Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet arkadaşlar, artık server kapandığında "AGALAR GİREMİYMGRM SEVRLR KAPALI MUUU?" diye topic açmak yerine, böyle bi sticky koyalım dedik, Server şu an kapandı veya açıldı gibi haberleri buraya yazın... Lütfen bu başlık altında GEYİK YAP-MA-YA-LIM! Ayrıca buradan da takip edebilirsiniz...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yada bunlardan.. http://www.knightempire.com/server/stats.php ko nun kendi sitesindede var server durumları sadece mouseu ustune götürün yeter.. https://www.knightonlineworld.com/[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 durum Beter :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanarya_3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gene of line uf oldu serverler uf[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 giren varmı[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çöktü ^^[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 giren war mı???????????** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yinemi ya bu serverlar Dc. Kospçulardan Bıktım artık Bari Cz de yapmayın[signature][hline]SIRTLAN lvl : 6x Server : Olimpia Clan: RememberMe Np: 1,5k şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 girdiö sabah antares kestım itemi aldım ama dc verdı ne olcak sımdı :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Kid Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Keşke item aldıktan sonra save yapsaydın:([signature][hline]Karanlık Sarsada etrafını korkma! Her zaman yürekli ol ve başın dik Yürümeye Dewam Et! Elbet ışığı bulacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ark.lar Oyuna neden girilmediğini bilen war mı? ID ve Pass yazacak yer bile gelmior..[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Dark_Mare, 29 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Ark.lar Oyuna neden girilmediğini bilen war mı? ID ve Pass yazacak yer bile gelmior.. konuları oku anlarsın[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 her tülü yaptım.. konulara baktım. Dediklerini yaptım. Gine olmadı...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DieselPriest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Id Pass Yazma Yeri Aynen Bendede Gelmıyor.sorunun neyle ılgılı Oldunu Bılen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 serverlar kapandı sanırım[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Gitti gene server :D[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 login server uctu baskinda olacak iş mi :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 2006 yılında Tüm serverların açık olması dileğiyle... :D :D :D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yıl 2006... 10 ocak 01:26 ... Login Failed xD[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Lanet olsun ya yine gitti serverler 1ocak 2006 17:32[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şuan login serverda bir problem mi var acaba yoksa problem bende mi merak ettim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sanırım bugun bağlantılar ii.. :D Şaak diye girdim.. Premium olmadığı halde.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 me2[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ulayyn tam savaş zamanı cyphera girilmiyo,şansıma sokiyim[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar