Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bekle ama lider puan kaybetmeyecek hahaha.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben 6. ligdeyim max gorebilecegim coach hangi derecede olur? Simdiye kadar D seviyesindekilerden kiraladim hep ama arasam C coach gelirmi benim takima ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu arada ilk macim seninle sanirim Silphatos , bakalim senin forvetleri durdurabilecekmiyim yarin.Basarilar[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stupefy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 en önemli forvetim bugün lig macinda sakatlandi.. yarina yedek forvetimle cikmak zorundayim.. pf kötü oldu fekat yenecegimizden eminiz Göztepe Tigers olarak..[signature][hline]Pistan The Tiger [Bu mesaj stupefy tarafından 04 Aralık 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aynı vaziyetteyim.. ama olsun.. ben yine yenerim :P holigan team'e acima yok ahae[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Silphatos, 04 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki: bekle ama lider puan kaybetmeyecek hahaha. işte bi benle maçı var yenersem 3 puan kalır o punıdakaybetmez sanırım 2. kalırızda bu sezon 2. lerin hatta3. lerınde cıkabılıtesı varmıs fıstan demıstı o yüzden 4 lige göz kırptım gibin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Soulless, 04 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Ben 6. ligdeyim max gorebilecegim coach hangi derecede olur? Simdiye kadar D seviyesindekilerden kiraladim hep ama arasam C coach gelirmi benim takima ? C ve D lerin gelmesi lazım.Tabii, uzun süre geliş olmazsa, daha da düşürmeni tavsiye edebilirim.Crew in koç sistemi biraz değişik. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bakamıyorum ben mz ye makina girmiyor. Ama jacabo nun dediğine göre lig liderini 6-0 yenmişim. Formu 9 da tutmak işe yaradı çok iyi oldu bu. Ama 2 li averaj olmadığından lider olamıyorum :=( inş 2.ler çıkar bu adam puan kaybetmez daha çünkü Ahh geçen hafta o büyük hatayı yapmıyacaktım =([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 9/9 yapmışım ben de :p. her halde benim grupta kimse ilgilenmiyor takımıyla. iflas tehlikesinin 2. haftasında ne oluyor acaba? [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 04 Aralık 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2. de uyarı gelir, 3 te uyarı geliyor, koçlar gidiyor, altyapı sıfırlanıyor.Ama altyapılar bir hafta sonra gittiği için, takım hemen kapanmıyor ve sistemin 0 yaptığını geri eski haline getirince takım kapanmıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya benim anlamadığım, param var, giderim gelirimden az ama niye hala iflas tehlikesi devam ediyor?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Takım varlığın, Cumartesi gününde kesilecek olan haftalık gideri karşılıyorsa sorun yok.Eğer karşılayamazsa, negatifine +1 daha işleniyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu iflas uyarısı nasıl geliyor bana hiç uyarı falan gelmedi takılıyorum bi ekside bi artıda.. hotel falan yaptım transfer yaptım stadyumumu yaptım gdiyoruz doludizgin?[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Herkeze basarılar ligde. Zamazingo sen haric :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 herkese gg olucak bu ligde sanirim ama ne yapabilirim cok iyiyim.. aehae[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mumu, 05 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bu iflas uyarısı nasıl geliyor bana hiç uyarı falan gelmedi takılıyorum bi ekside bi artıda.. hotel falan yaptım transfer yaptım stadyumumu yaptım gdiyoruz doludizgin? Finansını, ihmal etme sorun olmaz. 2 hafta negatif olabilirsin, ama 2. haftadan itibaren negatif durumu pozitife çevirmezsen yaptıklarını pek kullanabileceğini sanmıyorum. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok kalmam ben -de finansim cok dengeli.. ehae[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hadi hayırlısı arkadaşlar son 8.5saat kaldı maçların başlamasına. ben o saatte trene binmek üzere yola çıkmış olacağımdan maçları ne yazıkki takip edemeyeceğim ama okuldan bakarım artık sonuçlara :D @akuma: sana da aynen bol tökezlemeler, ama ilk maçta :PpP[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mumu fazla heveslenme valla acımam ben =) eheha[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bir turk takımı mz de 4. sırada. Helal olsun Sason sana :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 maçtan 15dakka önce evden çıkcam böhühühü ondan dolayı acaip motive ettim takımı knights team deil pafçestır bile gelse yenilmem :p[signature][hline]i'm a spy in the house of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mac: Real Zamazingo - bahcelievler macın baslamasına 50dk kala gibi bahcelievler oyuncuları son antremanını yapmak icin sahaya cıktı. Oyuncuların hepsi formda ve cok istekliydi. Stadı dolduran onca real taraftarının kulakları sagır eden tezeharatlarına aldırmadan antremanı tamamlayıp son taktikleri almak icin soyunma odasına donduler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Real Zamazingo'lu oyuncular, seyircilerin çağrılarına cevap vererek sahada muhteşem bir görüntü oluşturdular. 11210 kişilik muhteşem stad, Real Zamazingo'nun muhteşem oyunuyla bileşerek büyük bir koz olmaya aday.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 maçın türkiye saatine göre 14de oynanacağını sanıyodum şimdi başlıyomuş abovvv[signature][hline]i'm a spy in the house of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Orta hakemlerin düdükleriyle maçlar başlıyor sevgili okuyucular. Dileğimiz, isteğimiz,arzumuz (spiker tripleri) maçların dostça bitmesinden, fair-play çerçevesinde oynanmasından yana. Bütün oyunculara başarılar dileriz![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar