Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= II [Managerzone]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 4 hazirlik maci ve 2 lig maciyla formda kaliyor takiminiz ona dikkat edin..

pati ligini kurucam yakinda fistoyla konusup. kural koyulucak mi vs vs onlari tartismak lazim..

ha bide lan beni 3.lige atti bu oyun cok zorlaniyorum =P
Mesaj tarihi:
oyun zekasiyla top kontrolünü de yazarsan yedigin kazigin büyüklügünden bahsedebiliriz =P ben ayni adami oyuna basladigimda aldim 20k euroya =)
Mesaj tarihi:
teşkkürler be

oyun zekası falan filan diğerleri çok düşük.

Nedir bu transfer piyasasının faiş fiyatları.
Ama daha almadım oyuncuyu sadece teklifi kazandım.Sanırım oyuncunun gelmesini onaylıyorduk değil mi?
öyleyse onaylamam! =)

ya oyuncu yokki adam akıllı 100-200k arası güzel hiç oyuncu bulamıyorum.Diğerleride çok pahalı oluyor.
İiyi bir forvet arıyorum offf off
Mesaj tarihi:
Bir oyuncumu takımdan atmak istiyorum.Oyuncu kötü olduğu için kimse satın almıyor bu yüzden mecburum.''Takımdan at''a basıyorum ama attığıma dair veya atacağıma dair bir bilgi vermiyor.Bir,iki hafta bekleyip takımdan ayrılmasını bekledim ama gitmedi.Bu süre içerisinde oyuncuyu hiç oynatmadım ve yedeğe bile almadım hatta antrenman sahasında bile değildi.
Nasıl atabilirim bu oyuncuyu?
Mesaj tarihi:
117k eurom var bana acil bi tane defans oyuncusu yada ortasaha lazım

ortasaha ve defans için bu ayarlarda oyuncunun özelliklerinde önemli olan nelerdir ve kaç top olmalıdır ?

takımım iyi gidiyor bu arada son maçıda aldık 10 puanla zirveyi takip ediyorum.
Mesaj tarihi:
ya var ama çok pahalı :(
para biriktirmek gerek.

birde antrenör alıcam ben ya bana yardımcı olun altyapıları yetiştiricem en iyisi bu gözüküyor.
Bunun için ne yapıcam.
Ya antrenörleri istiyorum ilgilenenlere geliyorum maaşı kendim yazıyorum.Birdaha cevap gelmıyor.
bunlara ne kadar maaş vericeğimi nerden bilicem ?
  • Yeni Oluştur...