Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park Hayranları Buraya

Davion

Öne çıkan mesajlar

internetten 30 belki de daha fazla bölümünü indirdim ama işin kötü tarafı bölümlerin bi kısmı cnbc-e de yayınlanıyo. yinede bu bölümlerin bilgisayarımda olması beni üzmüyo.

hayatımda cartman kadar aşağılık ve pislik bi insan görmedim
bu da onu dizinin en iyi karakteri yapıyo
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de zaten Cartman'in aşağılık ve pislik olması ;
Kenny'in fakir ve ezilen olması,
Kyle'in yahudi olması ve Cartman'ın ona davranışları,
Stan'in zekası ,
Butters'in saflığı

vs. vs.

South Park'taki her insan Amerika'daki toplulukları temsil ediyor ve başından geçenleri anlatıyor :)

Güzel mi ? Süper ötesi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

South Park bölümleri gittikçe daha mi sıkıcı oluyor bana mı öyle geliyor :)

O dedektifçilik oynadıkları bölüm zaten tarihi bir bölümdü ondan sonra aradan dörde yakın bölüm geçti ama hala onun gibisi çıkmadı :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ve aklıma yeni geldi ve ayrı olarak yazayım dedim;

Fark ettiniz mi geçen haftaki bölümde de vardı.Kyle Yahudi olmasına rağmen çoğu zaman "Yüce İsa adına " diyiyor :D Çok büyük bir sorun değil ama yapımcıların dikkatli olması gerek :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu hafta niye yoktu ?

Program saati mi bitti yoksa sezon mu ? Bildiğim kadarıyla daha bu sezonda bir kaç bölüm daha olması gerek ya...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki:
bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler
ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler

Yaa haklısın yaa scientology ile ilgili bölüm manyaktı gerçekten hele tom cruise'u yapmışlar beni bitirdiler harbiden[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe şu an sezon 3'teki Tweek vs Craig bölümünü seyrediyorum. Kenny'nin kızlarla birlikte ev ekonomisi dersine girdiği sahne manyak komedi :D :D :D[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 02 Ocak 2006 08:36 tarihinde demiş ki:
bitti heralde seneye kadar olmaz , seneyede sezon 9 u verirler
ayrica herkese 912 - Trapped in the Closet tavsiye ederim scientology'e vermis veristirmisler

[spo1=Bölümdeki en komik yer]Bölümdeki en komik yer de scientologistlerin inandığı şeyi anlatırken bir anda ortada "THIS IS WHAT SCIENTOLOGIST ACTUALLY BELIEVE" yazmasıydı :)[/spo][signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 06 Ocak 2006 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
sonunda stan seti ben yıktım demeyi bırakıp s... et demesiyle gecenin o saatinde ole bi guldum ki yastıklarla zor durdum kendimi :p bi de six sense olayı cok komikti cartman in.. o bolumde nerdeyse her sahnesinde guldum :)

size de ole oluyo mu bilmiyorum ama bana resmen iyi geliyo south park..cok guldugum icin haftaya iyi baslıyorum ole de devam ediyo..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...