Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park Hayranları Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
horten, 31 Ekim 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
ya bende yarısından yakaladım başnı çok merak ediyorum. bölüm ismini biz zahmet solesenizde indirsem... kızılderililerin kumarhane açtıkalrı bölüm

red men's greed
Mesaj tarihi:
HAhah süper bi bölümdü . Sonunda adamın " Oğlum sizin sayenide iyileşti h epinize 10$lık bedava kumarhane kuponu vericem " dediğinde karısının dirsek atmasıyla . tamam evlerini yıkmıcam moduna geçmesi .. hehe[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
internetten 30 belki de daha fazla bölümünü indirdim ama işin kötü tarafı bölümlerin bi kısmı cnbc-e de yayınlanıyo. yinede bu bölümlerin bilgisayarımda olması beni üzmüyo.

hayatımda cartman kadar aşağılık ve pislik bi insan görmedim
bu da onu dizinin en iyi karakteri yapıyo
Mesaj tarihi:
iyi de zaten Cartman'in aşağılık ve pislik olması ;
Kenny'in fakir ve ezilen olması,
Kyle'in yahudi olması ve Cartman'ın ona davranışları,
Stan'in zekası ,
Butters'in saflığı

vs. vs.

South Park'taki her insan Amerika'daki toplulukları temsil ediyor ve başından geçenleri anlatıyor :)

Güzel mi ? Süper ötesi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
South Park bölümleri gittikçe daha mi sıkıcı oluyor bana mı öyle geliyor :)

O dedektifçilik oynadıkları bölüm zaten tarihi bir bölümdü ondan sonra aradan dörde yakın bölüm geçti ama hala onun gibisi çıkmadı :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
haha kenny uzun bir aradan sonra öldü ve güzel bölümdü :D

Son haftalarda baya sıkıcıydı ama bu haftaki bölüm ilaç gibi geldi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Mesaj tarihi:
ve aklıma yeni geldi ve ayrı olarak yazayım dedim;

Fark ettiniz mi geçen haftaki bölümde de vardı.Kyle Yahudi olmasına rağmen çoğu zaman "Yüce İsa adına " diyiyor :D Çok büyük bir sorun değil ama yapımcıların dikkatli olması gerek :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Mesaj tarihi:
Benim yıllardır favorim Eric Cartman da olsa galiba yavaş yavaş değişiyor.Butters yeni favorim olacak galiba gelecek olan yeni bölümlerle....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
Mesaj tarihi:
"Bigger&Longer,Uncut" filmini seyreden oldu mu , gerçi çıkalı çok oldu ama ben netten çektim.

Süper kesinlikle izlemeyenler bir yerden bulup izlesin, altyazılı ekleyebilirsiniz bazı sitelerden.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu hafta niye yoktu ?

Program saati mi bitti yoksa sezon mu ? Bildiğim kadarıyla daha bu sezonda bir kaç bölüm daha olması gerek ya...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Mesaj tarihi:
bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler
ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler[signature][hline]Kick asss

[Bu mesaj Disappear tarafından 02 Ocak 2006 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki:
ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler

Yaa haklısın yaa scientology ile ilgili bölüm manyaktı gerçekten hele tom cruise'u yapmışlar beni bitirdiler harbiden[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
Hehehe şu an sezon 3'teki Tweek vs Craig bölümünü seyrediyorum. Kenny'nin kızlarla birlikte ev ekonomisi dersine girdiği sahne manyak komedi :D :D :D[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki:
ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler

[spo1=Bölümdeki en komik yer]Bölümdeki en komik yer de scientologistlerin inandığı şeyi anlatırken bir anda ortada "THIS IS WHAT SCIENTOLOGIST ACTUALLY BELIEVE" yazmasıydı :)[/spo][signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 06 Ocak 2006 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ehh uzun zaman oldu imzama bakıyorum o günleri anıyorum maeuh :d

bu konuyu uplamakta amaç 2 saat önce izlediğim ve direk top 5 south park bölümleri arasına giren bölümün etkisidir.

tek kelime ile harikaydı özellikle sonunu manyak yapmışlar

-seti ben yıktım
Mesaj tarihi:
ahaha hippili bölüm de bir efsane :d

9. sezon bölümleri harika ya :) 8. sezon çok bayıktı şu dedektifçilik oynadıkları bölüm dışında ama 9. sezon harika tek kelime ile
Mesaj tarihi:
sonunda stan seti ben yıktım demeyi bırakıp s... et demesiyle gecenin o saatinde ole bi guldum ki yastıklarla zor durdum kendimi :p bi de six sense olayı cok komikti cartman in.. o bolumde nerdeyse her sahnesinde guldum :)

size de ole oluyo mu bilmiyorum ama bana resmen iyi geliyo south park..cok guldugum icin haftaya iyi baslıyorum ole de devam ediyo..
  • Yeni Oluştur...