Onur_72 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaslar dotada yeniyim ve bu heroları denemk istiorum bu herolara hangi itemlerin gitceinide size sorarark örenmek istiorum Akasha - Barathrum- Balanar- Naix- Sk- lutfen yardım edin...
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Akasha - soulbooster, aghanim's scepter, guinsoo, burizo Barathrum- basher, hyperstone, sange & yasha, burizo Balanar- sange & yasha, hyperstone, burizo, heart of tarrasque Naix- heart of tarrasque, hyperstone, satanic, burizo Sk- black king bar, sange & yasha, hyperstone Oynadıkça öğrenirsin hangi heroya ne kasılması gerektiğini, naix oyundaki en iyi herolardan birisi ama gelişmesi en zor karakterlerden de birisi çünkü canı cidden cok az direkt heart of tarrasque yapılmalı bence.Bunun dışında belli bir vuruş hızına sahip herolara sange & yasha ve basher iyi gider.Sağlam vuran karakterlere satanic ve heart of tarrasque öneririm.Burizo int, str ve agi heroların hepsine bence yapılması mutlak gerekli eşya... Int herolarında aghanim's den faydalanabiliyorsa ultisi aghanim's faydalanamıyorsa guinsoo, ardından dagon veya crystalis ki ben crystalisi tercih ediyorum.Sand kingin ultisi lvl 16da 1100 damage veriyor eğer black king bar yapıp avatarı doğru yerde açarsan üstüne birde 2-3 kişinin dibinde atarsan ultiyi gerisini sen düşün :).Balanar yine oyundaki aşırı üstün 1vs1 herolarından birisi tam bir mage katili, doğru zamanlamada silence + slow atarsan gerisi kolaydır.[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
Onur_72 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Peki sand kinge ne item alıcam bastan sona bide basta hepsine pt yapmalımı
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sand king: battlefury(direk para manyağı oluyorsun birde orb effecti var heronun) bkb(ulti attığında kafana büyü yeme çünkü delayı var ultinin yeter bunlar zaten ha bide üstüne mkb gittin mi waoouv oluyorsun
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 belli bir süre oynadıktan sonra görceksin oyun sartlarına göre bazı itemler değişebilir.. örnegin bos bos büyü yiyerek ölürsen bkb lazım yadav oyun bası yüzük lazım olabilri bunlar oyun icerisinde karsı takım heroları yada kendi takımının herolarına göre item olayın değişir[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
canercandas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim sormak istediim su eer bi agi veya str herosuyla oynuosam agilere kafadan 2 wraith strlere de kafadan 2 bracer gidiorum sizce dooru bir hareketmidir?
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 doğrudur başlarda.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kul, 25 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki: balanara hyperstone ha guzel aghanim scepter zaten soul boosterin dvmi biraz ogrenin ogle topiclere cevap yazin [Bu mesaj kul tarafından 25 Aralık 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] 1. si adam hem soul booster hem aganim yapın demiş olabilir 2.si 2 tane aganim yaparsan ultisi güçlenen heroların ultisinde bi değişme oluo mu deniyodum dün tam oyun bitti :([signature][hline]"Every creature will taste death"
Messor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Arloth, 24 Aralık 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Naix-satanic oldu canım.. hatta bi tane daha satanic yap life steal 100de 100 filan olsun? eklenmez onlar... Ayrıca balanara basher şarttır.. oyunda hızlı vurabilen herolara tamamiyle yüzde ile işleyen item yapılmalıdır[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn...
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya zaten basit mantık counu çozuyo mesela heronun critik ozellii iyiyse dmg kasıosun cok seri vuruyosan base dmgin de iyiyse deso yapıosun falan filan işte magesen guinso yapıosun yada refreser yada aganim yerine karsıdaki herolara göre bazıları sadece null yaparak oyun bitirebilio ( eger oyun cabuk biticekse yani sürekli ortadan sagdan soldan bindiriosanız en akıllıcası)[signature][hline]"Every creature will taste death"
canercandas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Death Lord ben gecen denedim 2 aghanim lionun ultisini daha da güclendirdi o yüzden intlere genelde refresher,guintho ve boots of travel yapınca sırf aghanim kasmaya baslıorum
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peki 2. nekadar etkiyo mesela necroya yapınca 2.yi 1.3 falan mı oluyo ozaman 6 tane yaparsan adama bi tane vurup sonra ultiyle oldurebilirmisin boyle bsy mümkünmüdür[signature][hline]"Every creature will taste death"
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: kul, 25 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki: balanara hyperstone ha guzel aghanim scepter zaten soul boosterin dvmi biraz ogrenin ogle topiclere cevap yazin sandkingde teleport al ama zamanlari bilmen lazim [Bu mesaj kul tarafından 25 Aralık 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] aghanim's scepterın soul boosterın devamı olduğunu bilmiyordum öğrettiğin için sağol, ben zaten oyuna dün başladım yeni yeni öğreniyordum tipe bak... Balanara hyperstone almamın sebebi zaten çok hızlı vuran balanarın, sange & yasha ile rakibinin hem attack speedini hemde movement speedini yavaşlatması.Balanara basher kasmak biraz komik geliyor zaten gece oldumu slow ile beraber hiç bir hero senden kaçamıyor birde karşındaki büyücü ise kafadan nakavt... Diğer dalga geçen arkadaş naix 1.5 - 2 aydır denk gelmiyor bana en son oynadığımda naix in life steali ile satanic "Stack" oluyordu.Değişmişse o zaman elbette o item kasılmaz naixe, canı az olduğu için heart of tarrasque, ve kendi ultisinin üzerine birde black king bar başta yapılması gereken en önemli eşyalar olarak duruyor. Oynadıkça herkes hangi heroya ne yapılmalı az çok öğreniyor bu zaten daha çok heronun büyülerine, vuruş hızı, damage'ı ve str, agi, int + ultisine göre büyük bir oranda belli oluyor. İlk attığım postta bazı hatalar yapmışım birde naixin satanici kullanamamasının üzerine son düzenlemeleri yapıyorum.Hepisde sırası ile Akasha - aghanim's scepter, guinsoo, burizo Barathrum- basher, sange & yasha, hyperstone, burizo Balanar- sange & yasha, hyperstone, black king bar, burizo Naix- heart of tarrasque, black king bar, hyperstone, burizo Sk- black king bar, sange & yasha, hyperstone, burizo Ben genelde bu sıra ile gidiyorum, herkes bunu yapmalı veya en iyisi bu demiyorum.Zaten yapıcağınız eşyalar rakip herolara görede değişiklik gösterebilir. [signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths- [Bu mesaj Arloth tarafından 26 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 naix boots of travel ve 2 gnlt of str +3 ile baslarim ogre axe broadsword powertreads mithrill hammer cranium basher bkb mech reaver aka+25str mithril hammer cranium basher vita booster heart of terrasque sonra tercihe gore radiance bruize bi cranium daha eaglehorn takilinir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sk -area stun yada 2 normal stun varsa rakipte ring of hearth boots of speed voidstone ogre axe broadsword bkb mithrill hammer battle fury mitrill hammer querter staff mithrill hammer deso demon mkb radiance[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 balanara gelince oldukca kolay 3 tane cranium birdeso bi bkb ikiye tekte herkesi alirsiniz hemen hemen[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Messor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Arloth, 26 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Balanara hyperstone almamın sebebi zaten çok hızlı vuran balanarın, sange & yasha ile rakibinin hem attack speedini hemde movement speedini yavaşlatması.Balanara basher kasmak biraz komik geliyor zaten gece oldumu slow ile beraber hiç bir hero senden kaçamıyor birde karşındaki büyücü ise kafadan nakavt... balanar a basher yapılmasının sebebi yakalamaktan ziyade karşı tarafın channeling büyüleri bozmak + yapacağı büyülerin zamanını kaydırmak. void ata ata nereye kadar sonuçta cripling fearda atman gerekebilir mana sıkıntısı yaşayabilir.[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn...
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Karsida ciddi derecede `Stunner` olarak nitelendirilebilinecek Herolar ya da Demon, Rhasta gibi `Disabler` Herolar varsa BKB sart. Belli bir hizin ustunde vuran ya da kendinden Bash ozelligi olan Herolar icin Basher cok buyuk guzellik cunku `stack`liyor. Evasionu olan Herolara Butterfly yapmayin cunku ustune eklenmez. Sven ve Magna'ya Battlefury cok seker oluyor, Sven'de yandakilere 110% vuruyorsunuz. =] Karsisindaki rakibin kacmasini engelleyemeyen Herolar icin Eye of Skadi oldukca islevsel[Terror Blade]. Intelligence Herolari icin degisken de olsa Ultisi guclenen Herolar icin Aghanim, dusuk levelda ilginc eglenceler pesinde kosmak icin Dagon[Pugna : Banish Dagon, Necrolyte : Dagon Ulti vb.]. Sand King icin duruma gore BKB ya da Teleport Dagger.[Hatta ikisi birden.] Islevsel ultisi olup da cooldownu yuksek olan Herolara Refresher Orb. % uzerinden +Regen veren Herolar icin `heal` degerlerine yakin Regen alabilmek icin Tarasque.[Knight Davion] Kendisini savasta koruyup da kisa surede yuksek damage verebilen Herolara Burize ya da Deso. Yuksek damage degerleri ve critical hit gibi ozellikleri olmasina karsin yavas vuran Herolar icin MKB. Savas icinde yuksek hasar vermesine ragmen ters ya da beklenmeyen durumlarda kacma sansi olmayan Herolara Lothar. Bunlar genel yaklasimlar. Bir de iyi oldugunu dusundugum ama yeterince test imkani yakalayamadigim ya da anti tezleri uretilebilecek Hero-Item Setler var. Rikimaru, Bone Fletcher gibi kisa surede cok yuksek hasar verebilen ancak gorundugu anda dusuk hpleri nedeniyle guclu `nuker`lar tarafindan 1-2 tusa basilarak oldurulebilecek Herolara Guinsoo. Nerubian'a Lothar yapip Mana Burn ve Impale'i bir saldiri sirasinda [1 v 1] iki kez kullanma imkani yakalamak. Skeleton King'e Refresher Orb cikip 3. bir cana sahip olmak. [ Naix'e bir suru farkli item yazilabilir ancak ilginctir, Naix level 20'de sadece Power Treads'le Roshan sololuyor. =] ][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eğer elinizde shaman varsa ve karşınızda wissy varsa ve dediği itemleri yaptıysa hemen bir lothar edge yapın ve kendisi avatar yaptığında lothara basın. avatar bittiğinde büyülerinizi çatır çatır kullanabilirsiniz yine. afiyet olsun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Rhasta Lothar ciktiysa ilk item olarak [ Cunku BKB'yi ilk item olarak cikmak cok kolay ve kisa suren bir sey. ] zaten dogru durust HP'si olmayacak. O yuzden de Rhasta'nin daha butun spelleri son ranklerine gelmeden bir guzel dovunuz kendisini. O da Lothar'iyla turlasin. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yok Wissy beceremez. Loser Ster yapar o isleri. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Asık bu ster shamana :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: THARKAS, 27 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: naix boots of travel ve 2 gnlt of str +3 ile baslarim ogre axe broadsword powertreads mithrill hammer cranium basher bkb mech reaver aka+25str mithril hammer cranium basher vita booster heart of terrasque sonra tercihe gore radiance bruize bi cranium daha eaglehorn takilinir. tharkas abi boots of travelı oyunun basında nası alıosun hile yapıo bu tharkas tharkas ve as'larının sırrı çözüldü hileci bunlar :-P tharkas abi nooblar yanlıs anlıcak travel kasmıya kalkcaklar naixe :D geffenin shaman askını bilmeyen yok zaten adam tazdingo diyo baska bsy demio :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben. [Bu mesaj DeathLord tarafından 29 Aralık 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: -Wissy, 28 Aralık 2005 03:21 tarihinde demiş ki: [ Naix'e bir suru farkli item yazilabilir ancak ilginctir, Naix level 20'de sadece Power Treads'le Roshan sololuyor. =] ] zuahha cok guldum be :D sen değil 20 de 25 te pt le naixi solala ben bidaha dota oynamıcam :D
Öne çıkan mesajlar