Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

99z de yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başka Bi Robe giy üstüne o diğer üstündeki gm robe cantana düşer bence cok boktan bi topic kusura bakma yani allahım böle sorumu sorulurr :hrr:*Delirir*:hrr: bence kesin kitlicekleri topiği
Mesaj tarihi:
kes be cok bilmiş ne biçim konuşuyosun sen bizde biliyoz heralde oyle olduğunu ama olmuyor işte ne çıkartılıyor nede siliniyor. Şu anda senin yaptığın buıyuk bir ayıp. hem oyle olduğunu bilmesem bile ne oluş yanbi bilmemek değil öğrenmemek ayıp lamer seni.[hline]Solamniya Şovalyesi Weroqsheth
ŞŞŞTT Doğru konuşş adam gibi davran .. olmuorsa gm robe olayın git yeniden kur allahım ya herkes benim gibi düşünuuorrrr.sor istersenn allahımm ya...Bu Arada Bilmemek değil örenmemek ayıp demissinb guzel hl olusn bilmiorsan ve sana kimse yardıımm etmiyorsa sus ozaman banada öle demişleridi topiclerimde bende onların acısını cıkarıomm bundan sonra sözlerine dikkat et....

www.Darkplanes.net
Cok Yakında Gelior.....
Mesaj tarihi:
al birini vur otekine.

Arkadaşlar ben sizden yardım istiyorum bi soru soruyorum siz bana neler diyosunuz. cevap verecekseniz konuşun.
Ayrıca doğru bişey bimiyom çok şey biliom .Daha dunki ultimacılarla uğraşıyoruz allahım ya allah sabır versin.[hline]Solamniya Şovalyesi Weroqsheth
info komutu ile Obody ni kontrol et. Buyuk ihtimalle "c_man_gm" dir. ( boyle birseydi sanırım ) Onlari degistirip c_man yaparsan duzelir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
Lutfen sorumu anlamadan öngörülü bir şekilde davranmayın once ne demek istediğimi anlayın çıkmıyor işte her yolu denedim belki bir yolu vardır veya bir bug oluşmuştur.[hline]Solamniya Şovalyesi Weroqsheth
  • Yeni Oluştur...