Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

444 1 375 Telekom ADSL Çağrı Merkezi

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

ravenloft ii güzelde bende 3 ay önceki bi diyalogumu yazıym.

-İyi günler.
İyi günler.
-Nasıl yardımcı olucam, çabuk olsanızda measi bitio.
-0_o. burada bir elektirik kesintisi oldu modemimdeki link ışıgı gitti internete baglanamiorum kontrol edermisiniz.
-Link ışıgı nedir bilmiorum bi kaç dakka bekleyin sizi başak birini yönlendiriym.

yani owner nasil cahil müşteri, bilgili müşteri varsa, bilgili operetör bilgisiz opetetörde var.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler iyi tamam kardeşimiz haklı o konularda fakat bazen tam tersi olaylarda oluyor.o kdr senedir bilgisayarla uğraşıyoruz az çok biliyoruz bişeyler.hala link ışığında kalıyor bazı danışmanlar.mesela şirketin adslinde sorun vardı ben bir değişiklik yapmadığım halde aradığımda 5-10 kere link ışığı soruldu sonra 5-10 kere sorunun bizde olduğu iddia edildi sonra söylücek bişey kalmayınca genel arıza olduğu söylenip yüzümüze telefon kapatıldı.şirketteki bütün işler bir gün iptal.tek istediğim bilinçli işlerden anlıyan sadece link ışığını ezberlemiyen danışmanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

santtraller işini yapsa, Eğitimli adamlar olsa problem doğmaz doğal olarakta aramazsınız Bizde saçma sapan sorular sorup Kiseyi incitmemiş oluruz. Diğer ülkelerde müş hatları bu lkadar yoğun değilmiş Çünkü herkez işini yapıyo

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:31 tarihinde, sonique tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki simdi abicim taam kabul ediyoz bin turlu herif ariyor sizi deli ediyo kabul.
peki allah askina yahu 1.5 senedir adsl abonesiyim 1.5 senedir hatay bahcelievlerde ki calisma bitmedi yahu!!!!!
allah askina baska yalan bulun yeter gayri.hep bizde bi sorun gozukmuyo degerleriniz normal.nesi normal be!!
ulan dial up ta daha cok keyif aliyoduk en azindan ne yapabilecegi belliydi hep onu yapiyodu.
hayir windowsun icine ettim herhalde problem bende diye eve gidip gene format atcaz.bintane sey kurduk deistirdik.
artik zaten ariza kaydi birakmiyom sakince aciyom soleniyom kapatiyom.ariza kaydi biraksak ne olcak 1 gun sonra ariyosunuz bizde bi sorun gozukmuyo diyosunuz .dogru esas sorun bende aslinda batti rahat gidip almadik kablo net ne olcak 5 - 10 kb daha az speed olsun aklim yerinde olsun.
hayir 2. makineyi alacaz simdi eve ne gibi heyecanlar bekliyo beni meraklar icerisindeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

üzerine alınma arkadaşım ama olay şöyle bazen bilgileri test etmek için öylesine adsl hattını arıyorum.

adsl : iyi günler nasıl yardımcı olabilirim?
ben : ankara'dan arıyorum internet inanılmaz yavaş neyden kaynaklanıyor aceba.
adsl : 1 sn sizi teknik servise bağlıyorum.
3 4 sn bekler
adsl : iyi günler nasıl yardımcı olabilirim?
ben : ankara'dan arıyorum internet inanılmaz yavaş neyden kaynaklanıyor aceba.
adsl : öncelikle isminizi öğrenebilirmiyim.
ben : adem , adem x
adsl : adem bey x yerindeki kablolarda bir problem var ve bu yüzden internetiniz yawaş.
ben : peki ne zaman düzelir?
adsl : bu konu hakkında henüz bilgilendirilmedik.
ben : peki tşk ederim.iyi günler.
adsl : ben tşk ederim sizede...

yani sadece müşteri değil destekçilerimizinde maşallahı var.
bu arada oraya hangi criterlere göre alınıyor teknik servis elemanları?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...