bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=MZ de ki Yenilikler...]Gelecek Yenilikler Sezon arasında gelecek olan yeni lig yapısı ile birlikte, ManagerZone'da birçok şey ayarlanacaktır. * Lig maçları: Lig maçları haftada iki defa oynanacak, Çarşamba ve Pazar günleri. * Hazırlık maçları: Hazırlık maçları günde iki defa olmak üzere Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerine ayarlanabilecek. Mevcut sistemden farklı olarak, her hafta sadece iki hazırlık maçından (iç sahada oynanan) gelir elde edilebilecek. * Form: Form hesaplaması değişecek. 4 hazırlık maçı ve 2 lig maçı oynayarak iyi formda kalınabileceğini belirtmek isteriz. Bu yeniliği bir çeşit form garantisi için yapıyoruz. Yeterli sayıda hazırlık maçı oynamıyorsanız, fakat kupa ve dostluk ligleri gibi diğer maç türlerinden yeterli sayıda oynuyorsanız, bu maçlar formunuzun korunmasına yardımcı olacak. Eğer yeterli hazırlık maçı oynuyorsanız ve diğer maç türlerinden de oynuyorsanız, formunuz olumsuz yönde etkilenmeyecektir. Birçok kullanıcının iyi bir form tutturabilmek için hazırlık maçlarını zorunlu bir uygulama olarak gördüğü için bu yeniliğe gidiyoruz. Aynı zamanda form, tahmini daha zor bir hale gelecek ve gizli etkenler olacak. Form sadece antrenman ve maçlardan etkilenmeyecek, oyuncunun günlük hayatından da etkilenecek. * Gelir: - Lig maçları Her bir lig maçının geliri 42% oranında azaltılacak. Her hafta iki lig maçı oynandığından, haftalık gelir artmış olacak. Bugünle karşılaştırıldığında, gelirler tüm haftalara dağıldığında 16%'lık bir artış olacak. - Diğer maç türleri Diğer tüm maç türlerinin gelirleri 16% oranında artacak. * Galibiyet serisi: Takım taraftarları, kulüplerine daha sadık olacaklar ve takımları birkaç maç kaybettiği için maçlara gelmemezlik etmeyecekler. Takımınız üst üste kazanmış olmasa bile izleyici sayısının arttığını göreceksiniz. Kazandığınız sürece ise, taraftarlarınızın maçlara ilgisi artacak. * Sponsor: Şu anda kullanılan sponsorluk modeli, sezon arasında biraz değişecek. Daha dinamik ve daha dengeli olması için gelecekte daha fazla modifikasyon yapmayı düşünüyoruz. Farklı liglerdeki haftalık sponsor gelirleri aşağıdaki gibi olacak: En üst lig - EUR 80 000 1. lig - EUR 70 000 2. lig - EUR 60 000 3. lig - EUR 50 000 4. lig - EUR 40 000 5. lig - EUR 30 000 6. lig - EUR 30 000 7. lig - EUR 30 000 8. lig - EUR 30 000 9. lig - EUR 30 000 Bu yeni sponsorluk kademeleriyle, yeni sponsorluk sistemine hazırlık yapıyoruz. Yukarıdaki miktarların tahmini değerler olduğunu ve her ülkenin para birimine dönüştürüleceğini unutmayın. Bütün kademeler oyunda yaptığımız araştırmalara uygundur ve oyuncuların büyümesi ve antrenman kampları gibi yeniliklerin neden olduğu para akışındaki değişikliği dengelemek için gelirler artırılmaktadır. Harcanacak biraz daha fazla para ile hepimiz biraz daha iyi işler yapabilir, daha fazla altyapı alabilir, birilerini daha kampa gönderebiliriz vs. [/spo][signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 değil black dikkatli oku o paketten kasıt başka.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben antrenman pakedi olarak yani çalışma pakedi olarak anladım. ne bileyim hücum oyuncusu için bi paket olacak mesela hücum oyuncusunun özelliklerini barındıracak. yoksa gerçek para ile alınan paketlerden mi bahsediyo bu tam anlayamadım :/[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Oyuncuları o zaman ya pazartesi yada salı gunu gondericez 5 gunluk kampa. Pazar gunu kampta olursa lig macında oynatamıyorsun heralde. Gerçek para degil diyorlar. [signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue [Bu mesaj aKuMa tarafından 06 Ocak 2006 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gün değil 1, 2, 3, 4, 5 hafta gönderebiliyorsun. diyelimki 5 haftalık gönderdin bunun parası peşin ödeniyor. 2 hafta sonra önemli bir maç için cagırabilirsin oyuncunu ama geriye kalan 3 haftanın parası yanmış olacak. yani maçtan sonra tekrar kampa katılma şansı yok. bir de her oyuncu sezon boyunca sadece 1 kez kampa katılabiliyor. aynı anda en fazla 2 oyuncu gönderebiliyorsunuz.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eet ben hep gün diye bakıyorum :=) 5 hafta ölüm gibi ya.Kaç top alıp gelir acaba[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 antrenman etkisi x 4 yani bilemiyorum hehe :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Prekazi United kazandı. Yenisi için bekliyoruz. Mumu düzenleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 şampiyon takım olarak taraftarlarımı selamlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Tebrikler Prekazi. Cekismeli bir lig oldu , umarim bundan sonrakiler dahada iyi olur. Bu konuda cok uzamis zaten. Kapayip yenisini acmanin zamanidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 açılcak daha ne topicler açılcak mz için bizi izleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cukurca yeni lige bomba gibi girdi. div6dan div 5 e yukselen cukurca kadrosunu korudu ve ligin ilk 3 macinda uc galibiyetle sahdana ayrildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hadi fistan kur kupayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 3. Lig Kasmaya başladı Beraberliklerle saçma saçma gidiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ya ben 4. ligde umduğumdan iyi başladım. Çünkü altyapı falan hiçbirşey yok bende futbolcular formsuz mücadele ediyor takıma ödeme yapamıyorum antrenörler yok. Ama inanılmaz bir taraftar desteği ve futbolcularımızn ortaya koyduğu yürekli oyunlarıyla 2.yim 3.hafta sonunda. Yalnız şimdi acilen bi forvet almam lazım. Bana forvet önerin bulamıyorum mesela iyi bi forvet ama 200k euro dolaylarında olucak.Bütçem bu kadar. golcü olsun falan filan nasıl yapıcaz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 3.lig ilk 3maç 2g 1m aldım kaybettiğim takıma deplasmanda üstün oynayıp 3-2 yenildim artık önümüzdeki maçlara bakcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 2. lig 2g 1b 7 puanla liderim. black bende bi oyuncu var 8 şut çalma ve top kontrol 4 diğerleri 3. rafet kayaalp. 3. ligde beni sırtlayan cocuktu. satayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Uzun zaman oldu buraya yazmayalı.Neyse,artık 3.ligdeyim ve bayağı zorlu bir gruptayım.3 maçta 6 puan topladık. Takımımın adı değişmiştir.Eski adı Ladik'ti yeni adı F.C Melita olarak değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 3. lig div. 10'da liderim 3 3 0 0 16 1 15 9 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ohh be acıldı sonunda 4.lıg lıderım gene cekısmesız bi lıg olcak gelene gidene 6 atıp duruyorum ne zaman cekısme olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Geçen sezon 120 mi ne Averajım vardı 13 Galibiyet 1 Beraberlikle bitirdim 3. Ligdede bi grup çekmişimki mübarek Yıldızlar karması Beraberliklerle gidiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yeni simden şikayetçi olan yok ne güzel :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ispiklemek yasak artık =) Ya birileri bana maç teklif etsin :( Klup adı: Siyahbeyaz Fc user: sinad öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sirlancelot milli takım teknik direktoru adayı olmadı. olsaydı kesin seçerdik. şimdi benim oyun bornovalim a arkadaşlar. davranın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 butun oylar bornovalim'a beyler gosterelim gucumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar