Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oylar bornovalim'a gidiyor beyler.. bu arada pati cup 3 cok yakinda.. ben forumlarin acildiginin farkinda diildim pardon =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Hadi bakalim oyle vaatlerle olmaz bu is :) Baslatin turnuvayi. Zaten gelirler feci dustu bari 3 kurus parada ordan kazaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben sonuncu oldum katılamıcakmıyım ? Kan döker kelle alırım ona göre ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olmaz, ligin dibindekiler şutlanır racon böyle garda$. cendere cendere cend.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 O zaman olucaklardan ben sorumlu değilim. bu kağıt bu kalem siz benim ismimi oraya mürekkeple yazmazsanız ben kanla yazarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 haftada 2 mac oldu , yine 4 hazirlik maci mi yaptiricaz takima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet 4 hazirlik maci ve 2 lig maciyla formda kaliyor takiminiz ona dikkat edin.. pati ligini kurucam yakinda fistoyla konusup. kural koyulucak mi vs vs onlari tartismak lazim.. ha bide lan beni 3.lige atti bu oyun cok zorlaniyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Hız : 4 Dayanıklılık: 3 Şut Çekme : 6 kafa vuruşu : 5 yaşı: 20 bu oyuncuya 120k euro verdim.yedim mi kazığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ehh biraz pahaliya gelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 oyun zekasiyla top kontrolünü de yazarsan yedigin kazigin büyüklügünden bahsedebiliriz =P ben ayni adami oyuna basladigimda aldim 20k euroya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 teşkkürler be oyun zekası falan filan diğerleri çok düşük. Nedir bu transfer piyasasının faiş fiyatları. Ama daha almadım oyuncuyu sadece teklifi kazandım.Sanırım oyuncunun gelmesini onaylıyorduk değil mi? öyleyse onaylamam! =) ya oyuncu yokki adam akıllı 100-200k arası güzel hiç oyuncu bulamıyorum.Diğerleride çok pahalı oluyor. İiyi bir forvet arıyorum offf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Onay yok, bitiş tarihinden sonra en yüksek teklifi veren kişide oyuncu kalır, ve bir onay sorulmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Arttirma bittiyse ve enyuksek fiyati sen verdiysen (ki kimsenin bu teklifi arttirdigini sanmam ) sen almissin demektir.Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bir oyuncumu takımdan atmak istiyorum.Oyuncu kötü olduğu için kimse satın almıyor bu yüzden mecburum.''Takımdan at''a basıyorum ama attığıma dair veya atacağıma dair bir bilgi vermiyor.Bir,iki hafta bekleyip takımdan ayrılmasını bekledim ama gitmedi.Bu süre içerisinde oyuncuyu hiç oynatmadım ve yedeğe bile almadım hatta antrenman sahasında bile değildi. Nasıl atabilirim bu oyuncuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Takimdan at dedikten sonra sayfanin en altinda evet hayir diye secenek cikiyor ordan evet i sectinmi? Gunde 1 oyuncu atabilirsin sadece bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Teşekkür ederim. :D Yuh bana kaç haftadır aklıma gelmedi sayfayı aşağı indirmek.Bekliyoruz öyle oyuncu gitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ligde ilk mağlubiyetimi aldım. rakibin forvet 4 golle yıldızlaştı maşallah kawasaki gibi yarıyo gidiyo bende anlamadım hızı kaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende bugün kafama alicam gibi hissediyorum. 3 te 3 yaptikta herif 3 macta 200 gol ortalamayla oynuyo.. bakalım.. dev maca son 2 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Deplasmanda 5-0 kazandım.Thracia United arkasından ikinciliğe yerleştik.3.Lig için hedefim ligde kalmaktı ama bu gidişle şampiyonluğa oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 2-1 yenildim trabzona.. bu sezon playofflara oyna diyo fistan.. bilmiyorum sampiyonluk kovaliycam son haftaya kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 117k eurom var bana acil bi tane defans oyuncusu yada ortasaha lazım ortasaha ve defans için bu ayarlarda oyuncunun özelliklerinde önemli olan nelerdir ve kaç top olmalıdır ? takımım iyi gidiyor bu arada son maçıda aldık 10 puanla zirveyi takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 4 er hız dayanıklılık en az 7 pas ya da 7 çalma o paraya... arayada 2şer 3 er top kontroldür oyun zekasıdır neyin olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya var ama çok pahalı :( para biriktirmek gerek. birde antrenör alıcam ben ya bana yardımcı olun altyapıları yetiştiricem en iyisi bu gözüküyor. Bunun için ne yapıcam. Ya antrenörleri istiyorum ilgilenenlere geliyorum maaşı kendim yazıyorum.Birdaha cevap gelmıyor. bunlara ne kadar maaş vericeğimi nerden bilicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mumuuuu hani 3. lig 25. grubun yorumları nerde. Arkadas dedik bagrımıza bastık kazık attın bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Aynen ya Fistan ! div4 35 yorumları yok :( en kaliteli lig bizimkisi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar