nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 maçta dakika henüz 6 ve prekazi united güçlü rakibi knights paf team karşısında 2-0 öne geçiyor :p her ne kadar paf takımıyla çıksada knights team güçlü bir takım olduğunu gösteriyor şu anda skor 2-1 durum 3-1 oldu sayın okurlar :p genç golcü severinus kazimiers hettirik yapıyor[signature][hline]i'm a spy in the house of love [Bu mesaj nameless13 tarafından 05 Aralık 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nameless13 tarafından 05 Aralık 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 4-1 bitti. :) Kaleci geleni geçeni alıyor 4 keep lik kaleci de daha fazlasını beklemek suç olurdu. :) Yanlız takımın çok iyi oynuyor.Paf a bir kaç ekleme yaparak çıkartsam bile kazanmaları garanti değil.[signature][hline]
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşekkürler efendim inşallah daha fazla atmaz benimkiler haddimi biliyim :p[signature][hline]i'm a spy in the house of love
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bahcelievler ilk yarısını 1 0 onde kapadıgı macta 2. yarı farka kosuyor mac su an 56. dk skor 4 0 bahcelievler lehine[signature][hline]
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 offf duke'ün yorumu kopardı maç hakkında "5dakkada zamazingo" hehehe[signature][hline]i'm a spy in the house of love
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 5dk da zamazingo eheh tebrikler efem[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dk 70 4-1 yenılıyorum ühühüü[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ve 4-1 bitti göztepe tiger 4 - 1 haspa fc Haspa FC oyuncuları sahadan boyunları bükük olarak ayrıldılar çünkü dengeli geçen bu maçı kaybetmeyi düşünmemişlerdi.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 *!açılış maçını kazanmaktan dolayı mutludur ve okuluna doğru yol almıştır*[signature][hline]i'm a spy in the house of love
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya nameless sen 1 sezon once mi başladın 4. ligdesinde ama forvetin yabancı said: Fistan, 25 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: 2.Managerzone'a en az 1 sezon önce başlamış takımlar, dostluk ligi maçlarında hiç bir yabancı oyuncusunu oynatamazlar. ben mi yanlıs anladım kuralları bı acıklık getırılebılırmı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Fistanın daha onceden belirtdigi takımlar dısındakiler icin oyuncu sınırlaması yoktu. said: Fistan, 03 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Lig bu pazartesi başlayacaktır. Hörü,Vimpir,Knights Team ve FC Antalya United maçlara 20 yaşaltı yabancısız kadrolarıyla çıkacaktır. Herkese başarılar. [Bu mesaj aKuMa tarafından 05 Aralık 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hıım tamam öğrenmiş olduk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Vee Teknik Direktör Sina Dinçer yönetimindeki Siyahbeyaz FC kupada kupanın favorileri arasında gösterilen Hörü yü yenerek Şampiyonluk kupasına göz kırptı. Hörüyü 1-0 deviren Siyahbeyazlı ekip Şampiyonlukta bende varım dedi...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dur lam daha ilk mac havaya girme hemen:D[signature][hline]vimpir
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ohannes yenildim 2 - 0 FC Sönmez Republic'e. ama fark yemedim.Güçlü bi ekibe 2-0 iyidir bence.orta sıralar için mücadelemi verecem. @blackchaos; yok abi Hörü ne favori gösterilecek ya ben dahil Hörü,Vimpir,Knights'ın hiç şansı yok.Zevkli geçsin diye altyapılarla cıkıyoruz ve süper oluyo bence.Mücadele oluyo en azından. Tebrikler bu arada.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadi lan zevkli oluyomus biyerlerim agridi maci izlerken:) bu arada bisi gordum uyuz oldum bombalamak lazim bu takimi DIKKAT! hrrrrrrrrr[signature][hline]vimpir
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Basabas bir karsilasmadan sonra Brotherhood of the Ball u 2-1 yenip ilk gunu 3 puanla kapatmayi basardim.Yarin deplasmanda liderle macim var. Oncelikli hedefimiz 1 puan. Bu arada Silphatos u tebrik ediyorum cok iyi mucadele etti takimin bugun. [Bu mesaj Soulless tarafından 05 Aralık 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ben de mumu'yla berabere kalmışım 0-0. Kardeş kardeş oynadık biz de =) dostluk kazandı[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anee yenilmişim :([signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar herkez imzasina benim gibi tk ismini ekliyebilirmi ayni formatta cok hos olur kim hangi tk sahibi bilmiyorum:([signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: toggie, 05 Aralık 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Ben de mumu'yla berabere kalmışım 0-0. Kardeş kardeş oynadık biz de =) dostluk kazandı ehe yanlis taktikle ciktim maca :P neyse evet dostluk kazandı toggiecim.. senden değerlimi 2 puan ;)[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ilk macımda 3 puanla tanıştım cocuklar taktik ve mental olarak bu lige hazırlar =) aslanlar gibi mücadele edip şampion olmayı hedefliyoruz.[signature][hline]Pistan The Tiger
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Şu bahçelievler kim ya benim ligde oynuyor lider olan arkadaş kimse msj atsın bana =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vimpir senin paflarda maşallah yani tebrik ederim eahae[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II MZ: Istanbul Tomahawks AFC [Bu mesaj Mumu tarafından 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar