Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi adamlara baktım 1eurodan koysan 100 euroya alan olmaz onları. şimdi bas bas bagırdık yaramaz ve ilerde yetişmez adamlar bunlar.bunlara maaş vermeyin boşuna takımdan atın dedik.sen bide bunları transfere koymuşsun üstüne bide transfere başlama ücreti ödemişsin.oh tam batak seninki. takım giderlerin ne kadar ve su an bankada ne kadar paran var onu söle sen bakim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ehehhe ezme be! :) 33bin avro! giderim 74 bin avro evimde maç olursa 150bin euro geliyorda önümüzdeki hafta maç Hazırlık maçlarından falanda günde 10bin euro geliyor. ama bunlara rağmen iflas gösteriyor. Bunları takımdan atmak istiyorum atamıyorum ya ? takımdan at diyorum gitmiyorlar[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 transferdekileri takımdan atamazsın ayrıca 24 saate sadece 1 oyuncu takımdan atabilirsin. senin zaten kurtulma şansın yok bu hafta.oyuncuları satsan bile para bu gece eline geçemeyeceği için(giderler cuma gece kesilir) eksi duruma düşeceksin.kaçıncı üst üste eksi bu? 3. ise antrenorler ile altyapılar gider ama altyapıları kurtarabilirsin. cumartesi günü gir altyapın varsa tabi finans > altyapıdan eskiden kaç alt yapın varsa onu klikle kaydet.o sıfıra düşer bu batak olayından sonra.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 3. olucak. Altyapıyı kapatsam ne olur ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Blackchaos,oyuncularına baktım.Gerçekten çok ucuzlarmış,bu kadar yetenekli oyuncuları ucuza satmamalısın :). Neyse şaka bir yana çok sıkışırsan stadın bir kısmını ve bazı tesisleri yıkmayı deneyebilrsin.10 bin kişilik stadın varmış.5.ligdesin sanırım her maç full kapasite olmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 GelirSponsor geliri 10 900 EUR Maç tesis geliri 46 614 EUR Bilet satış geliri 110 770 EUR Toplam 168 284 EUR Hesaplanan haftalık giderler: Oyuncu maaşları: 41 972 EUR Diğer çalışanların maaşları: 1 745 EUR Stadyum giderleri: 21 433 EUR Altyapı eğitim giderleri: 11 200 EUR Toplam 76 350 EUR Toplam Varlıklar: 37 763 EUR na bu da grafik allah kovmuş peygamber tekme atmış iyide stadı yıkmak içine para istiyordu galiba. Off umarım kurtulurum bu bataktan =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 30 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 stadı yıkma. bu hafta antrenorler gidecek oda sorun değil salla.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 2 tane var zaten eheueu :)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Black gelecek sezon baslayana kadar 1 euro bile harcama , farketmez sebebin ne oldugu sabret biraz. Gereksiz oyunculardan birkacini onumuzdeki hafta at takimdan ve enazindan sonraki haftalardaki masraflarini azalt. Bu hafta coachlar giderse onemli degil zaten sezon arasi yaklasiyor iflas etmemek icin onunda faydasi olur hatta. Sakin transfer isine falan bulasma , kontrol edemeyeceksen kendini acma MZ i birkac hafta :)[signature][hline]I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk [signature]Mz Team: Catford City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ula prekazi ye 4-3 yenilmişim sans da yok battık iyice[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hazırlık maçı teklif edin bana... Takım adı:Ladik kullanıcı:lucretia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Benim futbolcuları Ladik diye bi takımla oynatırsam klubu terk ederler valla :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yahu hockey takımı aldım bir tane hiç birşey anlamadım. bu taktikleri nasıl düzenliycez acaba?[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki: İstanbul Tomahawks gibi bi takımdan nasıl 4 tane yedik akıl erdiremiyorum. bende akil sir erdiremedim ona ya.. nasi 4 attim.. 10-12 bekliyodum ..:/[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 takımın adı Cukurcaymış (user: tarkhun) benim, friendlist filan oluyosa ekleyebilirsiniz. div 6.619 da 25 puanla ikinciyim. takıma hiçbişey yapmadığım halde böyle bi başarı güzel...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 6.ligde login olmana bile gerek yok ;)[signature][hline]snn MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abartma be vimpir.. aeaha aslinda sadece hazirlik maclari icin login olsan yeter heralde dimi.. evet evet yeter.. hem hic bisey yapmicaan icin parada birikir bi sezonda kopek gibi.. oh mis..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anam biz 5 teyiz çık çık bitmiyor. 6. ligidemi var bunun neyse çok başarılı gördüm kendimi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ACİL! ergungs "Lions Football Club" bu takıma 1/2/2006 da 2 hazırlık maçı teklif edecek adam aranıyor. sebep: silphatosla hazırlık maçı ayarlamam sebebiyle sürekli maç yaptıgım adam olan bu kişinin ptesi günü boş kaldı :)[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herkeze mutlu yıllar dilerim[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bütün pati lerin yeni yillarini kutluyorum.. mutlu yillar..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mutlu yillar herkeşe!![signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iyi yıllar[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sanada fistan :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu sabah lig lideriyle maçım vardı ve maalesef maçı kaybettim.Aynı zamanda şampiyonluktan oldum.Artık ikinci sıradan 3.lige adım atacağız.Fakat bazı sorunlar var.Ben oyuna 4.ligde başladım ve bu yüzden finansal durumum iyi değil.Alt yapıya para ayıramadım ve hatta takımın ismini bile değiştiremedim.Oyuncularımın kapasitesi 3.ligi kaldırabilecek durumda değil.Bu yüzden transfer yapmam şart.Şimdi soruma geliyorum.Bu sezon bittikten sonra diğer sezon kaç hafta sonra başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar