nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Evet sakın oynamayın.Her forumda türlü pislik le propaganda yapıyorlar ve her tık ta malı götürüyorlar.Hiç kimse o siteye girmesin ve oyunu oynamasın.O adamların hepsi pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Emredersiniz komtanim gorus ve emirlerinize hazrim gomtanim emret oleyim gomtanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bu tür pisliklere para kazandırmış olacaksınız.buraya king of kaos hakkında mesaj atanların hepsi ortak ekip halinde aralarında sanane com adminleri var birini yakaladım sanane com da atıldı zannedersem çok profesyonelce çalışıyolar ve baya kalabalıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ulan böle kişilere veriyorsunuz avatar, veriyorsunuz title, sonra laleleri büyüyor çiçek açıyor. Di mi Benjamin? -evet abi Bu aarada ben de avatar ve title isterim haberiniz olsun.[hline] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Şubat 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 lol be, sileceğim demiştim KoC topiclerini ama bu silinmez, nadide bir topicmiş bu muaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 küfürler etmesi sadece örnek. siz snn com da cs forumlarında frp forumlarında bakın cs 1.6 çıktı deyip king kaos linkleri veriyosunuz.snn com da herkes size lanet kusuyor.ben o siteyi hiç sevmem ve çok ender giderim ama eskiden çok girerdim çok dostum var orada.pis lamerler.konu dışında offf şu karıya bak deyip king kaos linkleri veriyorlar lütfen bir tık diye daha onlarca forumları var.benim bile sanane com a çok az uğramama rağmen dikkatimi çekmiştiniz işte kanıt Bakın uyuz insan magnus un bana özel mesajı ilk mesajı ben attım Kimden: "SanDro" Kime: magnvs Tarih: 03/02/03 06:06 (11 saat önce) abi "anarch[ist]" nickli kişi hemen hemen her forumda cs diablo konu dışı sürekli king of kaos reklamları veriyor sinir ediyor adamı gerekeni yap lütfen Kimden: magnvs Kime: "SanDro" Tarih: 03/02/03 11:57 (5 saat önce) Kullanıcıya gerekli uyarı yapılmıştır, bu mesajın tarihinden sonra yazılmış bir reklam içerikli mesaj görürseniz lütfen bildiriniz. abi bu herifleri burda barındırmayın ben çok ciddiyim. adamlar sizin sayenizde malı götürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Peki bunlari barindiralim mi?[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BonePART, 03 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! magnusla ne alakası war bu işin yane magnus bize ornek mi olcak? magnvs kim? commander d. magnusa noldu[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) abi hayır ben sadece sanane com da felanda reklam yaptıklarını ispatlamak için yazdım.durun hele nebula ya da bakem bir orada da kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben 5 10 dakika sonra gelcem yemek yiyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 senin işin gücün yok mu ya?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 muhahahaa[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 17:40 tarihinde demiş ki: ben 5 10 dakika sonra gelcem yemek yiyip yemekte ne var? sigara böreği yemeği mi? :-D[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BonePART, 03 Şubat 2003 17:44 tarihinde demiş ki: abi sanane.comda reklam yapan adamlar deilki baska insannar yane bizim gibi oyuncular[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) hayır burda imzalarında lin verenler felan hepsi bu siteden tık ta para kazananlar ayrıntıları bilmiyorum ama olayın öyle olduğunu biliyorum eminim snn com dakiler ve burdakiler aynı kişiler zaten oldukça kalabalıklar.imzasında lütfen bir tık demiş yine burdaki biri eee yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 walla kendi adima hic para kazanamiyom bu isten cok az para getiriyo ya tiklasaniza bana alla alla :P Neyse peki para kazansalar nolucak ki?[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos [Bu mesaj Saykoleo tarafından 03 Şubat 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 peki ya bunlarımı barıdırıcaz:? nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:46 tarihinde demiş ki: spec ne göçertmesi öyle şeylerle uğraşmayız biz bizim ekibin anlamında var ne yapacamız! şimdi tam söylemiyim ayıp olur sansürleniyo zaten kısaca seks yapacaz![hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 İmzada link varda para alsam heralde şu anda paşalar gibi yaşıyodum be sen ne diyon goril zyuahahhaa:)[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 orda kötü ne yazıyor anlamadım hala seks gibi tabuları aşamadınmı geri kafalı.orada yazdığım yazıda kötü bir şey göster. insanları sömürüp çıkar sağlamak kadar kötü şey varmı LeYmIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ben zengin oldum bu işten, kasma işte bozma işimizi. Şurada iki kuruş para kazanıyoruz ne güzel. Üstelik tıklandığı zaman IP adresinden senin adını adresini ve kredi kartı bilgilerini buluyor ve senden çekip benim hesabıma para yatırıyor, süper birşey yani. Çaktırma paylaşalım, sana da pay veririm çok kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 nukbasliklikiz, boş işlerin peşindesin he. yok o linklerde kazanç mazanç. Hala neyin davasını yapıyosun ki? İlgi çekmeye falan mı çalışıyosun? Çektin yeteri kadar.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BonePART, 03 Şubat 2003 17:50 tarihinde demiş ki: abi basmıyo galba kafana her sein linkine giren 1 asker kazandıryo san ao nedenle insannar herkesi tıklatmaya calsıyo bak ornegş su mesela http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=228621 bak emsela bu bana bi asker getirir ama baska kazancım yok o reklamların parasını sitenin admini alır[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) yani her tıkta oyuncu kazançmı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bırak doğru düzgün paramızı kazanıp oyunumuzu oynayalım ne bulaşıyosun böle işlere öldürürler bak seni sölemedi deme:P[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 o zaman adamların boşuna günahını aldım gibi ama hala emin değilim.millet o kadar laf ederlerken hiç biri açıklama yapmadı 10 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 o zaman adamların boşuna günahını aldım gibi ama hala emin değilim.millet o kadar laf ederlerken hiç biri açıklama yapmadı 10 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 şunun adını sazan goril yapsak:P[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BonePART, 03 Şubat 2003 18:02 tarihinde demiş ki: abi tıklayınca sadece admin para kaznaır oda pop up basıan hmm 0.001 dolar gibi bişidir oyunculaırn yane bizim her tıkta tek kazancımız ordumuza fazladan bi askerdir yane sanal bi sayının 1 artması dısıdna bişi deildir[hline]Yıllarca forumdaki sacma sapan sorularınza cevap veren beni bi tıkla odullendirin.Mahua Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) anladım öğrendim iyi oldu valla adamlarla cebelleşiyorduk günlerdir hiç biri açıklama yapmadı ama nedense tenks beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar