vimpir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kalecim bile yok mesela 24 yasinda kalecim :( yabanci[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben anlamam kardeşşim. ben kuralları ilk sayfaya yazmışım sen bilmem kaçıncı sayfaya ben katılcam diye mesajını atmışsın. =P kaleye koy yabancını.diğerleri 20 yaş altı olmazsa dalarım ona göre.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bide forvet olsun ya harbi topa vurmayi bilmiyo otekileri ben senden cok yeniyim ya benide ayni kefeye koyuyosun[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: nameless13, 29 Kasım 2005 00:34 tarihinde demiş ki: @jacabo: abi ya defansında ya da kalecinde bir sorun var onları bir kontrol et çünkü hem duke'le hem benle yaptıın maçlarda az pozisyon verdiğin halde çok gol yemişin ya nameless herkes dınlenmek ıstıyor o yuzden yedeklerın yedeklerı gıdın seylerle oynuyorum karıstı taktık 1 hafta bıraz fazla gol yiycem =) hazırlıkmacları onemlı degil nede olsa[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 forvet falan sağlam ama :)[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yatsana gülüm sen laf yetiştirceğine =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 vimpir hakikaten cok dengesiz oluyor öbür türlü.. lütfen yani :P[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Brotherhood of the Puck hokey takımıyla maç yapmak isteyen var mı? Bir de biraz buz hokeyi bilgisi lazım bana :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Mumu, 29 Kasım 2005 04:46 tarihinde demiş ki: vimpir hakikaten cok dengesiz oluyor öbür türlü.. lütfen yani :P fedarasyon duy sesimi, dunde verdigim yazil dilekcede 6.lig takimi bile olsa en az 300,400 bin arasi 2-3 oyuncu oluyor veya buna yakin sizin koymus oldugunuz kurallara gore eziliriz lutfen bu konuyu lig baslamadan tekrarda gozden gecirin, arz ederim :-p[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mesela; kaleci haric sadece 1 yabaci:) mesela; kaleci haric 20 yas ustu sadece 2 topcu:) mesela; degeri 400bin i asmamis oyuncular v.s:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kurallar kesin. Sen ezileceksinde ben ezilmeyecekmiyim? Kaleci haricinde tolerans yok! Hem artık o dediğin olay kalktı.Yeni üye olan takımlara yıldız oyuncu verilmiyor.denemesi bedava.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben daveti kabul ettim edilmemiş mi gozukuo fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben bir ay once uye olmustum.Az once kontrol ettim en iyi oyuncum 143.000 Pound , onuda transfer etmistim zaten.Takimla gelen eniyisi 135.000 sonraki 115.000. Euro karsiligida 150.000 - 175.000 arasi sanirim. Bilmiyorum senin verdigin rakamlar hangi para biriminde Vimpir ama 300-400 bin e yaklasan bile futbolcu yok bende. Yinede ilk birkac macin sonucuna gore tekrar degerlendirilir eminim eger gercekten ezilirs takimin[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 takım adı:Instituto de la Jujuy kullanıcı:horumy[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 off fistan off:) allak bullak oldu butun planlarim taktik D olsa keske :( neyse ezile ezile oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Merak ettigim birsey var.Futbolcular tam olarak nezaman yaslaniyor? Sezon bitimindemi artiyor yaslari yoksa herhangi bir donemde olabilirmi?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herhangi bir zamanda yaşı artabilir futbolcunun. bir yaş bi sezona tekabul eden zamanda artıyor. mesela oyuncun 3.hafta 24 den 25 oldu diğer sezonun 3. haftası 25 den 26 olur.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Soulless, 29 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Merak ettigim birsey var.Futbolcular tam olarak nezaman yaslaniyor? Sezon bitimindemi artiyor yaslari yoksa herhangi bir donemde olabilirmi? mzmanager programi ile yaslarini gayet guzel takip edebilirsin oyuncular/gecmis[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ok tesekkurler cevaplar icin[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şu oyuncularının form grafiğini düzeltmek için bir tutorial vardı neredeydı nereye koydunuz ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Managerzone'da oyuncu formları hakkında ( bu sayfada 10. mesaj)/Mumu) dikkatli oku ama.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben sana solim 1 oyuncu haftada 4 hazirlik maci 1 de lig maci yapmali formu kisa surede 9 olucaktir, benim butun oyuncularimin formu 9 suanda[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 5 hazırlık 1 lig maci yapsin halimden memnunum diyen arkadaslar..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: vimpir, 29 Kasım 2005 18:34 tarihinde demiş ki: off fistan off:) allak bullak oldu butun planlarim taktik D olsa keske :( neyse ezile ezile oynicaz benim içinde zor olacak ama napalım.bence böyle daha zevkli olacak.hem genç oyuncuları görmüş olucaz :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sıçtım ya herkes zzz oldu bi anda anlamadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar