Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyandırma Servisi

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Düşündümde sabah uyanmak için saati kurcağıma bilgisayar açılsın gümbür gümbür istediğim şarkıyı çalarak uyandırsın bass vursun böyle kafama, böyle bi yazılım varmı?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bilgisayarı kapatmak yerine bekleme konumuna alırsan olabilir.

Alarm yerine de vindoz'un kendi zamanlayıcısı ve winamp'i kullanabilirsin.

winamp.exe /play şeklinde açarsan direk listedekini çalmaya başlar herhal.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

BIOS'a gir, "Wake On Alarm" -bazı anakartlarda "Wake By Alarm" ya da "Wake By Clock" olarak geçer-ayarla.
Başlangıça da bir MP3 yerleştir.
Bu kadar.

Anakart sistemi açar, Windows MP3'ü çalmaya başlar. Bitti...

Bu özellik %99 anakartlarda vardır. Ben daha olmayanına rastlamadım.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 06 Ocak 2006 03:17 tarihinde demiş ki:
bilgisayarı açan bi sistem olmaz sanırım.
ama bilgisayar açıkken uyandırma programı olabilir

Eskiden uyandırma servisini ve Windows 3.1'i kullanırdık bunun için...
Telefon evdekileri uyandırmasın diye yastık altına bir güçlü kulaklık (bizim kullandığımız SZ1001 modeli büyük DJ kabin kulaklıktı. sahibi hariçkimse ses duyamazdı...) atılır ve uyandırma servisine saat verilir.
Telefonun sesi kısılır ve bilgisayar "Wake On Ring" ayarlanır. 9600Baudluk modem uyandırma servisinin çağrısını alınca bilgisayarı açar, Windows'u autoexec.bat'tan çalıştırtıp başlangıcına autorun atardık. Autorun'a da bir döngü ses koyardık. Tabi o zamanlar MP3 ne gezer bizde, paşa paşa aslan kaplan fil sesi çakardık =)

Sıkıyorsa uyanma. Gerçi çok da eski gelmedi şimdi bu hikaye, o zamanki evimi anımsadım =)[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe,ben çok daha değişik-saçma- bir yol bulmuştum.Şarkının önüne yaklaşık 6-7 saatlik boşluk koyuyordum bir ses düzenleyicisi ile.6-7 saat sonra şarkı sonunda çalmaya başlıyor ve uyanıyordum..biostan o özelliği görünce değiştirdim düzeni tabii : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

zamanlanmis gorevlerden istedigin parcayi sec saatini ayarla calsin .

bilgisayar acma konusuna gelince bu konuda buldugum en iyi cozum kapatmamak .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lancelion, 06 Ocak 2006 07:53 tarihinde demiş ki:
ehe,ben çok daha değişik-saçma- bir yol bulmuştum.Şarkının önüne yaklaşık 6-7 saatlik boşluk koyuyordum bir ses düzenleyicisi ile.6-7 saat sonra şarkı sonunda çalmaya başlıyor ve uyanıyordum..biostan o özelliği görünce değiştirdim düzeni tabii : )

LoL iyimiş.

Ben inndir.com dan yüklemiştim bi tane. Yani var öyle programlar ;)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...