DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Biyerden sanitarium'u buldum,koşa koşa eve geldim ükeldim,ama oyunu oynayamıyorum,ilk yüklemeden sonra intro girecekken(the towr cellars yazıyo yükleme ekranında) renkler karışıyo,masaüstüne geri dönüyo,bende 95 uyumluluk modundan 95'i seçtim,yine aynı problem,640x480'de 256 renkte görsel temalar devre dışıykende aynı hatayı verdi,gıçık oldum,nedeni ne olabilir,bir program flnmı yükliyecem oynamk için,yoksa directx 9x'i silip 5x'i yüklesem çalışma şansı varmı,lütfen yardım:([hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 XP kullanıyorum, ben de geçen ay yükledim oynadım. Sorun da çıkmadı. XP'den değil bence. Driver kaynaklı olabilir. Değişik bir ekran kartı driver'ı dene bence.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 son driverleri çektim,oyununda topu topu 2 tane patch'i vardı çektim,oynuyorum,şimdide çöküyo,olsun yakında 98 yüklecem[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar