nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 maçta dakika henüz 6 ve prekazi united güçlü rakibi knights paf team karşısında 2-0 öne geçiyor :p her ne kadar paf takımıyla çıksada knights team güçlü bir takım olduğunu gösteriyor şu anda skor 2-1 durum 3-1 oldu sayın okurlar :p genç golcü severinus kazimiers hettirik yapıyor[signature][hline]i'm a spy in the house of love [Bu mesaj nameless13 tarafından 05 Aralık 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nameless13 tarafından 05 Aralık 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 4-1 bitti. :) Kaleci geleni geçeni alıyor 4 keep lik kaleci de daha fazlasını beklemek suç olurdu. :) Yanlız takımın çok iyi oynuyor.Paf a bir kaç ekleme yaparak çıkartsam bile kazanmaları garanti değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 teşekkürler efendim inşallah daha fazla atmaz benimkiler haddimi biliyim :p[signature][hline]i'm a spy in the house of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bahcelievler ilk yarısını 1 0 onde kapadıgı macta 2. yarı farka kosuyor mac su an 56. dk skor 4 0 bahcelievler lehine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 offf duke'ün yorumu kopardı maç hakkında "5dakkada zamazingo" hehehe[signature][hline]i'm a spy in the house of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 5dk da zamazingo eheh tebrikler efem[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dk 70 4-1 yenılıyorum ühühüü[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ve 4-1 bitti göztepe tiger 4 - 1 haspa fc Haspa FC oyuncuları sahadan boyunları bükük olarak ayrıldılar çünkü dengeli geçen bu maçı kaybetmeyi düşünmemişlerdi.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 *!açılış maçını kazanmaktan dolayı mutludur ve okuluna doğru yol almıştır*[signature][hline]i'm a spy in the house of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya nameless sen 1 sezon once mi başladın 4. ligdesinde ama forvetin yabancı said: Fistan, 25 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: 2.Managerzone'a en az 1 sezon önce başlamış takımlar, dostluk ligi maçlarında hiç bir yabancı oyuncusunu oynatamazlar. ben mi yanlıs anladım kuralları bı acıklık getırılebılırmı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Fistanın daha onceden belirtdigi takımlar dısındakiler icin oyuncu sınırlaması yoktu. said: Fistan, 03 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Lig bu pazartesi başlayacaktır. Hörü,Vimpir,Knights Team ve FC Antalya United maçlara 20 yaşaltı yabancısız kadrolarıyla çıkacaktır. Herkese başarılar. [Bu mesaj aKuMa tarafından 05 Aralık 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hıım tamam öğrenmiş olduk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Vee Teknik Direktör Sina Dinçer yönetimindeki Siyahbeyaz FC kupada kupanın favorileri arasında gösterilen Hörü yü yenerek Şampiyonluk kupasına göz kırptı. Hörüyü 1-0 deviren Siyahbeyazlı ekip Şampiyonlukta bende varım dedi...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dur lam daha ilk mac havaya girme hemen:D[signature][hline]vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ohannes yenildim 2 - 0 FC Sönmez Republic'e. ama fark yemedim.Güçlü bi ekibe 2-0 iyidir bence.orta sıralar için mücadelemi verecem. @blackchaos; yok abi Hörü ne favori gösterilecek ya ben dahil Hörü,Vimpir,Knights'ın hiç şansı yok.Zevkli geçsin diye altyapılarla cıkıyoruz ve süper oluyo bence.Mücadele oluyo en azından. Tebrikler bu arada.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadi lan zevkli oluyomus biyerlerim agridi maci izlerken:) bu arada bisi gordum uyuz oldum bombalamak lazim bu takimi DIKKAT! hrrrrrrrrr[signature][hline]vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Basabas bir karsilasmadan sonra Brotherhood of the Ball u 2-1 yenip ilk gunu 3 puanla kapatmayi basardim.Yarin deplasmanda liderle macim var. Oncelikli hedefimiz 1 puan. Bu arada Silphatos u tebrik ediyorum cok iyi mucadele etti takimin bugun. [Bu mesaj Soulless tarafından 05 Aralık 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ben de mumu'yla berabere kalmışım 0-0. Kardeş kardeş oynadık biz de =) dostluk kazandı[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anee yenilmişim :([signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar herkez imzasina benim gibi tk ismini ekliyebilirmi ayni formatta cok hos olur kim hangi tk sahibi bilmiyorum:([signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: toggie, 05 Aralık 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Ben de mumu'yla berabere kalmışım 0-0. Kardeş kardeş oynadık biz de =) dostluk kazandı ehe yanlis taktikle ciktim maca :P neyse evet dostluk kazandı toggiecim.. senden değerlimi 2 puan ;)[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ilk macımda 3 puanla tanıştım cocuklar taktik ve mental olarak bu lige hazırlar =) aslanlar gibi mücadele edip şampion olmayı hedefliyoruz.[signature][hline]Pistan The Tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Şu bahçelievler kim ya benim ligde oynuyor lider olan arkadaş kimse msj atsın bana =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vimpir senin paflarda maşallah yani tebrik ederim eahae[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II MZ: Istanbul Tomahawks AFC [Bu mesaj Mumu tarafından 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar