiniz yukarıdaki sözler mana ifade etmiyor bi yerde... hıh! Assemblage 23 - Sun ps: Kiara Hanım buralarda coşup bi haber etmiyosunuz ya alıcaanız ossun, gül yüzünüze hasretiz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 System Of a Down-ATWA[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Amorphis - Light my fire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Pentagram- Şeytan Bunun Neresinde[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Iced Earth - Prophecy Assassins we will be, through human history jesus christ to kennedy, the domino decree disciples of the watch, prepare the coming curse if it takes ten thousand years, we never will retreat...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ufff uzun zamandır paticik FM de şarkı çalmıyorum... neden diye sorun? hadi sorun? ben de bilmiyorum :) Cake - Comfort Eagle dumdumdum dubudumdum[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Duman - Her Seyi Yak[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 pedro the lion - second best[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 opeth - closure *!dansöz oynatır*[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 30 May 2003 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Eminem - Stan[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ay ay ay.... kendisi şahane, coverı kendisinden şahane... Cradle Of Filth - Sleepless ehi, bu arada, said: lamutix, 29 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki: kardeşim sen gelip onbinlerce mp3 arasından bunu seçip alıyosan ben naapiyim. ayrıca taptaze dinamik playlistlerimi görüp de şahsımla "17 yaşındasın di mi?" diye alay etmeye çalışmanızın üstünde 24 saat geçmeden sarfettiğiniz yukarıdaki sözler mana ifade etmiyor bi yerde... hıh! hade ordan be dedecim, sen konser var diye indirmemişin ki onu, belli ki geceleri dio dinleyip iki elini mosh yapıp birbirine yapıştırıp kendinden geçerek şöyle fısıldıyorsun geceleri: "hevimetılisdıloo" :P *!lamutix gelsin, kiara gelsin, ortam şenlensin diye binbir sataşma yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ooo delisiniz efenim... :) şenlikli ortamlarda yayının allahını yapar, ööle bi coşarız ki, harbi harbi dj'lik teklifi alırız bi yerlerden yane... :P Placebo - Sleeping With Ghosts Dry your eyes Soulmate dry your eyes Cause soulmates never die *!şarkının hastasıdır, ölüyodur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 In Flames - Free Fall [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Forest of Shadows - Of Sorrow Blue[hline]RK1 "Onzac" [b]The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör [Bu mesaj SadButcher tarafından 30 May 2003 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Isaac Hayes-Shaft Theme[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sertab Erener- Everyway that I can nasıl olsa yazıcaktım bir yere (bi bjk yi bi bunu) ASLANSIN SERTAB[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 south park-fingerbang allah..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 nirvana-smells like teen spirit insan dinlemeyince özlüyor[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Blackmore's Night - Shadow Of The Moon[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: ReaperXS, 29 May 2003 21:41 tarihinde demiş ki: Amorphis - Light my fire :D Bu ne doors cover'ı mı?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Lake of Tears - Return of Ravens[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Üstüne Lake of Tears - Cosmic Weed[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 istek üzerine Blind Guardian- The Soulforged[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar