lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Lig arasını da hesaba kat.O sırada lig maçı oynanmayacak, bu devre bir çok takımın borç batağına girdiği devredir.Dikkatli olun derim. :)[signature][hline]MZ : Knights Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yıprattı benı bu oyun[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oha ya psikopat bu herifler 51bin euro ya tam adamı alıyordum hemde tam süre dolarken teklifi bastım adam ne ara teklif ettiyse artık almış offf çok zor transfer onu anladım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu MZ bana kıllık mı yapıyor merak ettim ve sizlere sormak istiyorum. 2 defa oyuncu alıcakken son anda teklif ettim ve diğer takım kaptı süre uzamadı. Şimdi kaleci alıcam.Ben teklif ettikçe süre uzuyor.saat 3.30 da başladı oldu 4.00 bu ne be bana uyuzluk mu yapıyor zaten paramız zar zor yetiyor deliricem e bu çok anlamsız günlerce sürer bu böyle be Neyse aldım kaleciyi =) arkadaşlar bu kaleci bana düşmez hem pahalı olur hemde o saatte netin başında olamam olan varsa kapsın bu adamı Kalecilik yeteneği 10 24 yaşında Henning Unesson (11950672) [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 29 Aralık 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 29 Aralık 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya sen oyuncu alma manyak herif, şimdi lig bitince para gelmeceyek batacak takımın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 15 euroya aldım zaten. battı balık günü kurtarmaya çalışıyorum gs döndüm şerefsizim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kaleciyi yabanci almayin.. fistan boyle diyodu bencede dogru 3 yabanci hakkiniz var zaten.. ben buldum 7 toplu mis kaleci :P[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bugunku macta dikkatsizligim sonucu puan kaybettim. 2 oyuncum cezalı durumdaymıs eksik oynadık macı. holigan 1 - bahcelievler 1[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 @soulless saol önerilerin için. ben default taktikle sadece oyunun basında oynadım. daha sonra yeni taktiklerince ogrenince degistirdim. sonra canım sıkıldı baktım ligde zaten ne taktik yaparsam yapıyım kazanıyorum ama pati liginde kazanamıyorum bari tekrar default yapayım dedim 3-5 mac yapptım 4-4-2 ile baktım yine olmuyo degistirdim. gençlerim cok calıskan bu arada paf takımından büyük beklentilerim var :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Hollow-Man, 15 Ağustos 2003 12:22 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslarum ben büyüyünce frp olmak istiyorum. FRP olmak için nereye başvurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Klubumuz ile ilgili açıklamalarımızı alaycı bir tavırla yorumlayan Vimpir Sk klubu başkanı allahın vimpirine sahada Siyahbeyazlı oyuncular cevabını verdi. Siyahbeyaz Fc 3 - 0 Vimpir Sk Böylece siyahbeyazlı ekip çıkışa geçti. ohhh be haftalar sonra ilk galibiyet =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sıkma lan black 10 kalecilik yeteneği olan 24 yaşındaki adamı 1milyon euroya alamazsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 9+1 lol bonussimo[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Hollow-Man, 15 Ağustos 2003 12:22 tarihinde demiş ki: Selam arkadaslarum ben büyüyünce frp olmak istiyorum. FRP olmak için nereye başvurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Fistan sana cvp vericem diye 3. madalyamı alıyorum halbusi atmııcaktım msj =) neyse bilmiyorum abi adamda 10 top var şuan 10keuro da 31ine kadar artar fiyat herhalde.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 alamazsın kasma :) hayırlı olsun madalya. 10001 yap ehue.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 toggie ben sana demiştim düzelecek takımın diye =P yalnız jacabo'nun takımı Haspa'nın taktik biraz yana kayık gibi ehu.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cezalım varmış 10 kişi oynamışım ya ühüühü[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nasıl sizce[signature][hline] Sex MachineMZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hay allam gene mumunun acc kalmış bızde ustekını yazan benim:)[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu takımların incelenmesini istiyorum maç satar bunlar birbirlerine =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yok ya murat cogu zaman bızde kalırda o yuzden ole kalıo dıkkat etmedım bende:)[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 forvet çok iyi çok iş yapar.tebrik ederim. bende bi orta saha aldım.çok verdim türk olmasından ötürü gaza gelip ama ihtiyacımda vardı. az daha geliştirirsem direk oynar takımımda.33 lük yabancımı satışa koydum :/[signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iyimiş fistan cok para yanlız ya bu arada verdıgım para nasıl sence[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iyi fiyat bence senin forvet.çok iş yapar.yıldız gibi bişey.ama antreman yapmaz o adam.düşüşe geçmiştir.neyse o önemli değil.varolan özellikleri yeter sana.bu sezon emeklilik isteyebilir yaşı nedeniyle yalnız.1 sezon oynatırsın.emeklilik istemezse yine 1 sezon oynat ve sat tekrar yaşlı bi oyuncu al 30 luk.bu şekil devam et bence yabancılarda.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 umarım ıstemezde satarım yarıda:D[signature][hline]Myth Busters FS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 isallah macta kalp krizinden ölür o forvet yalcin.. seghsdghdsh[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar