toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benim de oyle olmustu gecen hafta. hiçbi macta oynatmıycaksın jacabo dinlenmek isteyenleri.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya işte ama oyuncum yok başka =) altyapıyı beklıyoruma rtık haftaya carsambadan ıtıbaren 1 hafta dınlendırırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya 8 Şut çekme 8 top çalma 9 paslaşma adamlar war fakat hepsi genç geleceğe yatırım. Ben onlarla çıkıorum şimdilik 4. ligde herşey yolunda 8 de 8 ama 3. ligde naparız bilinmez[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic FC Sönmez Republic Oynadığı : 8 Galibiyet : 8 Attığı : 47 Yediği : 1 Averaj : 46 Puan : 24 Sıralama 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyle yaparsın lig macında zorlanırsın. bence eger ayarlamadıysan persembe ve cuma gunu hazırlık macı yaptırma. hatta bu aksama da ayarlamadıysan yaptırma. sadece lig macında oynat. pzt salı crsm günleri de oynatmıycaksın hazırlık macı. sonra carsamba gunu formların yenilenmesini bekliceksin bakalım ne olucak durum =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 trasty turnuvadasin degil mi sende? turnuvadaysan abi 4.ligde olmaninda etkisiyle 20 yas üstünü ve hic bi yabancini oynatamicaksin turnuvada ona göre :P[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 baktım ben daha bir sezon(14 maç) olmamış oyuna başlayalı. ligi önemli değil ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 aa bala 4.lige mi düştü bu :P yada 5.ligi sonunda aldi.. cok ballisin be trasty ehea[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya o deilde. kabul etmeyen 2 takim kaldi arkadaslar onlarda kabul etse cok mutlu olucaz..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kabul edin artıkta başlayalım sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 *!Katılımcılar* atheus Catford City stupefy Göztepe Tigers FC sonrak Hörü qaniel Myth Busters FS darrklorrd FC Sönmez Republic toggie Holigan Team semiaza Real Zamazingo silphatos Brotherhood of the Ball nameless13 Prekazi United FC jacabo Haspa FC sinad Siyahbeyaz Fc vimpir Vimpir Sk fistan FC Antalya United yeter(mumu) Atakent JK(Istanbul Tomahawks AFC) gördüğünüz üzere 2 takım eksiğiz halen.kabul edilmeyen davetiyeler var sanırım. hadi arkadaslar.. [signature][hline] Sex Machine [Bu mesaj Mumu tarafından 01 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Davetlerin hepsi kabul edildi. Kurallara uyan 2 Takım gerekli.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Beni alabilirsiniz ama 20 yasındakilerle cıkacaksın dersen hic girmeyeyim. kullanıcı adı: bozcetin takım: bahcelievler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çağırdım. ama pati'dekilere hazırlık maçı teklif et =P sonra forumlara yani bu topice lig hakkında yorum vs. katılım göster.başarılar.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 patidekilerle ara sıra zaten mac yapıyoruz hatta bugun brotherhood la mac vardı :) invite icin tesekkurler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kullanıcı adı: basten takım: altunizade arkadasın takımı o da katılmak istiyormus.[signature][hline] [Bu mesaj aKuMa tarafından 02 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaş yazmış ama birde ben yazim dedim kullanıcı adı: basten takım: altunizade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Balon yakısmıs :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 beta similatoru deniyen varmi? cok hos olmus ofsayt bile var artik gerci benim gollerin %90 i ofsayttan oluyor:D, defansin havadan gelen toplari kafayla kesmesi, serbest vuruslar bunlar dikkatimi ceken kisimlar, beta icin paketi olanlarla mac yapabiliriz 20 mac hakki veriyor formu, sakatligi filan etkilemiyor[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeni transferimi medayaya sunuyoum :p[signature][hline]gizli lamer[Bu mesaj nameless13 tarafından 02 Aralık 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nameless o adam 5 sezon sonra işe yarar :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hehe olsun ben 4. ligin tozunu attırırım bu adamla :p[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 abi adam kağnı gibi :P[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sırf hız kastırırım bi ay sonra top kontrolü sonra fistan'a satarım :p[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Fistan b@b bizim takımı bi izle abi çok iyi oyuncular var klup yokluk içinde. yardım plz Yahu bende Von Early diye adam aldım 7 shoot 2 hız (kastırdım) sağ bacak / sol bacak oynuyor sevindiydim güzel adam aldık diye :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: nameless13, 02 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki: sırf hız kastırırım bi ay sonra top kontrolü sonra fistan'a satarım :p 5 hızlı antrenorle 11 ay falan kastırırsan 5 top alır o adam.kolay gelsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar