PainLover Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hehe bende çok severim . Butters favori karakterim .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: horten, 31 Ekim 2005 01:51 tarihinde demiş ki: ya bende yarısından yakaladım başnı çok merak ediyorum. bölüm ismini biz zahmet solesenizde indirsem... kızılderililerin kumarhane açtıkalrı bölüm red men's greed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 HAhah süper bi bölümdü . Sonunda adamın " Oğlum sizin sayenide iyileşti h epinize 10$lık bedava kumarhane kuponu vericem " dediğinde karısının dirsek atmasıyla . tamam evlerini yıkmıcam moduna geçmesi .. hehe[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 internetten 30 belki de daha fazla bölümünü indirdim ama işin kötü tarafı bölümlerin bi kısmı cnbc-e de yayınlanıyo. yinede bu bölümlerin bilgisayarımda olması beni üzmüyo. hayatımda cartman kadar aşağılık ve pislik bi insan görmedim bu da onu dizinin en iyi karakteri yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyi de zaten Cartman'in aşağılık ve pislik olması ; Kenny'in fakir ve ezilen olması, Kyle'in yahudi olması ve Cartman'ın ona davranışları, Stan'in zekası , Butters'in saflığı vs. vs. South Park'taki her insan Amerika'daki toplulukları temsil ediyor ve başından geçenleri anlatıyor :) Güzel mi ? Süper ötesi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 South Park bölümleri gittikçe daha mi sıkıcı oluyor bana mı öyle geliyor :) O dedektifçilik oynadıkları bölüm zaten tarihi bir bölümdü ondan sonra aradan dörde yakın bölüm geçti ama hala onun gibisi çıkmadı :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 haha kenny uzun bir aradan sonra öldü ve güzel bölümdü :D Son haftalarda baya sıkıcıydı ama bu haftaki bölüm ilaç gibi geldi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ve aklıma yeni geldi ve ayrı olarak yazayım dedim; Fark ettiniz mi geçen haftaki bölümde de vardı.Kyle Yahudi olmasına rağmen çoğu zaman "Yüce İsa adına " diyiyor :D Çok büyük bir sorun değil ama yapımcıların dikkatli olması gerek :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kenny ölmeye başladı YAŞASIN[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Benim yıllardır favorim Eric Cartman da olsa galiba yavaş yavaş değişiyor.Butters yeni favorim olacak galiba gelecek olan yeni bölümlerle....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Bigger&Longer,Uncut" filmini seyreden oldu mu , gerçi çıkalı çok oldu ama ben netten çektim. Süper kesinlikle izlemeyenler bir yerden bulup izlesin, altyazılı ekleyebilirsiniz bazı sitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Mayhem, 30 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Hastasıyımdır. Vazgecemem.. Sizinleyim. bende sizinleyim...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar bu hafta niye yoktu ? Program saati mi bitti yoksa sezon mu ? Bildiğim kadarıyla daha bu sezonda bir kaç bölüm daha olması gerek ya...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler[signature][hline]Kick asss [Bu mesaj Disappear tarafından 02 Ocak 2006 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki: bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler Yaa haklısın yaa scientology ile ilgili bölüm manyaktı gerçekten hele tom cruise'u yapmışlar beni bitirdiler harbiden[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yani şimdi artık yokmu south park? kurdugum cümleden utanıorum[signature][hline] *[url=http://www.cafegeveze.com/index2.htm]*] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hehehe şu an sezon 3'teki Tweek vs Craig bölümünü seyrediyorum. Kenny'nin kızlarla birlikte ev ekonomisi dersine girdiği sahne manyak komedi :D :D :D[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki: bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler [spo1=Bölümdeki en komik yer]Bölümdeki en komik yer de scientologistlerin inandığı şeyi anlatırken bir anda ortada "THIS IS WHAT SCIENTOLOGIST ACTUALLY BELIEVE" yazmasıydı :)[/spo][signature][hline]rtc [Bu mesaj Smoke tarafından 06 Ocak 2006 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 uzun boylu ve zenci olmak istiyorum :D Ayrıca geçen haftaki Hippi bölümü süperdi :D Kendini düşünmeden feda edecek bir zenci :D sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ehh uzun zaman oldu imzama bakıyorum o günleri anıyorum maeuh :d bu konuyu uplamakta amaç 2 saat önce izlediğim ve direk top 5 south park bölümleri arasına giren bölümün etkisidir. tek kelime ile harikaydı özellikle sonunu manyak yapmışlar -seti ben yıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bende o hippili bölümü seyrettim yeniden ehehe bu south parklılarda slayercı galiba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahaha hippili bölüm de bir efsane :d 9. sezon bölümleri harika ya :) 8. sezon çok bayıktı şu dedektifçilik oynadıkları bölüm dışında ama 9. sezon harika tek kelime ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 çocuk haklı set bizim yüzümüzden yıkıldı -seti ben yıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sonunda stan seti ben yıktım demeyi bırakıp s... et demesiyle gecenin o saatinde ole bi guldum ki yastıklarla zor durdum kendimi :p bi de six sense olayı cok komikti cartman in.. o bolumde nerdeyse her sahnesinde guldum :) size de ole oluyo mu bilmiyorum ama bana resmen iyi geliyo south park..cok guldugum icin haftaya iyi baslıyorum ole de devam ediyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cartman'i dışladıkları bölümde rekordu ya:d - i'm not going to heck, butters! i'm not black, all right?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar