Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park Hayranları Buraya

Davion

Öne çıkan mesajlar

benim eeeen çok güldüğüm bölüm şu lord of the rings bölümüydü :) Bir de şu black esprilerine bayılıyorum. Şimdi bir bölümde eric "we need a black man who can sacrifice his life in this job" demişti beni koparmıştı. Bir de bigger longer uncut'ta savaş taktiği süperdi önde siyahlar barikat arkada beyazlar :)
Bir de talent agency açtıkları bölümde stan'in "we are too smart to be talented" demesine baya gülmüştüm[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

iç savaşlı bi bölüm vardı hatırlayan varmıdır acaba? hala aklıma geldikçe gülüyorum süper bişeydi. bölümün ismini bilenler bi zahmet soyleyebilirmi ?

[spo1=genel özet]southpark da iç savaş la alakadar bi tören yapılacakdır ve bizimklerde burdaki canlandırmada oynayacaktır. ancak cartman gaza gelip güney lileri de gazlayıp gösteriyi kazanan taraf olur. daha sonra milleti sarhoş edip savaş başlatır amerika yı ele geçirmeye başlar vs.[/spo][signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 14 Ekim 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dötünden uydu çıktığı bölüm süperdi cartman'ın :D Dötünü parmaklatırken paso gülüo ya kopmuştum orda :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra

[Bu mesaj Davion tarafından 16 Ekim 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeni bölümü perşembe günü amerikada yayınlandı ve hepimizi kopardı. Gerçekten bayadır bu kadar güzel bi sp bölümü izlememiştim penis ve i broke the dam esprileri öldürdü beni gülmekten :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 yıldır South Park izlerim böyle bölüm hayatımda görmedim süperdi....

AAHhahahahaha harika tek kelimeyle her saniyesinde güldüm , kooptum süperdi...

Adını söyleyin bölümün kesinlikle netten çekmem gerek yok böyle bir bölüm harikaydı.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

heuheu ayrıca Cartman'in el hareketleriye Kyle'a söylediği sözler uehuhe 2 kez "Ne?" uehauheauh

Her saniyesinde güldüm süperdi olamaz ya...

Bölümü kesin indireceğim masaüstüne atacağım sıkıldıkça izlerim harika ya.[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Hastayı şu kenny ya. Odamda koskoca bi posteri var. Süper abi ya bu bölümde de kız bebeğinin tarif edio. Kenny robot resmini çizio. En son bitirdiğinde bi gösterio resimde koca göğüslü falan bi karı çizmiş :D :D :D KOptum orda. :D[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

ya bölümün her sahnesine koptum yok böyle bir bölüm.

Cartman "ağır çekimde ateş edeceğim " diyip o yaptıkları auehuhae süperdi :D İyi polis - kötü polis'i oynadıkları yer ve Butters'i tuvalete yollamaları euhuhe 2 gün kasmak ne demek ya :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...